Šta je novo?

Battlefield V

Znam sve to, igram bf od 1942 :). Nego sam pisao gore, ne vidim odakle neko puca na mene jer se vojnici slabo izdvajaju od okoline zbog lošeg modela osvetljenja, Glenn je fino to ilustrovao. U prethodnom igrama se kosilo sa pameću da ležiš nepomičan u šteku, ovde je to način života. Tako da kada neko zapuca na mene više se ni ne trudim da odgovorim, osim ako nije baš, baš očigledan i otvoren sto posto. Nego u zaklon, smoke ako treba i bežanija do bolje pozicije ili se skroz sklonim.

E da, šta je sa Kill cam? Ne prikazuje mi odakle me je neko ubio.

Isto je tako bilo i u bf4. Protivnici isti kao boja terena, moraju oci da ti ispadnu da bi uocio nekog,ako se ne krece male su ti sanse. Zato svi budze saturation do max i kroz drajvere kako bi do nekle ublazili problem.
 
Ima li jos neko da mu je zabagovan ovaj prvi zadatak za otkljucavanje slema iz Tides of War? Ovo sa buddy revive? Dva puta sam vec zavrsio taj zadatak, pojavilo mi se u toku partije da je zadatak zavrsen ali kada sam usao u Tides of War meni da vidim sta dalje treba da se radi, vidim da i dalje ovaj zadatak nije cekiran kao zavrsen. Tacnije, kao da nista nisam uradio, pise 0/6.
 
meni je juce igra skinula neki mali update, i nesto mi se ubagovala od onda, u menijima nesto zakucava, a narvik i rotterdam u conquest uzas kako rade, fps varira katastrofa...... druge mape rade ok, nista mi nije jasno, ali u menijima nonstop zakucava....
 
Meni od starta zabada igra u meniju. U igru retko kada pukne ali desi se i to ponekad.

Tapatalk from Poco loco
 
Moze li da se bude nemac,necu da budem jevrej i crnac?!
 
ha, ovo im je vrh, ne vidi se dobro na screenshotu, mozda par kapljica, ali krov definitivno prokisnjava :)
znaci, lije ko i na otvorenom :)

Battlefield V Screenshot 2018.12.15 - 19.47.33.45.jpg
 
Nisam nedelju dana, igrao igru.
Sta se ovo desava?
Pucam kao lud, ali ne mogu nikoga da ubijem.
Brdo metaka saspem, ali kao da nije dovoljno.
 
Desio se njub TTK.

Kažu da su primetili kako novi igrači napuštaju igru jer su frustrirani jer brzo ginu pa sada mogu da upijaju metke ko truleks krpa vodu.
 
Sada je bitan samo rpm. Ili koristi snajpera, njega nisu dirali. Srećno sa pokušajem da nekoga ubiješ iz daljine sa Gewehr. A smg se može koristiti na jedva par mapa.

Flankovanje je postalo skoro pa beznačajno, ubiješ jednog ali dok kreneš na drugog već ližeš prašinu. Sada je zergovanje opet in.
 
Poslednja izmena:
Verovatno nemogućnost da reše pravi problem a to je TTD.

Skroz nerazumna promena, vratili su pravi recoil pa je gunplay konačno postao interesantan, uveli attrition, vratili ticket bleed... Sve to je vuklo ka više taktički orijentisanom gejmpleju koji su veterani pozdravili i onda sada totalno zasrali... Niti će vratiti ove kojima se to ne sviđa, jer bi morali celu igru da iz temelja da menjaju a krenuće da gube i veterane koji su uprkos svim glupostima u prošlosti ostali...
 
ako ja tu ista razumem.... ako je TTD time to death, znaci vreme dok treba da riknem, a TTK time to kill, vreme potrebno onom drugom da me ubije ili ja da ubijem, znaci, zar mu to nije matematicki isto onda? nemoze on mene ubiti za 3 sekunde TTK a ja da umrem za 1 sekundu TTD? zar ne?
 
A u stvari se baš to dešava :)

Kada neko puca na tebe, zbog lošeg net code ti tri metka registruješ kao jedan pa ti se čini da gineš mnogo brže nego što bi trebalo. I naravno da u takvim situacijama ne možeš ni da reaguješ.
 
Nije na zalost. Zbog net koda ti pucas 2 sekunde u nekoga a nemu stize saka metaka u isto vreme i umire instant. Da bi prikrili kako to ne mogu da rese onda su povecali da fi pucas 3 sekunde u nekoga da bi ga ubio. Magarci.

Tapatalk from Poco loco
 
I opet nisu rešili, umro sam x puta 1 frame kill

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
 
Ja isto nisam igrao nedelju dana i sad citam ovo sve i u fazonu sam do marta da ne palim...strasna stvar.
 
I dalje može da se igra stari ttk, samo što mnogo manje servera ima. Pod nazivom conquest core.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
 
A je l postoji frontlines core? Operations core?
Kakvi su to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izmi? Svake godine izbacuju maltene indenticnu igru sa nekim promenjenim sitnicama. I covek zbog tih sitnica kupi igru a oni posle mesec dana i te sitnice vrate tako da lice na prethodnu igru.
 
Znaci, sada ima servera, za one malo iakusnije, i one neiskusnije, strasno.[emoji34]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Po mojim kriteriumima dokle god moram 2 puta da pogodim coveka iz snajpera da bi ga utepo to je casual. U igri gde su pokretne mete udaljene i po kilometar, ja coveka moram da pogodim 2 puta. Ova pojava mi je vec dugo u bfu smesna.
 
@Kurttrasel, probaj cod ww2, tamo nemoras dva puta snajperom, mozes i malo pored njega, jednom, a on gine 100% :D
 
Po mojim kriteriumima dokle god moram 2 puta da pogodim coveka iz snajpera da bi ga utepo to je casual. U igri gde su pokretne mete udaljene i po kilometar, ja coveka moram da pogodim 2 puta. Ova pojava mi je vec dugo u bfu smesna.

A problem tek nastaje zbog lose sinhronizacije pa ti udaljeni protivnici deluju kao da plutaju umesto da trce :D.
 
@Kurttrasel, probaj cod ww2, tamo nemoras dva puta snajperom, mozes i malo pored njega, jednom, a on gine 100% :D

Pa eto u jednoj kezual igri kao sto je cod, sniper ubija iz metka. Ovde po timu ima 32 ljudi ok, ali svakako tim u kojem ima puno snajpera, obicno gubi objektive. Ako je suprotni tim iole angazovan.
@Dr.Mare tih pproblema nisam imao jer uglavnom koristim nisan za blize engejdzmente. Nemam trip da se zabodem u 3 lepe i da rokam. Mozda bih i radio to da 1 metak ubija.
 
Poslednja izmena:
A problem tek nastaje zbog lose sinhronizacije pa ti udaljeni protivnici deluju kao da plutaju umesto da trce :D.

Baš to,pucam sa x6 snajperom čoveku u glavu,i sve se njemu ispred glave diže sneg,kojeg ja ne vidim,a to da meni treba xy metaka da nekog ubijem a njemu 2-3 me je frustriralo već u BF4 i BF1
 
Mnogo bre kukate :D ja retko koju partiju sam odigrao a da nisam napravio minimum 20+kilova, imam oko 19h u igri kupio prosle nedelje. Ja ne znam sta ste ranije igrali, ali meni posle PUBG-a ovo mi je totalno opusteno i zanimljivo. Igrao sam Bf1 tu imam oko 460h ali mi je bio dosadio pa sam prestao da ga igram.
Igrajte i zabavljajte se sta drugo da vam kazem.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
 
evo ja ne kukam, meni je bas super ovo od kad su promenili, nikad vise killova nisam imao :D
 
E ovo je vec bezobrazluk. Skines 50GB, raspakujes, 2x. Pa onda ovaj slag na tortu.
 

Prilozi

  • JrUQOdk.jpg
    JrUQOdk.jpg
    30.2 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno