Evo i dokumentovano, ovo poslednje je dok ke putovao iz Kine.Rezultati su vam približni .[emoji23]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ma vredi para samo što mi šiša slova, pre mi stigne poruka 'hoćeš li', 3 minuta treba da skontam šta je pisac hteo reći kad to vidim kao 'ho?e? li' na band-u.Meni ova vasa Mi Bandage toliko buguje da sam je obrisao, a i dizajn app je bas grozan plus je sve toliko konfuzno. Zbog tih par opcija mi nista ne znaci.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Je li pametno uzeti ovako preko njih? Jer ke na Aliju jeftinije..Pretpostavljam da je original i global?![]()
Može i 24x200
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Jedino ako si ludJe li pametno uzeti ovako preko njih? Jer ke na Aliju jeftinije..Pretpostavljam da je original i global?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kruta,pazi kad vadis da je ne slomis skroz. Ja je punio preko punjaca dok sam je imao.Danas mi stigao paket iz Vipa, mi band 3 na 24 rate po 200din, 24 meseca garancija od pc centra. Idu 2 narukvice narandžasta i crna. Jel i vama ovako kruta narukvica, jedva ugurah, ispostavi se da je prazna baterija, jedva izvadih, kad ne slomih prst? Punite li band na komp ili punjačem?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Pa to ti kažem, nije kruta već se teško ubacuje. Malo ću da raširim prstima po dužini da lakše ulazi. Kad ga ne slomih sad, neću nikad. Direktno punim preko punjača, računam da će brže da se napuni.Moja sa alija je meka ali se poprilicno tesko vadi uredjaj sa narukvice. Dobio sam jednu u originalnom pakovanju.
https://youtu.be/Ty8OE7dbLrsPa to ti kažem, nije kruta već se teško ubacuje. Malo ću da raširim prstima po dužini da lakše ulazi. Kad ga ne slomih sad, neću nikad. Direktno punim preko punjača, računam da će brže da se napuni.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Dakle nemas ugovor ne mozes da kupis?Jedna informacija za one koji planiraju da kupe u vipu na rate.
Može samo na onoliko rata koliko vam je meseci ostalo do kraja ugovorne obaveze.
Da, vezuje se za neki od postojećih ugovora.Dakle nemas ugovor ne mozes da kupis?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari