Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Negde sam ranije pročitao da će na Piti moći da se uključe softberska dugmad na ekranu ali ne vidim tu opciju sada.
Meni izgleda ne radi 4g od apdejta. Čini mi se da se niko nije žalio ovde do sada, mada sam negde čitao da postoji taj problem..

Mi A1 Tapatalk

Ja do sada od jutros nisam naišao na problem [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Negde sam ranije pročitao da će na Piti moći da se uključe softberska dugmad na ekranu ali ne vidim tu opciju sada.
Meni izgleda ne radi 4g od apdejta. Čini mi se da se niko nije žalio ovde do sada, mada sam negde čitao da postoji taj problem..

Mi A1 Tapatalk
Ima naravno
db85cc73d4badcd9b33033a0b55f7eec.jpg
faeb5f61a392f32b941f39c5012fb108.jpg

To mi malo baguje kad uključim.

zna li iko mora li onaj google seach toolbar biti na dnu? može li ikako biti u gornjem delu ekrana?

ne sviđa mi se i to što su promenili opcije za postavke lokacije, sad samo ima "device only" (samo gps) i "high accuracy" (wifi, mobilne mreže i gps zajedno), nema više "battery saving" opcije za lokaciju.

Poslednja izmena:
Sad je na nivou sistema adaptivna baterija, kapiram da su skroz preradili potrošnju baterije kad je High Accuracy uključen.

Jel se azurira sistem pa se vraca na fabricka podesavanja, ili se vrati telefon na fabricka pa se radi sistem?

Ništa od toga,kao što je bilo,samo je dizajn drugači.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Meni jos nije stigao update na A1. Zadnja 2-3 meseca mi stalno izbacije neku genericku poruku sa crven8m soovima "Azuriranja su trenutno nedostupna. Pokusajte kasnije". Sigurnossne zakroe su mi od 5. Septembra. Od tad nikakav updete nije bio. Inace oficialni sistem na njemu. Ne znam da li je jos neko imao ovakav slucaj i da li ima jos neko kome ne stize update?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Odradio update, iiii.. svaki živ app ubija nakon izlaska iz istog :(Screenshot_20181223-201436.jpeg

Ja sam danas uradio update na svom aparatu. Uradio sam OTA update. Nikakav VPN, promene zone ili slične gluposti. Od trenutka kada se instalirao decembarski update sa Android 9 ne radi mi 4G ni na Telenor-u ni na MTS-u. Trenutni (posle ugrade-a) build number je: PKQ1.180917.001.V10.0.3.0.PDHMIFK. Ima li neko kakav predlog?

Ja sam danas uradio update na svom aparatu. Uradio sam OTA update. Nikakav VPN, promene zone ili slične gluposti. Od trenutka kada se instalirao decembarski update sa Android 9 ne radi mi 4G ni na Telenor-u ni na MTS-u. Trenutni (posle ugrade-a) build number je: PKQ1.180917.001.V10.0.3.0.PDHMIFK. Ima li neko kakav predlog?
Čitao sam da je rešenje samo da se u skrivenom meniju podesi opet preferred network type I da 4g proradi

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Danas na majčinom telefonu ažurirao sve funnkciose kako treba, 4g radi, brz, baterija lepo drži a nisam ni radio factory reset. Jedini problem je tzv "focus hunting" na gcam a kada idem na tap to focus maši i konstantno pogrešno fokusira tako da je gcam skoro pa neupotrebljiva. Je l primetio neko isto?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Na svašta se ljudi žale i pišu da bi nabijali postove ili su dokoni... Kao i u ovoj temi. Ja sam par puta pomisli da imam neki drugi telefon a ne A1.

Ne pišu svašta. Meni ne radi od kako sam danas uradio upgrade.

Da li radi 4G na piti? Tj da li sada radi jer navodno nije radio?

Meni i dalje ne radi.

Radio je uvek 4G, ne znam odakle ti to?

Evo meni ne radi. Ima li nekih saveta?

Poslednja izmena od urednika:
Koja ti je bila greška? Da ne pravim i ja istu grešku pa nemam 4G?
Ma napisao sam post iznad da mi ne radi 4g, pa je u jednom trenutku proradio.
I sada se sa vremena na vreme pojavi ali mi se čini da mnogo manje imam 4g nego pre ažuriranja, zato sam i mislio da ga nema.

Mi A1 Tapatalk

Nadjite neku app za proveru dostupnih bandova pa vidite koje imate, mozda ste u situaciji kao sto su prijavljivali po xda da vam je nestao band 20 pa zato nemate 4g

Meni 4G na Telenoru radi poslije apdejta ali nema nikakav band ID ni na jednoj aplikaciji.

Nazad
Vrh Dno