Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Meni je ovo sa sd karticom izgledalo jednostavnije. USB kabl mi sada ne gine, ali ipak ću se par dana zadržati na ovom ROM-u, kad je već tu. Samo još treba da instaliram ATV launcher, Stremio, Kodi i MX Player.

Izgleda ali nije...sa kablom mozes da mu radis ta god hoces i brze je a kabl je jeftin.

Који андроид бокс препоручујете са алија до 30€? Има их поприлично а искрено не знам који се исплати узети.

^
Не успевам да га нађем.
Мени је за сада запао за око HK1

Meni juce stigao Mi Box S 53,5e + 830 rsd carina
Do koliko GB podrzava spoljnu memoriju i moze li neka preporuka za usb fles memoriju?

^
Не успевам да га нађем.
Мени је за сада запао за око HK1
Ima ga na gearbest-u.
I ja ga trošim, teško da ima bolje za te pare

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Planiram i ja da uzmem N5 magicsee, pa me najvise zanima kako se ponasa sa HBO Go i sa blurej ripovima i da li se mnogo greje. 4K i igrice me ne zanimaju previse.

Nisam do sada koristio ni jedan od android box uređaja. Kada bih koristio Netflix da li mogu da biram regiju nevezano od mesta na kome se box koristi? Mislim da li mogu da biram tipa da bude dubbed sadržaj koji ja hoću ili sam vezan za našu regiju zbog IP adrese? Znam da je noob pitanje, ali ne gledam tv zadnjih 5-6 godina uopšte, ali Netflix, YouTube itd... mi zvuči zanimljivo.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Vodite računa da Netflix, HBO Go ne rade na svim boxevima, a na nekima imaju ograničenje u rezoluciji zbog piraterije.

Prelistajte temu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Do koliko GB podrzava spoljnu memoriju i moze li neka preporuka za usb fles memoriju?
Екстерни хард би требало да може 1TB.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

^pa zato jer ima Amlogic a ne Rockchip

Magicsee n5 ima downclockovan s905x, zato je jeftin. Instalirana yt app radi odlično, eon android radi odlično (sa airmouse), eon android tv radi lepo, ali ima lag prilikom šaltanja menija, kao i već poznate artefakte prilikom live prenosa, koji su karakteristični za većinu amlogic čipova, ako se ne varam. Koristim ga svaki dan na sekundarnom tvu. Nema licence za hbogo i netflix tako da radi sve u 480p, ali radi lepo. Generalno, ja sam zadovoljan, za 30$ sigurno nema bolje. Ima neki glupi bug sa lanom i dhcp, ali je lako rešivo, ako nekome bude trebalo ispisaću ovde šta i kako.

Imas li Kodi na njemu? Mozes da ubacis netflix u njega i da vidis koju rezoluciju daje. Doduse mora kodi 18.

Imam preinstaliran kodi 17, valjda nije problem da se nadogradi. Mogu sve da probam ali mi objasnite kako to aktivirate netflix više puta, jer sam iskoristio već trial pre par meseci.

Vise kartica,vise naloga i proba ;)

Može externi hard bilo kog kapaciteta, sve dok USB port ima snage da ga gura. Na Mi Box S su ljudi stavljali i 3Tb i 4Tb, a na reditu jedan lik kaže da su mu zvanično iz Mi Box tima američkog reklai da će moći da koristi 8Tb externi hard na Mi Box 3.

To je za Mi Box 3 - to nije ovaj Mi Box S koji je sada aktuelan. Ovo mu dodje kao "cetvorka". Ludilo sa tim nazivima njihovim...

A bas sam kontao da je glupo da Mi ne podrzava Micro SD karticu?! Tutnes USB i vozi xD

Vodite računa da Netflix, HBO Go ne rade na svim boxevima, a na nekima imaju ograničenje u rezoluciji zbog piraterije.

Prelistajte temu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala za ovaj hint. Mene zanima da li Hbo Go radi na ovom Mi tj. na Android TV platformi. Videh da ima neki HBO Now.

To je onda samo PDV. Sta da se radi xD
Negde sam video sliku sto so nekome Raspberry Pi ocarinili kao "dijetetski suplementi" :d

Poslednja izmena:
@VladoNs
Već je bilo par puta, no uvek ima neko da se upeca. To bi valjalo staviti u sticky.
Nemojte stavljati SuperSu na box bez provere sme li. Većina ima takav ROM da je root podrazumevan, a super su je jedan "extra layer" koji grantuje su pristup. Zato neće da se bootuje, ne može se sve inicijalizovati.

Može. Ja koristim EON za Android TV i radi odlično. Za TV app ti treba kod da bi radila.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

@VladoNs
Već je bilo par puta, no uvek ima neko da se upeca. To bi valjalo staviti u sticky.
Nemojte stavljati SuperSu na box bez provere sme li. Većina ima takav ROM da je root podrazumevan, a super su je jedan "extra layer" koji grantuje su pristup. Zato neće da se bootuje, ne može se sve inicijalizovati.

Da, ja sam se zaleteo bez provere. Nema veze, učimo nove stvari. Moj stock ROM je bio rutovan. Ovaj što sam sad stavio od GT1 Mini nije rutovan, ali ima TWRP. Malo ću se oko njega zabavljati jer je Android TV sistem.
Usput, instalirao sam Smart TV EON (onaj što traži kod, za smart televizore) i slika je osetno, ali baš osetno, slabija nego preko 2100 risivera. Box mi je podešen na 1080p 60Hz.

Vrh Dno