Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Телефон користим тек један дан, па се још навикавам. Има ствари које ми недостају са Mi5ице али навићи ћу се. Питам чисто онако : како убацити miui, не могу да угасим обавештења од 00 до 07... Може ли се телефон претворити у 6Х?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Sound > do not disturb > turn on automatically > ad rule > sleeping

Poslednja izmena:
Може ли се телефон претворити у 6Х?

Пар постова изнад твог имаш опис од mr.nice.ba

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Hvala na objašnjenju mr.nice.ba

Послато са ASUS_Z00ED уз помоћ Тапатока

Ima li nekog da ne moze da azurira na android pitu?
Stalno mi ovo kad probam od kad ste prijavili da je krebuo update pokusavam?
c57f5ccd1affe91186cd1c682edf5e01.jpg

probaj da resetuješ tel na fabrička pa onda ažuriraj...i opet ga posle resetuj kada budeš na 9.0
nego, ima li neka bolja aplikacija za video snimanje 4k sa EIS jer mi snap camera hdr ostavlja strašan šum na videu kad setujem camera2api

Може ли да се спречи ажурирање?
Не ради Бусплус, а то користим сваки дан.

Poslednja izmena:
Ja koristim sistemsku, na nekih 60-ak %
Na Oreo sam držao na 35-40 %, ali je sa ovim zadnjim apdejtom bela opet bela kako treba, sa onim "holandskim" apdejtom je nekako bila siva i baterija je curela opasno. Ovo sad je skroz ok

Poslednja izmena:
Ima neko voljan da pomogne? Pokušao sam drugu da namestim cam2api na pie al smo ga malo brikovali. Pokušao sam sledećem metodom:
https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/how-to-enabling-cam2-gcam-android-t3868766
Kada sam flešovao patched_boot i restartovao ali je zaglavljen na android one logo. Pokušao da flešujem opet stock boot.img koji se nalazi na uputstvu ali ista stvar. Bilo bi vrlo poželjno da podaci ostaju na telefonu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Je li možete da proverite koji je tačno broj pie update-a?
10.0.1 ili 10.0.2?

Ako nekoga interesuje, čisto informativno.

Osvetljenje 60%, isključivo wi-fi, lokacija non stop uključena.
9de18ea0a3e64eafce431d1ce888414d.jpg

Ima neko voljan da pomogne? Pokušao sam drugu da namestim cam2api na pie al smo ga malo brikovali. Pokušao sam sledećem metodom:
https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/how-to-enabling-cam2-gcam-android-t3868766
Kada sam flešovao patched_boot i restartovao ali je zaglavljen na android one logo. Pokušao da flešujem opet stock boot.img koji se nalazi na uputstvu ali ista stvar. Bilo bi vrlo poželjno da podaci ostaju na telefonu.

Problem je bio što sam koristio 10.0.1 bootimg umesto 10.0.2 :)

Ima li neko još probleme oko notifikacija za mozzart bet aplikaciju,sve ostalo mi u sustini radi,fb,viber notifikacije,ali pracenje meceva tj promene mi javi tek kad pokrenem samu aplikaciju.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Може ли да се спречи ажурирање?
Не ради Бусплус, а то користим сваки дан.

Menu busplus radi posle apdejta, samo sam jednom restartovao telefon, nisam radio factory reset.

Koje zastitno staklo je najbolje uzeti? Vidim da ima 9H, 10H, 5D. Koje staklo preporucujete?

Ima li neko još probleme oko notifikacija za mozzart bet aplikaciju,sve ostalo mi u sustini radi,fb,viber notifikacije,ali pracenje meceva tj promene mi javi tek kad pokrenem samu aplikaciju.

saveta nemam spec ali bolji su meridian i maxbet...bar što se tiče kvoti i igara... aplikacija meridiana ok radi na pitici :D

Telefon koristim par nedelja, kupio sam ga od Vladimira KP, (sve pohvale). Prvi utisci, Tel je fantastican, bat koju su mnogi pominjali u neg kontekstu, izgura bez oroblema 6-7 sati SoT, tako da sam i vise nego zadovoljan. Jedina mana, cuveni senzor blizine, desava mi se (ne uvek), da mi se u toku razg upali lampa, usteda baterije, bluetooth...
Sad se dvoumim, posto sam dobio pre par dana por, da li da kao prosecan korisnik, predjem na piu9? Prednosti, mane? Hvala i poz svima!

Slobodno predji ,nisam primetio neke bagove,cak mi se cini da baterija izgura malo duže nego na oreo,malo privikavanja treba samo,dark mod mi se svidja,sve ostalo manje više slično,ne donosi nikakva revolucionarna poboljšanja.

Ima li smisla uzimati ovu zastitnu foliju za objektiv zadnje kamere, koja se prodaje na Ali express-u?

Nijedna silikonska futrola ne stiti taj objektiv?

Ima li smisla uzimati ovu zastitnu foliju za objektiv zadnje kamere, koja se prodaje na Ali express-u?

I ja trazim neki silikon A ledja, a da ima izbocinu koja cuva kameru...

Где има та фолија? Може ли се прелепити селотејп или тако нешто?
Где има купити овакву маску?
https://www.instagram.com/p/BrSkxtNg_np/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ieoxx9fr2hao

I ja trazim neki silikon A ledja, a da ima izbocinu koja cuva kameru...

Nillkin ima sve što treba, ja imam i samo foliju na ekranu, tako isto sam imao i za p10lite i I tel je kao nov i dan danas

Da, mislim na ovu prvu,nju imam, sočivo je zaštićeno, za ovu drugu nzm

Nazad
Vrh Dno