Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve ih deportovati u tursku
Da ne bude zabune, moj komentar se odnosio na zamerku koju je Djilkosh_Ns napisao, a video u spoileru je samo bonus, jer iz nekog razloga nista o tome nije receno u dnevniku.

A sto se Turske tice, mislim da bi bolje bilo da nam oni ponovo zavladaju i udare porez od 10% ;)

Zanimljivo je da je taj video uploadovao neki lik koji ima samo jedan video u kanalu , nije Ivan Ivanovic uploadovao , pretpostavljam da je uploadovao neko ko radi na Prvoj od kolega Ivana Ivanovica , mada nije nemoguce da je sam Ivan Ivanovic sa drugog naloga uploadovao , jedino sto moze da bude obrisan zbog copyright-a.

I na kraju da li su ovi bili toliko glupi da misle da nece negde moci da se vidi poslednja epizoda Ivana Ivanovica.
Nije njima cilj da se nigde ne vidi vec da vecina ne vidi. Oni zive za propagandu/lazne vesti (i kradju koja se odvija u pozadini), otud organizovanje botova, preuzimanje medija, redovna melodrama na konferencijama, Barbare, pad nezaposlenosti, rast plata i penzija, itd.

Jedina po meni tv koja je jos slobodna je N1 dokle ce to ne znam.

Jedina po meni tv koja je jos slobodna je N1 dokle ce to ne znam.

Nazalost N1 je dostupan na internetu,SBB-u i jos nekim kablovskim mrezama,nema ga u telekom iptv...pored N1 i Al Jazeera nema dlaka na jeziku.

Srpsko društveno i političko ludilo
Ljudi bez dostojanstva i bez sigurnog parčeta hljeba u rukama spremni su da za sendvič prate svog vođu, da mu kliču i aplaudiraju, nesvjesni da je on društveni uništitelj, piše autor.

http://balkans.aljazeera.net/blog/srpsko-drustveno-i-politicko-ludilo

Više nije ni na internetu, ukinuli su stream koji je išao na sajtu.

@ Zekovic

Prva saopštila da nije dužna da emituje emisiju i da je istekao ugovor sa Ivanovićem, tako da verujem da nemaju nikakvo pravo na ovu emisiju ili u vezi sa njom.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Samo se vi zezajte. Registrovace se Vucic na forumu, pa cemo svi popiti retroaktivni ban zbog vredjanja clanova... :D

Nadam se da ce se naci nacin da se odgleda. Nisam pristalica lika i dela I. I. nisam ga nikada gotivio ali ovo je vec previse.......Zao mi je samo onih ljudi koji su dobili poklone.
Ali nema veze tu su verni penzioneri i razni krezubi kojima je vrhunac dozivljaja videti Vucka i ekipe na raznim obojenim televizijama.

Ja pre desetak dana naleteo na sajt koji objavljuje snimke kartelskih engezekucija u Južnoj Americi. Jezivo, nikad ništa strašnije nisam video, ne računajući snimke iz logora u WWII.

Bio je neki sajt gde je moglo da se vidi sta su radili ovi Isisovci u Siriji. Sa sve dekapitacijama.

A da li je moguce da je sve to iz razloga sto ce Prva od 01.01.2019. imati nove vlasnike, pa menadzment hoce da im se dodvori?
Isto kao i tuzioci sa Miskovicem, ili velika vecina clanstva SNS, koja neke stvari radi samo da bi se dodvorila onima iznad sebe? Ja se jako cesto nadam da se to od njih ne ocekuje (otkazivanje predstave sa Sergejem, sada ovo sa Ivanom, gomila stvari na lokalu i sl.), ali da to oni rade samo iz pretpostavke da se to od njih ocekuje i / ili da ce time zadrzati ili podici svoj rejting kod nadredjenih...

@ Zuba i Sgt

bestgore.com (iskreno upozorenje za sadrzaj)

Poslednja izmena:
Ovde samo slepac ne vidi da se rusi drzava i na finjaka tera narod napolje.
Koliko ljudi odlazi, niko ne prica o tome. Masovno odlaze porodice, studenti, odrasli pa i penzioneri.

A ovo oko informisanja preko TV-a i medija kojekakvih... Sramota. Tuga. Da narod mora preko hrvatske televizije da se informise sta im se desava u drzavi. I ljudima je dobro?

bestgore.com je isto odvratan, ali brate kad vidiš kako čoveku seku noge i ruke i kako on i dalje nešto mrmlja posle toga, ne znaš da li gledaš pravi snimak ili Mortal Kombat XXXV iz 2048. godine.

@jiggy 1984

Iskreno samo jednom sam otisao i hvala dosta mi je. Moj stomak takve stvari ne moze da svari.

Poslednja izmena:
To ti je takav trend, na balkanu celom, nismo mi tu nikakav uzuzetak. Oni kojima treba radna snaga su napravili ovo što vidiš, i politički i ekonomski, da im dođe što više da ne posrnu ekonomski...
А овог са прве, будимо реални хумор му је нула, али су гости у емисији били ти због којих вреди погледати те минуте.
Иначе тв не гледам скоро па никада, сем у пролазу.
На изборе не идем јер од 2000 су све њихови ;) не видим разлику.
Сви су тоталитарно расположени и држе другу страну у мраку од 2000.
Пре тога били су државни медији и сорошев АНЕМ ако се сећате, две потпуно супротне истине.

Такође ми није јасно то демократско наметање истине ни то не прихватам.

Послато са уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Naravno, sile mraka i bezumlja su unistile SFRJ a sad unistavaju i ove otpatke kako bi preuzeli cuvenu radnu snagu. Mi smo svi nevini sto cutimo i gledamo a politicare je eto muka naterala, ne bi oni, duse male...
Ja se jako cesto nadam da se to od njih ne ocekuje (otkazivanje predstave sa Sergejem, sada ovo sa Ivanom, gomila stvari na lokalu i sl.), ali da to oni rade samo iz pretpostavke da se to od njih ocekuje i / ili da ce time zadrzati ili podici svoj rejting kod nadredjenih...
Samo se ti nadaj

Poslednja izmena:
Kazem ja zeni da uzmem Madjarski pasos (moram prvo da naucim jezik), jer imam troje dece...

*mjau**mjau**mjau*, racunao sam pre par dana, od nas 20ak iz kraja, koji smo tu +/- 5 godina, i odrasli smo zajedno, ostalo nas je samo 5 ovde...

To ti je takav trend, na balkanu celom, nismo mi tu nikakav uzuzetak. Oni kojima treba radna snaga su napravili ovo što vidiš, i politički i ekonomski, da im dođe što više da ne posrnu ekonomski...
А овог са прве, будимо реални хумор му је нула, али су гости у емисији били ти због којих вреди погледати те минуте.
Иначе тв не гледам скоро па никада, сем у пролазу.
На изборе не идем јер од 2000 су све њихови ;)

Nema nista Nemacka, Francuska, Austrija, Velika Britanija ili Slovacka sa tim sto se u drzavne firme zaposljava preko veze tj. preko stranke. Eno kod mene u Backom Petrovcu bivsi kriminalac - (lopov prebio baku i ukrao joj par hiljada eura) odlezao 2-3 godine i pravo u opstinu dobio lepo mesto portira bez da nista ne radi ide staz, ide plata.
JKP Progres u Backom Petrovcu zaposljava narkomane, koji su neki kao kandidati u lokalnim izborima jos pride. I sve im djuture ide dnevnica kad vode debatu u opstini, 4000din je ipak 4000din.
A ako neko nema posla, moze biti i narkoman najveci, nemoze da stoji na nogama vazno da bude u SNS, ili da nadje nekoga iz opozicije pa da zovu predsednika opstine Simica (takodje postenog lopova ispostavice se za koju godinu) pa da im on licno nadje posao. Ugurace ga na neko mesto, nemora ni da dolazi na posao, vazno da ide plata.

Sta onda sledece generacije da ocekuju?

Kazem ja zeni da uzmem Madjarski pasos (moram prvo da naucim jezik), jer imam troje dece...

*mjau**mjau**mjau*, racunao sam pre par dana, od nas 20ak iz kraja, koji smo tu +/- 5 godina, i odrasli smo zajedno, ostalo nas je samo 5 ovde...
Kog kraja tj mesta?

TT over 6X

У то не улазим нити сам улазио видим шта се дешава, али ти кажем ништа се битно није променило још од 80тих у вези тих што добијају посао са књижицом.

Па и од мојих 6 колега са факса који су били ту прошле године остало нас двојица, јб ли га, ја нећу да идем нигде па макар г падала.

Poslednja izmena:
Mozda, ja sam mlad, ne znam kako je bilo. Ali da li je bas ovako bilo? Bez trunke morala?

Не знам шта да ти кажем, на западу не цвета морал, то тамо не важи, важи рад дисциплина и прописи, капитал, морал не постоји.

Zapad si video na filmu?
Mozda, ja sam mlad, ne znam kako je bilo. Ali da li je bas ovako bilo? Bez trunke morala?
Naravno da nije, kao sto nije bilo ni ucenjivanja tih zaposlenih da ucestvuju u putujucem cirkusu, botuju po internetu, skupljaju potpise, itd. To je sve novo, kao i propaganda, redovne epizode melodrame, mnogo brza i efikasnija kradja, odredi batinasa, itd.

Poslednja izmena:
Kfw3538.png

lcxyE0D.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno