Šta je novo?

iOS 12

12.1.2-13.1.3 rade jos bolje. Pregazice kada prestanu da potpisuju update koji ti je skinuo telefon... prosto iskljuci auto update ...

isključen mi je auto update nije ga skinuo samo me je obavestio. Znači kada stigne novi npr. 12.2.0 obavestiće me ponovo o novom bez obzira na ove predhodne
izvini na dosadi i Hvala

• Like
Reagovanja: M J
Jel zna neko kako da se isključi ova jedinica što stoji na settings ikoni? Uradio sam update ove zadnje bete i to i dalje sedi tako. Pokušao i restart telefona ali ništa.

6723cf3ecad71b3f0f96a031160d9b7d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno ntifikacija za backup na prvoj strani u settings-u samo klikni na notifikaciju i ok...

Problem je što nema nikakve notifikacije, ceo settings sam pretražio. Moguće da mi zabagovalo prilikom update-a.

Meni u poslednje vreme notifikacija gmaila tako zabaguje.

Jel zna neko kako da se isključi ova jedinica što stoji na settings ikoni?

Imao sam isti problem. Ne mogu tačno da se setim kako sam je sklonio ali imalo je veze ili sa iCloud bekapom ili sa bekapom fotki na iCloud. Probaj tu da čačkaš, uključiš, isključiš...

Izasao novi update apple je odlepio...

16C104 razlika u buildu oznaka i dalje 12.1.2

Pa lepo sam napisao :) za nas betase je 12.1.3 a sada je ponovo izasao 12.1.2 sa novim buildom

Wtf. Ja ažurirao jutros 12.1.2 16C101

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne znam sta im je...

evo ga ipsw za 5S

Release Date Thursday, December 20, 2018
Upload Date Tuesday, December 18, 2018
Filename iPhone_4.0_64biT_12.1.2_16C104_Restore.ipsw
Filesize 2.87 GB
MD5sum
SHA1sum 580d654267d0998040aea2579f17c2d72caf81af

evo za XS Max

Release Date Thursday, December 20, 2018
Upload Date Tuesday, December 18, 2018
Filename iPhone11,4,iPhone11,6_12.1.2_16C104_Restore.ipsw
Filesize 3.34 GB
MD5sum
SHA1sum c683036c5ac26d7c828789ce05f947e1190a381f

Poslednja izmena:
12.1.2 je izašao zbog nekih problema u Kini i neće dolaziti na telefone koji već imaju 12.1.2, a nisu iz Kine.

Kazu globalno da su izasli takodje.. ko je na 12.1.1 dobice novi build kada azurira

Ne znam da li pitam u odgovarajućem podforumu.

Ne mogu da namestim da mi ne pali ekran pri prijemu notifikacije tj ako to uradim ,onda ne vidim ,ako pritisnem power dugme a bez otkljucavanja,za koju aplikaciju je stigla notifikacija.

Da li je moguće uopšte to namestiti kako sam ja zamislio? Znači necu da se ekran pali ali da mogu videti sta je stiglo,bez otkljucavanja telefona.

Mozes,iskljucis opciju da ti prikazuje notifikacije na zakljucanom ekranu i nece se paliti ekran po prijemu. Ne moras da ga otkljucas,samo odradis swipe na gore(za notification center) kada probudis telefon i tu vidis sve. Recimo,ovako:

IMG_0306.jpg

Ne dobijem nista povlačenjem notification centra.,samo prečice. Sve je podeseno kao kod tebe. Nešto ne radim dobro, očigledno.

Ne povlacis skroz od dole na gore,nego negde sa sredine ekrana. Ja se prebacio na X/S modele pa sam te mozda malo zbunio. [emoji1] A pod precice mislis na control center verovatno?

Poslednja izmena:
Ne povlacis skroz od dole na gore,nego negde sa sredine ekrana. Ja se prebacio na X/S modele pa sam te mozda malo zbunio. [emoji1] A pod precice mislis na control center verovatno?

Da,na to sam mislio[emoji16]. Ne vredi,ne radi. Kad ga pocucem sa sredine,napise no older notifications ili yako nešto.

Pa to je to,kada budes imao nove notifikacije,tu mozes da ih vidis a da ne otkljucas telefon. To si hteo,ako sam te dobro razumeo? A ekran ti se vise nece paliti kada stignu.

• Like
Reagovanja: M J
Ma ja imam novu notifikaciju samo mi je ne prikazuje dok ne otkljucam telefon. Vidim je na lock screen u samo ako ukliucim paljenje ekrana

Pa mora ti prikazati i u notification centre ako je tako oznaceno. A mozes da podesis i da bude sakrivena,tj prikaze notifikaciju,ali ne i sadrzaj. Cim ukljucis lock screen za notifikacije,palice se ekran,a ti to neces koliko sam skontao. Jedini nacin je onda taj da vidis u notification centre,bez otkljucavanja.

Pa mora ti prikazati i u notification centre ako je tako oznaceno. A mozes da podesis i da bude sakrivena,tj prikaze notifikaciju,ali ne i sadrzaj. Cim ukljucis lock screen za notifikacije,palice se ekran,a ti to neces koliko sam skontao. Jedini nacin je onda taj da vidis u notification centre,bez otkljucavanja.

Sve je podeseno kako kazes ali ne vidim ništa.
a5be8a922862f7a40ae568b9f93c99f4.jpg

Pa cek da stigne nesto [emoji39][emoji1] Tamo gde ti je pisalo "no older notifications" ce izbaciti. Samo swipe na gore sa sredine ekrana dok je zakljucan. Mozda bas nesto zeza za tu aplikaciju,oznaci tako za sve,pa prati bas,recimo za tapatalk...

Sutra bih trebao da uzmem 8 Plus, prelazim sa 6s. Vidim da ljudi pominju aplikaciju 3uTools, i kad sam je instalirao vidim da postoji mogućnost transfera podataka sa starog na novi uredjaj. Iz razloga što imam oko 30gb podataka iCloud varijanta mi ne odgovara pa me zanima da li mogu to da odradim preko ove aplikacije ili neko zna bolje rešenje?

Backup na PC preko iTunes i onda samo vratis backup kad uzmes 8icu. Za ovu aplikaciju ne znam jer je nisam koristio ali reci ce ti vec neko.

Stavio sam preview always a i probao sam sa drugim aplikacijama,ne samo Hangouts i ne radi. Neću više da gusim temu,odustajem. Nešto zeza a nemam pojma sta.

Hvala svima na trudu.

Nazad
Vrh Dno