Nisi nam rekao za šta ti teba? Ako je za hlađenje to radi bilo koja pa i ona od 20000 dinara, ako si je hteo za hlađenje i estetiku onda podržavam. A ako si je hteo za grejanje!?Ako moze savet. Zena hoce ovu klimu LG
AM12BP
Artcool Smart Inverter
Da li ova klima vredi tih para, ili je cena tolika zato sto je crna i "lepa"?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa hladjenje i ponekad da dogreje, ako bas treba, kao pre nekoliko dana. A zeni je naravno najvaznija estetika, jer se uklapa u ostale crne elemente koje imamo. Verovatno je to najvazniji element [emoji853]Nisi nam rekao za šta ti teba? Ako je za hlađenje to radi bilo koja pa i ona od 20000 dinara, ako si je hteo za hlađenje i estetiku onda podržavam. A ako si je hteo za grejanje!?
Grejanje na klimu i fan coil je naj nekonfornije jer ti stalno duva a članovi foruma što se greju na klimu to čine jer su: gekovi ili su prinuđeni jer nemaju drugu mogućnost (stanovi bez odžaka) ili im se grejanje na klimu učinilo najpraktičnije iz bilo kog razloga, recimo ne mora da se bakću sa ogrevom i pepelom ili nemaju para za drugi vid grejanja ili propagiraju grejanje na klimu jer od toga imaju neke koristi (prodaja).
Znam da će sad da me napadnu ali to je živa istina. Ako si u toj priči iskeširaj se za LG.
Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока
Mislim da je tebe spominjao kolega forumas iznad, pa ako moze savet. Zena se zalepila bas za tu klimu. Da li su bar zamenili ako je bila pod garancijom?Nama je crklo 8 ili 6 (ne secam se koliko tacno) 12 LG "ogledalo" inverter klima od 1200e po komadu. Ne bih ni znao da skoro nisam pitao caleta.
Neke popravljene, nekima nije bilo leka.
Iskreno, bas ima boljeg izbora od LGa u LG ceni.
Gledaj Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Panasonic, Fujitsu, Gree, Midea, tim redom.
Opet, zavisno licnim preferencijama i potrebama, kao i lovi, tu se onda nesto isfiltrira.
Pazi, tee klime su grejale kucu od 350m2, koja se rentira za kafic/restoran, blizu Hotela Jugoslavija, sto znaci ogromna vlaga uz reku i uvek nesto niza temperatura, otezani uslovi.Mislim da je tebe spominjao kolega forumas iznad, pa ako moze savet. Zena se zalepila bas za tu klimu. Da li su bar zamenili ako je bila pod garancijom?
Jeftinije ti se da razvedes. Ne daj zeni da bira tehniku. Tehnika se ne kupuje da bude lepa nego da radi. Ovako ces preplatiti klimu samo jer je zeni lepa a realno je krs. Ako je vec stvar dizajna kupi klimu koja sljaka posao i kupi foliju koja joj se svidja pa presvuci klimu za sat ili dva vremena, nije tesko, samo ti strpljenje treba. Za te pare koje ces ustedeti definitivno vredi.Hvala na informaciji. Mi smo u stanu 50 m2, tako da mi je sad lakse. Jedino sto cu platiti vise za zenino uklapanje boja [emoji22][emoji22][emoji22]
Koju klimu preporucujete a da je 18tica? Inverter naravno, trazim nesto kvalitetnije i koliko je moguce estetski bolje. Fujitsu, Mitsubishi, Daikin ili LG ? LG ima bas visoke cene vece cak i od prve dve nabrojane.
Za koji prostor, koja namena? 18-tica je za veliki prostor iz jednog dela, za vise manjih prostorija uvek bolje vise manjih klima.
Ako je to do 90 kvadrata, ja bi uzeo dve 12ce, prijatnije će biti sa dve LM fujicuNamena je lokal bez pregradnih zidova, znaci jedna prostorija, električni kotao je ugrađen ranije, ali ako se pokaže kao bolje i jeftinije rešenje, sem hlađenja, onda bi i grejala.
Zbog toga sam i rekao odmah da mi treba 18ica.
Bas lepo izgleda ova Gree, imao sam utisak uvek da su slabijeg kvaliteta, a da su samo fensi.
Kako se pokazao Mitsubishi? Imao sam ranije jedan stariji primerak nikad nijednu zamerku nisam imao, grejala je i hladila fantasticno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari