Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Cestitam!!! :smoke:

Svaka cast druze.
Hvala ... [emoji112][emoji41]

Evo jedan prošlogodišnji logo (neobjavljen do sad urađen na Note 8) za "Cigale dans la Fourmilière" and Monsterz Tea Party događaj ...
05f6cf258cfc231f16ba3c4268298d25.jpg
55d40187290545586c8ca2933c90030a.jpg
3cc91cb37b0da9b7a7781e15030ac09b.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Isplati li se sad uzeti Note 8 za 490 eur nov? Ili mi mozda preporucujete nesto drugo u tom cenovnom rangu?

Više se isplati uzeti za 400 evra star par meseci da je očuvan kao nov , ima ih na KP baš dosta .

Ili s9+ za 550e.
Sacekaj jos malo pa onda kupi ima vec dobrih cena i za Note 9...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

To sam i razmisljao, nego pricajuci sa ljudima svi mi kazu dodaj jos malo i kupi nov jer nije velika razlika a imas garanciju godinu dana.

Ne bih uzimao polovan sa garancijom manjom od 4-5 meseci.

Nego pitanje je bilo vezano za da li je j dalje Note 8 zver ili ima jaca/bolja zver od ove za iste pare? Sto se tice kvaliteta ekrana mislim da nema.

Nema savrsenog, ne uzimaj te sa kvazi garancijom od 1 god iz radnji. Ganjaj s9 plus polovan koristen par mjeseci ako ima takvih ili skupi pa uzmi note 9 i miran si.

Nema savrsenog, ne uzimaj te sa kvazi garancijom od 1 god iz radnji. Ganjaj s9 plus polovan koristen par mjeseci ako ima takvih ili skupi pa uzmi note 9 i miran si.

A sta fali tim kvazi garancijama?
Mislis da su lazne? Da necu ostvariti garanciju ukoliko se pokvari telefon?

Ja ti kazem iz licnog iskustva da se pazis, a ti uzimaj i ove zapakovane "nove" , ispod ruke oreko grane ako zelis.

Ma Note 8 je zver ja sam ga koristio do pre mesec dana kada sam preuzeo Note 9
Bolje je uradjen od N9 kvalitetniji, cvrsci, i malo zgodniji za koriscenje (uzi).
Nekad mi se cini i kamera da mi je bila bolja..
Sta znam bas mi je zao sto sam ga promenio.
E sad kakav ce da bude za godinu dana ako zadrzavas dugo telefone? Pa bice dobar svakako, ali vec su se natezali oko Pie i One UI. Kao da je uredjaj star 5 godina hoce dobiti nece.. tako da ne racunaj na ozbiljnu podrsku vise za njega ( kre***i iz samsunga...)

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Planiram da ga zadrzim minimum 2 godine.

Gledam i citam po netu/youtubu komentare. Skoro svi kazu da je telefon brutalan, da su prezadovoljni njime i da “nema preke potrebe” prelaziti na jace.

Ja ti kazem iz licnog iskustva da se pazis, a ti uzimaj i ove zapakovane "nove" , ispod ruke oreko grane ako zelis.
Sve zavisi od koga kupis, imas nekoliko odlicnih prodavaca na kp koji rade reklamaciju bez ikakvih pitanja.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To stoji, ja samo kazem da se treba cuvati i biti oprezan...

Planiram da ga zadrzim minimum 2 godine.

Gledam i citam po netu/youtubu komentare. Skoro svi kazu da je telefon brutalan, da su prezadovoljni njime i da “nema preke potrebe” prelaziti na jace.

Ja ga koristim 2-3 meseca.
Dao 510e sa 20 dana star i sa garancijom preko Vip-a (drugi sam vlasnik).
Lik ima oko 700 ocena na KP, uglavnom vezano za telefone.

Prezadovoljan sam, mislim da telefon nema mane, a i dobio sam izgleda bas dobar primerak po pitanju baterije, uz umereno koriscenje izdrzi tri dana, uz malo agresivnije koriscenje :) uvek izdri vise od jednog dana.

Doduse, treba istaci dam sa presao sa polumtrvog S3, pa i ne cudi sto sam odusevljen sa Note 8.

Planiram ga koristiti kao i S3, dok se ne raspadne, znaci jedno 5 godina.
Ne vidim sta bi moglo izaci mnogo bolje od njega.
Jedino ako neko bas voli da bude in po pitanju telefona/os-a pa stalno juri kojekakve novije verzije android-a, mene to ne zanima :)

A koji mu je trenutno OS aktuelan (instaliran)? Jer Oreo 8.1?

Na koji moze poslednje da se azurira? Na Android.com pise da moze na najnoviji Pie.

Pise ali to ce tek biti za mesec dana a mozda i jace dok operateri ne izbace svoj firmware, evo ti slika trenutno je 8.0 sa decdmbarskom zakrpom..
a29ff5c2016ffc6b4f01447504a9ebef.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Društvo, instalirah onaj substratum i andromedu, i postavih neku besplatnu crnu temu i dobih crni status bar. Ali mi je u dosta aplikacija nav bar beo. Da li ovo zavisi od teme, ili da gledam ovo da rešim posebnom aplikacijom.

Kupi swift black temu, ona je ubedljivo najbolja, ima posebne layere bas sa samsung. Za navbar koristi navbar apps. Sa tom app možeš da promeniš boju navbara.

Poslednja izmena:
Znači i sa tom temom nemam crni navbar? Probao sam da instaliram tu app, ali na primer na nekim aplikacijama, tipa blic, opet ostaje beli navbar.

Nadjoh neki programčić na xda, black nav bar, on radi kako treba, čak i na blicu [emoji3] Al me svakako zanima, da li na primer ova tema koju si preporučio, swift black, može da napravi crni nav bar bez instaliranja dodatnih programa....

Kad udjes u podešavanja za navbar apps, ideš na static color, I odaberi crnu boju. Za swift black nisam siguran za navbar kakva je priča, ne mogu da se setim. Ja sad koristim gestove za navigaciju, pa me navbar ne zanima više. [emoji4]

Poslednja izmena:
da to sam uradio posle instaliranja ovog programa.... a ladno sam zaboravio da vidim da li ima ta opcija bez instaliranja istog..... al ok, sad imam crni navbar[emoji3]

Ne treba ti nista od toga, skines apk za crni navbar i odaberes boju u podesavanjima i to je to.
TFX-S8-NOTE8 black navbar izguglaj i uzivaj :D.

Poslednja izmena:
Instalirao sam black_navigation_bar.apk sa xda, radi kako treba i to u svim aplikacijama. Za razliku od navbar apps sa prodavnice, koji ipak ne boji nav bar u zadatoj boji u svim aplikacijama.

Nazad
Vrh Dno