- Učlanjen(a)
- 24.05.2004
- Poena
- 955
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Huawei P30
Postoji addon za ubacivanje titlova. Ne znam kako se zove imao sam ga, samo uvek prvo moras naći i skinuti prevod pa ga izabrati u podešavanjima. Komplikacija, naročito za one koji nisu vični tome
Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka
Ajd prvo da podelimo temu na Netflix na računaru/telefonu/HTPC, od Netflix-a na smart televizoru.
Tu i tamo se neko žali na nemanje titla na Netflix-u (misleći pritom na nativnu podršku Netflix-a i gledanje direktno preko alikacija ugrađenih u televizore)...
...a neko drugi se ubaci tvrdeći da ima titlova i lepo rade (misleći na gledanje na računaru, i dodatnu aplikaciju ili add-on koji lepi third-party titlove preko slike).
Pa ybg, ako ću da tražim titl, proveravam uklapanje (sve češće ne nalazim odgovarajući titl iz prve), dodajem add-one, radeći sve vreme to na računaru, pa napraviću onda još 4-5-6 klikova i skinuti ceo sadržaj od nekog besplatnog ponuđača istog (a koji se zovu kao oni zli mornari koji sa svojih brodova pljačkaju druge brodove).
Meni se ideja Netflix-a na početku veoma dopala, radi nativno iz televizora, ali kada je postalo izvesno da naših titlova neće biti, i da se sadržaji smanjuju u skladu sa prodajom/kupovinom određenih serija i filmova lokalnim operaterima, shvatio sam da taj servis kao takav gubi smisao.