Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ima li neko problem sa kopanjem AMD grafika od jutros?NVIDIE mi kopaju za razliku od AMD i jedne i druge su 4 gb.

Ja imam samo na jednom rigu problem. U pitanju je 4gb memorije ali sa istim takvik kartama mi na drugim rigovima radi.
Greska je sledeca - "not enough GPU memory to place DAG, you cannot mine this coin with this GPU"

Eres 0 - ne pomaze

Poslednja izmena:
Koji Win je u pitanju?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kod mene sve radi normalno, na svakom rigu od 6 kartica po 30gb virtualne a na ovima koji imaju po 7 kartica po 35gb...

Nije do virtualne memorije... rig ima 6 grafika i imam vise istih rigova sa istim grafikama.
Win 10 je u pitanju.

Meni je ovaj rig mesan 3 AMD-4gb i dve NVIDIE4gb.ove dve kopaju a AMD nece,znaci na istom rigu.

Ne znam do cega je, ako neko zna resenje neka napise.

Meni na jednom rigu opet izbacuje gresku, ne pomaze vise -eres ni kod mene, tu mi je win 1703, ali zanimljivo je da mi je na jos jednom rigu ista verzija win 10 i tamo radi ok, na ostalim rigovima su mi win 10 verzije 1511, 1709 i na njima jos uvek nemam problema.

Ja na 1607 buildu imam problem isto.

Poslednja izmena:
Ne znam da li bi moglo da bude nesto do podesavanja biosa od maticne, iste su mi maticne na tim rigovima tb250, na rigu koji mi ne radi ima 7 kartica, probacu da izvadim jednu karticu, ako nece ni to, vracam bios na default i podesavam ga ispocetka, ako ni tada nece kloniracu jedan od hardova na kome rade rigovi.

Pa probajte drugi miner... jeste mijenjali mozda verziju claymora ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Menjao verzije claymora, probao sa 6 grafika, bios iz pocetka podesavao i nista, sada kloniram hard sa riga koji sigurno radi, javljam sta sam uradio ...

Probaj prije toga sa ethminer ili pheonix.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam nasao isto to, probacu bas.

Ja sam samo obrisao eres komandu, i dodao ove (prekopirao iz jednog drugog minera), i proradilo mi:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Naravno, pagefile povecao na 35GB (bilo 18). E sad sta je pomoglo od svega ovoga, ne znam, niti me se tice, dok kopa :) .

Nisam ostalo nista dirao (nema potrebe za instalom novih drajvera i ostalih kerefeka).

Ja sam samo obrisao eres komandu, i dodao ove (prekopirao iz jednog drugog minera), i proradilo mi:

Naravno, pagefile povecao na 35GB (bilo 18). E sad sta je pomoglo od svega ovoga, ne znam, niti me se tice, dok kopa :) .

Nisam ostalo nista dirao (nema potrebe za instalom novih drajvera i ostalih kerefeka).

Te komande sam vec imao, i mem povecavao i do 48, nije pomoglo bar meni...

Meni pomoglo.
Hvala

@gsi5555 nisi ih dobro upisao...

Meni je sa novim drajverima hash upola manji. Sada radi, ali slab hashrate. Virtuelna memorija ostala ista i radi sada, znaci nesto drugo je.

Nazad
Vrh Dno