Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni nude da produzim ugovor sa Sigurice (375din mesecni) na 2 godine i varijante:

1. Ostanem na Sigurici i prvih godinu dana isto 375din, pa onda 499din po punoj ceni (ali je sada više minuta)

2. Da uzmem Neo 2 sa popustom 20% ceo ugovor (799din)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Iskreno neo za 800din je dobra ponuda ali ako ti ne trebaju minuti onda ovu prvu opciju.

Da li neko zna da li u slucaju da prenesem br u vip dobijam tih 20% na neo2 paket ili je to samo starim korisnicima, u tom slučaju bi ladno potpisao 2 god.
U mts mi nude maltene nista, 2 ili 3 meseca za 1din, ostalo po redovnoj ceni za ugovor bez fona, pa mi sve nekako prelaz na vip deluje najbolje u ovom trenutku.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne daju ništa sem obične ponude. Sad ti ovo dupli GB do NG. Ako ti daju 3 meseca po dinar, to ti je po meni još i bolja ponuda, a možeš da izdejstvuješ i +1GB u telekomu za onlajn kupovinu. Jeftinije ispadne.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne daju ništa sem obične ponude. Sad ti ovo dupli GB do NG. Ako ti daju 3 meseca po dinar, to ti je po meni još i bolja ponuda, a možeš da izdejstvuješ i +1GB u telekomu za onlajn kupovinu. Jeftinije ispadne.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
U VIP-u nema ništa za nove korisnike.
A što se tiče povoljnosti, treba izračunati... Često VIP bude povoljniji bez popusta id MTS koji daje ta 2 ili 3 meseca.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Da li neko zna da li u slucaju da prenesem br u vip dobijam tih 20% na neo2 paket ili je to samo starim korisnicima, u tom slučaju bi ladno potpisao 2 god.
U mts mi nude maltene nista, 2 ili 3 meseca za 1din, ostalo po redovnoj ceni za ugovor bez fona, pa mi sve nekako prelaz na vip deluje najbolje u ovom trenutku.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Tih 20% popusta je samo za stare korisnike a tebi kao novom ide zvanična ponuda što su neo minuti i sms i 5gb neta za 999din.

Da li je jos neko.dobio tih 20%, ili je usamljen slucaj?

Да ли може преко Вип-а да се добије Покафоне Ф1 да се узме некако уз постпаид?

Сестри истиче уговор а видим да га нема на сајту.

Ja dobio 25% prvih 6 meseci za obnovu ugovora, uzeo neo2, 5gb.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Tek sad vidim da je bio rebranding u SLO, CRO i BG na A1 maticni brend. Verovatno ce i kod nas.

Ja ih čekam i dalje... Brojim sitno još 20ak dana... Ili 25% i telefon ili makar 30% bez ili bye bye...
baby names 1900

Zasto do 31.12. kad im promocija vazi do 31.01. E *mjau**mjau**mjau*, jel to neki mozak iz Telekoma presao da radi u Vip

Da li neko zna, da li je moguće prekinuti UO sa popustom i uzeti telefon? Pretpostavljam da jeste, ali bolje da čujem iskustva iz prve ruke :)

Али тако правиш себи дупли минус ;) Гледано на две године.

Ем су телефони прескупи, ем губиш попуст... Можда је код Випа мало повољније, али код Теленора може бити само најмање 100% скупље на две године, ако изгубиш 50% попуста и телефон који је скупљи и од огласа, некад чак и од повољних радњи у Балканској...

Poslednja izmena:
Ma ja to pitam čisto ako dođem u situaciju da se odlučim na taj korak. Inače ne izađe skuplje nego u prodavnici da uzmem sa keš, šta više, izađe me jeftinije. Oglase ne gledam, interesuje me isključivo sa 2 godine garancije koju mogu da ostvarim kad god poželim, bez da imam neko cimanje.
Evo dva primera.
Iphone Xs 64GB + Neo 4 = 164400 - (pretplata sa popustom koju bih svakako plaćao) 33600 = 130800din. Taj isti telefon košta 158000 u iStyle npr.
Note 9 + Neo 4 = 136800 - 33600 = 103200din. Isti telefon u Tehnomaniji košta 124000.

Loš trenutak, ne daju nikakve poklone sem mem. kartice, davali su Frontier do skoro, ako tada nisi uzeo Notaru, a ni onda kada je bio bežični punjač i ceo onaj pak, čekaj S10 ili da se ponovo otvore za dobar poklon (preko daju dobre poklone).

Nisam planirao uopšte da uzimam, zadovoljan sam sa trenutnim, nego se raspitujem za mogućnost uzimanja i odgovaram čoveku na konstataciju da izađe duplo skuplje uzeti telefon na ovaj način :)

Zavisi kako se posmatra. Npr, i ja sam hteo da uzmem iPhone XR uz paket Neo 2 i na kraju sam odustao bas zbog racunice. Da sam uzeo uz paket bilo bo ovako:
- Neo 2 35500din + telefon 77000din = 112500din

Na kraju sam se odllucio za ugovor bez telefona, telefon bih uzeo na KupujemProdajem(npr. neka je 660 evra vakuum) i ovako bi nekako bilo:
- Neo 2 10200din + telefon 782000din = 88400din

Kako si došao do ovih 10.200, to mi baš nije jasno.

Ni onih 35500 meni nije jasno.

Tih 35500din je cena svih pretplata za 24 meseca sa 25% sniženja na prvih 12 meseci.
Ali sam pogrešno ukucao cenu bez uređaja. :D
Nije 10200din već 20400din, sorry na grešci.

Nazad
Vrh Dno