Slažem se i ja bih ga uzeo da se razumemo a isto sam na 6t! Plus sam i veliki fan Mclaren-a odavno
I kod mene isti bug prisutan, nije mnogo često otprilike 1-2 puta dnevno dobijem notification
svakako smara bug, i svakako bi bilo vrijeme da ga riješe, al eto... Inače, nisam bio siguran da li tripujem ili ne, ali imao sam osjećaj da mi nešto opasno kraće traje baterija, u ekstremnim slučajevima i manje od 4h SoT (ali 4G stalno, putovanje dosta kroz CG gudure i 2-3 sata hotspota)... Imam root i nakon apdejta se preporučuje da se odradi clean cache + dalvik cache, ali nisam mogao, jer se apdejtom vratio i fabrički recovery. Elem, instalirah zbog Youtube Vanced app koja se zove 3c All in One Toolbox ili tako nešto, i vidim ona nudi clean cache + dalvik cache, odradim to, i rekao bih da je situacija znatno bolja - ponovo završavam dan sa 40-50% (evo od jutros sam samo 20% baterije potrošio, a sot je 1h 49min...
eto, može nekom valjati, mada nisam ni siguran 100% da je do clean cache + dalvik cache
McLaren i Porche jadne firme, da im malo pomognete budzet? 😀
Da li je logicno koliko OnePlus (polovni) brzo gube na vrednosti naspram drugih telefona? Na nivo da mogu jeftinije kupiti 3T nego S7, a realno S7 ni po cemu (sem gramazai i malkice izgledu) nije bolji. Jedno vreme je bio >100e skuplji.
Just something to think about when buying newest, most expensive one?
da, baš će se McLaren spasiti od zarade koju dobija preko McLaren edition 6T
😀 :d Time se samo podiže brand awareness za obje firme, a razlika u specifikaciji i opremi opravdava razliku u cijeni.
što se tiče kupovine telefona, 6T nikad nije bio "newest, most expensive one", uvijek je nudio mnogo za malo para. Poređene 3T i S7 mi je totalno irelevantno, a generalno telefone ne mijenjam svako malo, do sad sam koristio (3 godine) LG G4, a prije toga HTC One M7. U vrijeme kad pređem na noviji model, ovi stari postanu prejeftini, pa se i ne cimam oko prodaje, tako da imam i G4, i M7, a i Desire HD, prvi Android koji sam kupio