Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako neko do sad nije gledao Missing oba serijala (kao ja ) nek se lati posla. odlična serija

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja jos uvek trazim nesto sto je na nivou, ili bolje od te serije 😀 Druga sezona mi je za nijansu losija, ali svakako odlicna serija.

opet zombi? [emoji23]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

True detective ep4 onako , može da prođe.
Mislim da će 5ta epizoda biti prekretnica u ovoj sezoni.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Roots 2016, utisci?

What? Jedna od boljih mini-serija poslednjih nekoliko god..

Ja bih te zamolio da mi objasniš šta je to dobro, što nije kompletno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski u scenariju prve epizode, koja pritom treba da te zainteresuje da nastaviš da gledaš. Glavni lik je potuni *****, ako sam prevideo nešto, stvarno bih voleo da mi neko objasni.

Ako si na pola prve epizode prekinuo, onda nema šta da ti se objašnjava. Takođe za mene jedna od boljih mini serija poslednjih godina.

+1
The night of- vrh serija.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ako si na pola prve epizode prekinuo, onda nema šta da ti se objašnjava. Takođe za mene jedna od boljih mini serija poslednjih godina.
Hajde objasni mi poentu svega što se desilo u prvih 40ak minuta. Ne smetaju mi spojleri. Zaista me zanima, šta je vas zainteresovalo da gledate dalje posle niza blago rečeno moronskih dešavanja. Ma kakvu god priču da su smislili posle, kroz ceo proces, apsolutno ne može da me privuče posle inicijalnih dešavanja koja su dovela do svega.

Posle svega što je uradio glavni lik, bukvalno su mogli da završe seriju sa pakovanjem istog u zatvor u prvoj epizodi i to je to. Bolje nije ni zaslužio. Gubi poentu otkrivanje ko je i zašto počinio zločin i ko je ta devojka i zašto se ponašala tako kako jeste..

Kako uopste dopustas sebi da sudis o necemu na osnovu toga sto nisi ni odgledao, pa ni celu prvu epizodu? :zgran:

(na stranu sto licno mislim da za bilo kakav zakljucak nije dovoljna ni pilot epizoda nego odgledane minimum prve 2-3)

Sasvim dovoljno da ne razvijem nikakvo interesovanje ili empatiju prema protagonisti, zašto bi me onda zanimalo da nastavim da gledam.

Naravno. Samo onda nemas nikakvo pravo da tvrdis da je nesto sto nisi odgledao glupo jer ti "nije razvilo nikakvo interesovanje ili empatiju prema protagonisti". 😉

Ja sam lepo pitao da mi neko objasni sta je to dobro, jer ne želim da gubim vreme na nešto što je nebulozno. Takav utisak sam stekao odmah na početku i za tih 40ak minuta nije bilo poboljšanja, naprotiv. Ukoliko vi mislite da sve što se izdešavalo za to vreme nije dovoljno da svako sa promilom zdravog razuma ne nastavi gledanje, onda ok. Ne mislim da vredjam, svako neka gleda šta mu se svidja, rijalitije ili pozorišne predstave nebitno. U ovom slučaju sam samo zatražio objašnjenje.

Poslednja izmena:
Uopste ne kapiram sta je toliko neverovatno sto se desilo u prvoj epizodi da te toliko sokiralo i da je nesto sto nema sanse da se desi u stvarnosti..

Kao kada neko odgleda 10 minuta utakmice i kaže "Kako je bila glupa i dosadna utakmica, morao sam da izađem sa stadiona", a utakmica puna preokreta, šansi i stativa, na kraju se završi 5:4 pogotkom u nadoknadi vremena... Ovo meni liči na tako nešto...

Ja sam lepo pitao da mi neko objasni sta je to dobro, jer ne želim da gubim vreme na nešto što je nebulozno. Takav utisak sam stekao odmah na početku i za tih 40ak minuta nije bilo poboljšanja, naprotiv. Ukoliko vi mislite da sve što se izdešavalo za to vreme nije dovoljno da svako sa promilom zdravog razuma ne nastavi gledanje, onda ok. Ne mislim da vredjam, svako neka gleda šta mu se svidja, rijalitije ili pozorišne predstave nebitno. U ovom slučaju sam samo zatražio objašnjenje.

Za ovih dva sata koliko cekas odgovore si mogao i zavrsiti epizodu. Pa cak pogledati i drugu. :d

Tehnicki ti nisi ni zatrazio objasnjenje. Samo si dosao i "popisao" se po necemu sto nisi ni odgledao i time "probudio" masu. Sto si i ocekivao.

Poslednja izmena:
Hteo bi da gledam seriju BESA ali ne mogu nigde da je kupim... Zna li neko ?

@Martin Mystere, @DeRadicci, bolje da se složimo da se ne slažemo, jer vi očigledno niste razumeli o čemu pišem.
Umesto što ste mene napali zbog mog stava, mogli ste da mi napišete vaše tumačenje, što me i zanima. Apsolutno me ne zanima nikakvo paljenje mase i slične gluposti.
Bukvalno sve što je lik uradio nema veze sa zdravim razumom, a navodno je prikazan kao primeran student/štrebos koji se šlepa uz popularne klince sportiste sa koledža jer im pomaže u učenju, željan svega što oni imaju, a on nema.
Elem, u bilo kom scenariju nijedan njegov potez nema logike.

Poslednja izmena:
Nov Bjelogrlicev projekat "Zigosani u Reketu" nije lose na prvu loptu. Videcemo kako ce se dalje razvijati ali ne sumnjam s'obzirom da su mu dosadasnje serije uvek bile dobre.
A po meni je i dobra ekipa glumaca. Pogotovo mi se dopada povratak na male ekrane Dubravke Mijatovic.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno