Hisense h43a5100
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Hmm njemu se cena kreće 30-36k na Hisense mislim, a LG je preko 36k.Deluje mi ok, video sam neke tvoje ranije diskusije o Hisense televizorima. Samo me zanima, s' obzirom da on vec ulazi u cenovni rang preko 35k (jer se za karticu gleda MP cena), da li onda LG 43LK5000PLA dolazi u obzir?
Koliko poluistina i nonsensa u jednom postu... Nasi prodavci su PRAVI? Koji to? Ne verujem im niste vise nego ovima sa KP. Odrase nas sa cenama. Drugo, kad ste culi da je neko prevaren od ovih sa KP? Trece, Samsung no. 1, a LG nikako? Puno se kvare? Bravo. Jedina stvar koja stoji je ovo za 5 god. garancije vs. 2 kod preprodavaca.@sapra
Pa zavisi na kog "prodavca" naletiš sa KP, uglavnom radi se o nelegalnoj prodaji i toliko ti je valjda jasno da kupuješ nešto na crno?
Tu "garanciju" uglavnom daju svi godinu dana uz ubeđivanje da važi i ovde, mada mislim da je to navlakuša jer naši servisi (meni su tako rekli)
ne priznaju garancije na tv e koji se kupe iz Mađarske. Na kraju krajeva uvek možeš nazvati LG ili Samsung neki servis ovde pre kupovine
nekog tv a od preko i proveriti dobro još jednom. Ovde su ipak mislim sigurnije garancije i na KP ti niko neće dati 2 a da i ne spominjem sada
ovih 5 godina koliko mnogi PRAVI prodavci kod nas daju.
od pomenutih marki tv koje si naveo...a za koje sam imao prilike da čujem i vidim do sada ... br.1 Samsung nikako LG (mnogo se kvare)
Sretno,i moj ti je savet batali KP...
Gledao sam na malo po kp, dobio preporuke ovde neke i po cenama i dijagonalama ova tri modela mi deluju ok, sad sta je po vama najbolji izbor:
1. LG 49" 49UK6300MLB
2. Samsung 50NU7022
3. LG 50" 50UK6300MLB
to se sve vrti oko 50" i 50k dinara, to je ono sto sam video preko kp, sad me zanima sta sve gubim ako uzmem preko kp ? garancije skoro da ni nema ili kako ide?
hvala
Hisense 43" h43a5100 bi bio bolji izbor. E sad taj Vivax za matorce bi odradio posao bez problema i plus je 49", pa ti oceni dal im je potrebno 49" ili da uzmeš ipak 43".Tv do 35 hiljada, za matorce, total tv , razadljina oko 4 do 5m
Vivax TV-49S55T2S2 LED 32k
Vivax TV-49S60T2S2 DLED 32k
Ili da vijam neki hisense 39-43" ili neki cetvrti?
Hisense 43" h43a5100 bi bio bolji izbor. E sad taj Vivax za matorce bi odradio posao bez problema i plus je 49", pa ti oceni dal im je potrebno 49" ili da uzmeš ipak 43".
Nasi prodavci su PRAVI? Koji to? Ne verujem im niste vise nego ovima sa KP.Odrase nas sa cenama.
Druze iz Subotice si i bavis se spedicijom, koje cudo da branis svercereKoliko poluistina i nonsensa u jednom postu... Nasi prodavci su PRAVI? Koji to? Ne verujem im niste vise nego ovima sa KP. Odrase nas sa cenama. Drugo, kad ste culi da je neko prevaren od ovih sa KP? Trece, Samsung no. 1, a LG nikako? Puno se kvare? Bravo. Jedina stvar koja stoji je ovo za 5 god. garancije vs. 2 kod preprodavaca.
@Sapra - ja ti savetujem da kupis tamo gde ti najviše odgovara, sad da li ces vise da platis i imas 5 god. garancije i mogućnost plaćanja na rate ili bi da prođeš jeftinije, na tebi je.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sve je stvar navike. Prvi flat mi je bio 37" i trebalo mi je par dana da se naviknem na "ogroman" ekran. Sada gledam 50icu da metar i po i nisam zadovoljan (to uveče kada sam gledam pa primaknem fotelju, sa regularnih 3.5m da ne komentarišemMislim da bi mi bilo bitnije kvalitet slike na tv, posto cale samo fudbal gleda, sto se velicine tice, oni su prezadovoljni i sa sadasnjim vivax-om od 32", tako da sam i dalje u nedoumici...
Ja sam za '49 morao kupiti lazy bag za igranje sonija jer je sa 3m udaljenosti neupotrebljivo,sad sam u potrazi za min '65 dijagonalom.Sve je stvar navike. Prvi flat mi je bio 37" i trebalo mi je par dana da se naviknem na "ogroman" ekran. Sada gledam 50icu da metar i po i nisam zadovoljan (to uveče kada sam gledam pa primaknem fotelju, sa regularnih 3.5m da ne komentarišem)
Druze iz Subotice si i bavis se spedicijom, koje cudo da branis svercere
Par TVa koje sam kupovao/gledao su ili ista cena ili u par slucajeva cak i jeftiniji kod nas u PRAVIM radnjama sa PRAVIM garancijama. Pa i da su 100e skuplji na cifre preko 1k to je 10% i imas sigurnost da ce ti se neko javiti na telefon ili odgovoriti na primedbu i problem, a pogotovu sad sa 5 godina garancije.
Lepo neko rece par postova u nazad, sverceri utripovali uvoznike, tamo kupuju po popustima i kidaju marze kao da su legalci...
Pre par godina je to bilo isplatljivo kad si mogao da ustedis i par stotina evra, sada kad je to reda velicine 50-100e ne vidim ko bi normalan kupovao kod njih i kockao se. Verovatno ima i ok ljudi, ali kako to da znas...
Naravno ovo je samo moje misljenje i svako moze za svoje pare da radi sta hoce, al ova elektronika je sve gora i gora i treba gledati da se sto bolje zastiti investicija.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari