Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Jel može pomoć oko preporuke android boxa na kome bi mogao da igram zahtevne android igrice? Neki koji bi mi vršio posao za tu namenu a plus i za druge standardne stvari?

Bitno je da igre rade bez seckanja i sa dobrim kvalitetom slike itd?

Hteo bih drugaru da "nadogradim" postojeci Samsung TV koji nema smart mogucnosti.
Lista zelja:
Obavezno:
- USB port sa dovoljno struje za eksterni 2,5" HDD (samsung TV koji on ima podrzava samo USB)
- procesorska snaga mi nije prioritet, nece se igrati igre, nece se surfovati, bitnije je da dekodira i tecno prikazuje sve aktuelne video codec-e do 1080p rezolucije

Pozeljno:
- integirsan WiFi kako bi se preko rutera moglo ici na internet preko njega, u cilju instalacije torrent apliacije i mogucnosti pretrage i skidanja torrent fajlova ili otvaranja magnet linkova sa nekoliko sajtova koje bi mu podesio
- Bluetooth zarad kontrole uredjaja, jos bolje ukoliko postoji mogucnost da svoj mobilni telefon iskoristi za kontrolu njega

Da li neko ima preporuku za uredjaj koji bi se uklopio?

Uzmi recimo x96 max 2 gb rama...

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Za zahtevne igrice Nvidia Shield

Znam za Nvidia Shield ali previše košta, makar meni za sada. Gledam neki sa cenom između 60-100 evra a da mogu da guram igre tipa NBA 2k19 i neke zahtevnije.

Jel može pomoć oko preporuke android boxa na kome bi mogao da igram zahtevne android igrice? Neki koji bi mi vršio posao za tu namenu a plus i za druge standardne stvari?

Bitno je da igre rade bez seckanja i sa dobrim kvalitetom slike itd?
1. nVidia shield
2. Вееlink GT1 ultimate.
3.
4.
5.
6. Nije bitno

Обавезно узми блутут џојпед.

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ja sam se odlucio za a95x max. Uz jedan dobar hdd odlican ce biti za nas i torrent i skladistenje podataka...

NAS? Torrent? Multimedia player da se bavi time? :)
Tih xxx95xxx ima ko glista posle kise prosto kao konfekcija. Mi Box je trebalo da to toboz' resi..

Što da ne....ako nakači hard...i ne gasi makinu...
Ja sam to radio sa starim Boxom...i sve išlo do jaja....

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ovaj ima posebmu fioku za hdd, 4 usb, mnogo prostora pa se nimalo ne grije koliko citam na freak i 4pda. Djeluje mi da je to to sto sam trazio...

Registruj se na freak pa pitaj, mene ne interesuje igre...

To je to i ja skapirah tako....

Sam Box sigurno nema različitu ulazu DC komponentu. Poruči tu AU varijantu, a za boxove je svakako bolje da uzmeš neki adapter sa većom (pouzdanijom) amperažom od one koju ćajniz znaju isporučiti.

Imam nameru da poručim https://www.aliexpress.com/item/Bee...912-Octa-Core-CPU-DDR4-2-4G/32958294253.html? cena sa EU utičnicom € 61,21.
E sad ono što me buni cena sa AU utičnicom je € 42,58.
Da li mogu da poručim ovaj sa AU utičnicom i uzmem ovaj adapter https://www.aliexpress.com/item/Eur...US-AU-To-EU-AC-Travel-Power/32931294421.html?
Smatram da je ovo vrlo povoljna cena samo da nemam problema sa voltažom,iako se ništa ne spominje samo ima uz box izbor adaptera.
Kinez se zeznuo velika je verovatnoca da ti nece nista poslati....a pritom je I kineska nova godina -mislim da ces samo izgubiti vreme...mada ko zna :) da mozes sa tim adapterom

5 orders i nula reviews :d mozda ti posalje glinenog goluba hehe. Racunaj i na carinu i drndanje 2-3 nedelje samo oko toga (cekanje).

Upravo sam dobio H96 pro PLUS. Kako se pokazao u radu?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Погледај сам па донеси закључак
https://youtu.be/RBOj8MdRcMM

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

@salacue ma gledao sam rw i sve to ok zvuči. Samo me zanima ako ga je neko odavde koristio kakvi su utisci u realnom radu. Kapiram S912 sa 3gb RAM-a je sasvim pristojno za korišćenje bez bagovanja i dečijih Android bolesti.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Meni je danas stigao Mi Box S, 760 dinara su mi naplatili sa carine, ja prezadovoljan. Nisam kući da ga isprobam, kad budem probao pišem utiske.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Odlicno si prosao.

Pa dobro, tu je negde. Oko 1300 din je maksimum koji treba platiti za PDV - jer cena kostanja je ~6500 din. E sad jedino ako zaracunaju i carinu jer malko prelazi 50 evara.

Javi kako si zadovoljan sa Mi Box S... moj je jos na carini. :-devil-: U stvari, @Rax032 koliko dana si cekao carinski pregled? :crash:

Serversku PCI-e karticu vrednu 350 evra ne carine jer ne znaju ni cemu sluzi, ali ove box-ice i multi portne punjace za mobilne/tablete prosto obozavaju - sve rokaju. :smash:

Poslednja izmena:
Od 20.januara je bio na carini i čekao pregled. Imao sam neki osećaj da će da naplate i carinu i pdv, ali odlično je ispalo.

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno