Који андроид бокс препоручујете са алија до 30€? Има их поприлично а искрено не знам који се исплати узети.
Ima ga na gearbest-u.^
Не успевам да га нађем.
Мени је за сада запао за око HK1
Екстерни хард би требало да може 1TB.Meni juce stigao Mi Box S 53,5e + 830 rsd carina
Do koliko GB podrzava spoljnu memoriju i moze li neka preporuka za usb fles memoriju?
Može externi hard bilo kog kapaciteta, sve dok USB port ima snage da ga gura. Na Mi Box S su ljudi stavljali i 3Tb i 4Tb, a na reditu jedan lik kaže da su mu zvanično iz Mi Box tima američkog reklai da će moći da koristi 8Tb externi hard na Mi Box 3.
Taman za toliko, za one koji ne znaju, ako ima takvih, rockchip u box-ovima je velika lutrija, no no u prevodu^pa zato jer ima Amlogic a ne Rockchip
Аха,значи за избегавање. Хвала!^pa zato jer ima Amlogic a ne Rockchip
Može externi hard bilo kog kapaciteta, sve dok USB port ima snage da ga gura. Na Mi Box S su ljudi stavljali i 3Tb i 4Tb, a na reditu jedan lik kaže da su mu zvanično iz Mi Box tima američkog reklai da će moći da koristi 8Tb externi hard na Mi Box 3.
Vodite računa da Netflix, HBO Go ne rade na svim boxevima, a na nekima imaju ograničenje u rezoluciji zbog piraterije.
Prelistajte temu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je onda samo PDV. Sta da se radi xDMeni juce stigao Mi Box S 53,5e + 830 rsd carina
Do koliko GB podrzava spoljnu memoriju i moze li neka preporuka za usb fles memoriju?
Na Mi Box-u HBO Go radi fenomenalno, bez brige.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@VladoNs
Već je bilo par puta, no uvek ima neko da se upeca. To bi valjalo staviti u sticky.
Nemojte stavljati SuperSu na box bez provere sme li. Većina ima takav ROM da je root podrazumevan, a super su je jedan "extra layer" koji grantuje su pristup. Zato neće da se bootuje, ne može se sve inicijalizovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari