opet zombi? [emoji23]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Hajde objasni mi poentu svega što se desilo u prvih 40ak minuta. Ne smetaju mi spojleri. Zaista me zanima, šta je vas zainteresovalo da gledate dalje posle niza blago rečeno moronskih dešavanja. Ma kakvu god priču da su smislili posle, kroz ceo proces, apsolutno ne može da me privuče posle inicijalnih dešavanja koja su dovela do svega.Ako si na pola prve epizode prekinuo, onda nema šta da ti se objašnjava. Takođe za mene jedna od boljih mini serija poslednjih godina.
Ja sam lepo pitao da mi neko objasni sta je to dobro, jer ne želim da gubim vreme na nešto što je nebulozno. Takav utisak sam stekao odmah na početku i za tih 40ak minuta nije bilo poboljšanja, naprotiv. Ukoliko vi mislite da sve što se izdešavalo za to vreme nije dovoljno da svako sa promilom zdravog razuma ne nastavi gledanje, onda ok. Ne mislim da vredjam, svako neka gleda šta mu se svidja, rijalitije ili pozorišne predstave nebitno. U ovom slučaju sam samo zatražio objašnjenje.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Hvala za info,deluje zanimljivo. Stavljeno na listu.My Brilliant Friend
https://www.imdb.com/title/tt7278862/
Odgledao je na HBO Go. Odlična, da ne kažem briljantna serija! Jedva čekam nastavak!
+1
The night of- vrh serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari