Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Ne znam sto mi je izbacivao te '...keeps stopping' errore, cak sam dva puta flesovao mozda zato sto nisam jos magisk ubacio.
Kako god probacu sutra tu drugu verziju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nakon malo testiranja evo i 6.1 gcam koja mi se najstabilnije pokazala. Rađena za naš telefon.
Number of frames možete podešavati po želji. Evo mojih podešavanja mada je većina stvari na default podešavanjima.
P.s. ovaj apk je samo za pie romove.

https://drive.google.com/file/d/1Qe6B5jLOBSp9Cnx90vDEXd9S7jhGiAUT/view?usp=drivesdk
31a5e10d03c6c9a154df334e02681ce8.jpg
b88393239959e26605b89f3806d403c6.jpg
6c6179813d65a3142363fa89e74b2f1c.jpg
d4688f3658e978e2ff431d465b8359a8.jpg

Poslednja izmena:
Koja je to verzija, link?

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

Šta mu znači ono abc ili mega verzije?

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

To su mu neka njegova imenovanja, nemam pojma. Ove što se završavaju sa A8 su za oreo a A9 za pie, samo što meni ova za oreo i nije baš radila.

O izem ti gcam, sad se svetih zašto mi je muka od ovoga :mad: na prvoj mi nije radio portret na ftont, crne slike, odnosno ne radi ništa ..a evo sad sam instalirao ovu drugu, na njoj ni ne ulazi u prednju kameru...samo želim da sve radi, nisam mnogo zahtevan, sigurno je bolje od stock al jbs ovo :/ stv su ga ugasili sa softverom kamere..bzvz

Koristi 5.1, ubaci fix za hdr i nece bacati crnu sliku.6.1 koristi samo za night sight

Znači za sve na mcasp ili aosp...
Link za patch na kojem radi hdr+ na front: https://we.tl/t-fwAOexdOhw
Gcam koji radi sa tim patchom, iliti zadnji gcam koji radi normalno: https://www.celsoazevedo.com/files/...f/GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk
Znači, kad se na čisto flasha radi bez problema. Sinoć okinuo par portreta u autu po mraku, samo ulična rasvjeta i radi.
Ako vam front portret ne izbaci sliku, samo okrenite nazad na back, okinite pa opet nazad na front i onda radi.
Ali to se dogodi možda jednom u par dana, ne predstavlja problem. Običan front hdr+ bez portreta okida stalno bez crne slike.
Ako vam se događa crna slika vrlo vjerovatno imate drugi patch ili ste prevukli ovaj preko staroga.
Najbolje flashati rom ponovo i onda na čisto staviti patch i gcam.
Osim toga netreba ništa drugo za kameru. Kome se da zezati sa raznim verzijama 6.1 za Night sight samo naprijed, ne vidim neku primjenu dok se čeka pola minute da obradi svaka slika.

@9800pro
jesi li ubacio onaj camera booster?
Edit: Ispadnu bolje slike, vise detalja i boje su realnije.Eto samo to sto ne radi stock aplikacija slikanja a ostali modovi rade.

Poslednja izmena:
@9800pro
jesi li ubacio onaj camera booster?
Edit: Ispadnu bolje slike, vise detalja i boje su realnije.Eto samo to sto ne radi stock aplikacija slikanja a ostali modovi rade.

Ubi me sad, koji booster? Neznam više koliko fajlova kruži okolo...

Misliš na onu 6.1 gcam ili ove patcheve?
Ako su oni patchevi koji da stavim, ne da mi se probati 10 komada zaredom...

Screenshot_2018-12-13-00-37-05-347_com.miui.home.jpg

barem jednom dnevno mi ovo iskoci i kad kliknem odvede me u downloads i tamo naravno nema nista ... da li neko ima resenje ?

Pogledajte prilog 262274

barem jednom dnevno mi ovo iskoci i kad kliknem odvede me u downloads i tamo naravno nema nista ... da li neko ima resenje ?
I meni. Kad kliknes na to i otvori se novi prozor onda svajpuj da odes na desnu stranu tog prozora i tu ces naci neki fajl koji si skidao. Uglavnom prikazuje fajl koji si skinuo prethodnog dana. Jeste malo iritantno, pogotovo ako stalno nesto skidas.

Upravo instalirao mcaosp.Siba sve, ali mi je cudno da se naviknem [emoji16]

Sta preporucujete od slusalica sa mikrofonom na kablu? Po mogucnosti sportske da ne spadaju..

Što bi se slučajno vratio [emoji23] da ne znam da koristiš mcaosp tumačio bih kao..vratices se jer je mcaosp krš hahahaha :D

ja koristim KZ zs3 zadovoljan sam, kabl se može zameniti, čak sam pokidao jednom, iscupale mi se, samo mi bubice ostale u ušima :( :D i poručio samo kabl, to mi je top..a zvuk je super, izoluje fino, malo mi nekad ispadaju, ali kad namestim lepo, sve je ok. Čudno mi bilo nikad nisam taj tip stavljao, morao sam tutorijal da vidim hahahaha :D

Poslednja izmena:
Mcaosp+poco launcher [emoji4]
Edit: Kako da povecam velicinu sata na lock screenu? Ne mogu naci u settingsu a ono mi je malo nekako.

Poslednja izmena:
Danas mi se desilo da sam izgubio SIM 2 karticu. Restart resio problem. Samo sto sam slucajno primetio. Sam telefon nije nista prijavio, a ponasao se kao da je bila ubacena samo jedna kartica.

Koliko vas koristi oba slota? Da li vam se desavalo ovo?

Poslednja izmena:
Kako podesiti kcal u mcaospu da se ne pojavljuje ona promena boja na ekranu?

Kako podesiti kcal u mcaospu da se ne pojavljuje ona promena boja na ekranu?

Mcaosp settings > device settings > display color

Ah kad krene ovako naopako...reko da jos jednom odradim cist reinstal, jer meni front portret proradi kad odradim sliku na back pa vratim, ali to za svaku moram...
I taman sve namestim, i poslednje hocu da stavim fluid gestures, jer sam navikao na full screen i svidja mi se to...i nece...dam dozvole, sve odradim, i ne reaguje, kao pise unable da radi preko drugih app iako sam to dozvolio, restartujte uredjaj, restartovao, reinstalirao app,sve...nece -.- i sad sve opet moram, nadam se da ce uspeti, necu vise da se igram dosta je :D

edit: Nece :( u cemu je problem..kako je htelo da radi pre ovog reinstala, apsolutno sve sam istim redosledom radio.....pomagajte nerviram se -.-
"Unable to display Fluid N.G over other apps. Try to re-enable access or restart the device."

edit: iz ne znam kog pokusaja reinstala uspeo je..prokleti bag, dusu mi popi

Poslednja izmena:
Ah kad krene ovako naopako...reko da jos jednom odradim cist reinstal, jer meni front portret proradi kad odradim sliku na back pa vratim, ali to za svaku moram...
I taman sve namestim, i poslednje hocu da stavim fluid gestures, jer sam navikao na full screen i svidja mi se to...i nece...dam dozvole, sve odradim, i ne reaguje, kao pise unable da radi preko drugih app iako sam to dozvolio, restartujte uredjaj, restartovao, reinstalirao app,sve...nece -.- i sad sve opet moram, nadam se da ce uspeti, necu vise da se igram dosta je :D

edit: Nece :( u cemu je problem..kako je htelo da radi pre ovog reinstala, apsolutno sve sam istim redosledom radio.....pomagajte nerviram se -.-
"Unable to display Fluid N.G over other apps. Try to re-enable access or restart the device."

edit: iz ne znam kog pokusaja reinstala uspeo je..prokleti bag, dusu mi popi
Meni je situacija takva bila oduvek sa front portret sa raznim pečevima i nisam baš siguran da možeš uspeti mnogo više po tom pitanju.

Nazad
Vrh Dno