Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Nijedan od njih nema AV izlaz? Baš bezveze.

I ja imam sličnu starudiju, ali sreća pa moj Kopernikusov stb ima av izlaz, av kabl sa tri činča u scart adapter, pa u TV.
Uzmi od nekog prijatelja koji ima Powerbox stb, pa isprobaj ovu kombinaciju.

Poslednja izmena:
Da, mozda nadjem nekoga sa tim boxom. Hvala u svakom slucaju na pomoci.

Ako već imaš video rekorder poveži preko njega box u skart od video rekordera a onda poveži tv i video sa rf kablom,posle ti ostaje još da pronađeš UHF kanal na kom je video rekorder i to je to.

Слика се губи и шта се онда дешава? Пребаци на неки канал на телевизору или не? Да ли је SCART кабл онај дебео са свим жицама? На њима је пин 8 окидачки па би требало да шаље сигнал телевизору да овај сам пребаци на AV. А видим да код неких пребацује 4:3 на 16:9.
Решење са видео рекордером може да поквари квалитет јер конвертује AV у RF а после се у самом телевизору опет обрће. Можда би откачињање пина 8 из једног од конектора решило проблем, ако је то у питању?

Pa zar gospel i powerbox nije jedno te isto? Ja sam imao powerbox pa kada je crkao doneli mi gospel, isti risiver, drugi naziv.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Prosto ne verujem koliko cenzure na ovom forumu, svasta... Mora da je neko iz Kopernikusa pa ne dozvoljava da se objave postovi u vezi kablovske. Katastrofa.

Evo da se javim sa resenjem. Uspeo sam da nadjem kod komsije skart kabal koji je na jednoj strani skart a na drugoj ima audio video cinceve. Potreban mi je bio i adapter u vidu skarta ulaza za tv, koji ima i audio video ulaze. To spojio i za divno cudo radi. Sta je razlog da direktno skart skart ne ce da radi, pojma nemam, ali sada ova nova varijanta fercera. Hvala vam na dragocenoj pomoci.

Jedan pozitivni poen za K. je da su umanjili racune za 600 din zbog problema sa slikom.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Neko reče ovde da nisu [emoji16] Samo ne znam dal ste iz istog mesta...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

@ Novatech
Odakle si? Meni juce stigao racun,bez umanjenja iako je slika vise od pola meseca bila uzasna

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Fox HD danas oko 17h u jednom momentu na 3 sekunde nije imao prevod.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ako sbb produzi ugovor sa kopernikusom to ce znaciti da su ratne sikire zakopane i u tu opciju sumnjam...

Epg na Fox hd kanalima umesto (č) prikazuje (?) Font izgleda pogrešan

Ako sbb produzi ugovor sa kopernikusom to ce znaciti da su ratne sikire zakopane i u tu opciju sumnjam...
Mislim da nema zakopavanja ratnih sekira, vec samo saradnja iz nuzde. Znam da u jednoj prethodnoj situaciji ljudi sa SK nisu hteli da produze saradnju sa Kopernikusom, ali je ovaj opet imao ekskluzivna prava za neke domace kanale sa nacionalnom frekvencijom tako da je moralo da dodje do obostrane saradnje.

Poslato sa Nokia 5 uz pomoc tapatoka

Kako najlakse do nove ip adrese? Ruter je bio ugasen preko noci a ip se nije promenio.

Skoro pa nikako...

Da li se isplati preći sa telekomovog interneta na kopernikusov? Prelazim iskreno samo zbog brzine, a stalno čitam ovde kako ima prekida pa me to malo kopka..

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno