Razlika na premium modelima od 2000 evra po radnjama je i po 500 evra.
Teško da su iste cene.
Kod nas je lopovluk za sve što se okreneš.
Telefon od 300 evra u radnjama 400
Banda
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nekako ne ide jedno sa drugim da u sirotinjskoj Srbiji kupujes TV od 2.000 eura, a istovremeno tvrdis da su sve oko tebe lopovi i banditi - samo ti preposten.
*mjau**mjau**mjau**mjau*te koji *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*an odgovor :wall:
Pošto toga nema, ja odoh lepo do HU i kupim taj isti TV za 460-470€, lepo skinem porez i izadje me TV ispod 400.
Garancija od 5 godina je dobra volja proizvodjača i to ide na njih, tako da naši prodajni lanci tehnike jesu lopovčine koje nas deru kako stignu
Stvarno, koliko je tesko shvatiti da tu razliku u ceni izmedju KP i legalnih radnji pravi prevashodno cinjenica da se ne placaju porez i ostali troskovi legalnog poslovanja? Kao i da se Madjarska nalazi u jedinstvenom trzistu EU, sto vecinu tehnicke robe cini u startu jeftinijom, po vise osnova? Evo ti ga Zoza iznad mene, sam daje primer da nesto na KP kosta 500 eura, a kod nas u radnji 620 eura. Nije li ta razlika upravo 20% PDV-a, plus ostali troskovi poslovanja? I uz to, majko mila, zakljucuje da je 5 godina garancije "dobra volja proizvodjaca"; ne pada mu na pamet da je i to uracunato, direktno ili indirektno, u cenu artikla...
Tvoj je apsolutno pravo izbora da kupujes od crnoberzijanaca na KP & ustedis, i potom blago strahujes da li ces uspeti da realizujes eventualnu reklamaciju. Ali to ti ne daje ni pravo ni povoda da vredjas & proglasavas lopovima one koji rade legalno. Takva blesava zamena teza, u kojoj su sverceri Robin Hudovi a legalne radnje kriminalci, o tako cesta po srpskim internet pljuvaonicama, je mozda i krunski dokaz kolektivnog loodila u kojem se zaglibila ova zemlja. Svi trube o postenju i pravnoj drzavi, a istovremeno svi muljaju i kraduckaju gde god mogu.
Dobro, onda ako bih uzimao nov tv ovde u Srbiji a ne preko KP, onda bih smanjio kriterijume, nek bude 43" i do 50hiljada din, sta bi bile preporuke ?
Sto vise citas vise znas i sve vise mana nalazis televizorima. Na kraju pocinjes da prosirujes budzet i onda vidis da ces na kraju da izdvojis mnogo vise novca nego sto si planirao da bi dobio "dobar" tv.Sve sto vise citam sve manje znam![]()
Poslano sa mog Moto G (5S) koristeći Tapatalk
Sve je super osim njihovog softvera/operativnog sistema.. Ima nekih bagova ponekad. Ako ti ne treba smart onda bolje uzmi a5100. Mada za te pare i može da se zazmuri na jedno oko na te bagove [emoji16]Vredi li čemu ovaj TV, vidim da je razlika u ceni u odnosu na gigatron 10 hiljada dinara?
https://skycom.rs/product--hisense-televizor-h43a5600
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Juce stigao LG 55UK6950. Prijatno iznanadjen prikazom 4k materijala sa youtube-a. Presao sam sa LG 47LB650v, 8'' razlika, na koju sam se lako navikao, iako gledam tv sa 2-2,5m max. Moze lagano da cucne veciTV kanali sa sbbovog d3-a izgledaju korektno, ovi ne hd kanali, uopste nisu losi, hd su vec druga prica. Igre preko ps4pro izgledaju isto odlicno sto je i za ocekivati. Nocas sam sa kompa gledao neki random stream NBA utakmice koji je mislim bio mozda u 1080p i odlican je prikaz slike. Onaj magic daljinac je poslat iz raja, iako ne koristim previse smart funkcionalnosti, al svakako znatno ubrzava prolazak kroz podesavanja i slicno, da sam znao uzeo bih ga za prethodni tv, svaka preporuka. Naravno na webOS sam vec naviknut, samo sto sada je jos vishe smooth, jako prijatan za rad narocito u kombinaciji sa magic remote-om. Jedina mana i zamerka je onaj local dimming ili kako god se zvao, ali i pre same kupovine sam bio svestan mene te tehnologije, ali obzirom da nisam imao tog probijana na crnim ekranima, i dalje sam u procesu navikavanja. Ovo mi je treci LG u zadnjih 7-8god, tako da znam da crna nije crna na ovom tipu panela tako da mi to savrseno ne smete, dok je ovo probijanje vec nesto novo za mene. Tako da svako ko planira da uzme neki slican model neka sam proveri da li mu i koliko smeta ova boljka. Meni za sada malo bode oci, ali ne toliko da bih se kajao, sve ostalo je fenomenalno, kvalitet izrade i dizajn necu komentarisati, meni je to uvek kod LG-a bilo na zadovoljavajucem nivou.
I na kraju tv je uzet u domacoj radnji, cena u odnosu na kp je jeftinija za nekih 70ak evra (720, kp od 630-650 ali ih naravno niko nema na stanju), ali je takodje garancija duza za 3god - 5god, tako da je vredelo platiti dodatnih 70-90e za 3 vise god garancije.
Umalo da zaboravim, zvuk je u odnosu na prosli tv, pa za par klasa bolji, tu sam se bas bas prijatno iznenadio.
Ako neko ima neka kul podesavanja za ovaj model, za konzolu, komp i samu televiziju neka slobodno shibne link. I ako nekog nesto zanima slobodno pitajte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari