Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nightflyers

Nije lose za sada. Ima neki Event Horizon vajb.

Meni drži pažnju za sada, videćemo kako će da se razvija priča, ali trenutno je OK sf.

+1

10+ serija

Gledao pre 6-7 godina, jedva cekam da repriziram, cekam da zaboravim sto vise scena. Dobro ozvucenje je pozeljno

Edit / au ala leti vreme ima 10 godina kako sam je gledao [emoji3]

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
+1 od mene za Band of Brothers, gledao dva puta, ima jedno 6-7 godina, mogao bih da obnovim 😀 Ocena 12 od 10.

Је л’ гледао ко ову азијску хорор серију Folklore у продукцији HBO-a? Мене прва епизода није баш одушевила, а имао сам велика очекивања. Мада, с обзиром да је сваку епизоду радио различит редитељ из друге земље, надам се да ипак неће бити лоша.

Spomenulo je par clanova vec ali ceka se na veci feedback...
Previse serija se stancuje u poslednjih par godina, malo je kvalitetnih a i vremena da se sve to isprati - tako da ako nije jaka 8ica (ili 7ica ako me tematski interesuje), nije vredno gubljenje vremena...

Flash pokid'o? 😀
Dokaz da može da bude dobra serija, kao da namerno prave one glupe epizode.... Ili su dobili naredjenje da se potrude pošto je ovo bila jubilarna 100ta epizoda? U najavi crossover Flash /Arrow /Supergirl.... Prošle godine su pokidali, videcemo ove godine šta će biti...

Sent from my S9+

Је л’ гледао ко ову азијску хорор серију Folklore у продукцији HBO-a? Мене прва епизода није баш одушевила, а имао сам велика очекивања. Мада, с обзиром да је сваку епизоду радио различит редитељ из друге земље, надам се да ипак неће бити лоша.
Ej gledam.....meni se svidja..uopšte volim taj azijski-japanski stil horora.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Dokaz da može da bude dobra serija, kao da namerno prave one glupe epizode.... Ili su dobili naredjenje da se potrude pošto je ovo bila jubilarna 100ta epizoda? U najavi crossover Flash /Arrow /Supergirl.... Prošle godine su pokidali, videcemo ove godine šta će biti...

Sent from my S9+

Ja sam bio u fazonu da batalim i odgledam ovu poslednju epizodu i bila mi skroz kul...sad da li je pokidao, hmm, ne znam, ali svakako najbolja epizoda u sezoni... 🙂

Gledajte Titans, bolje od svega sa CW-a. 🙂

Mislio sam da su "Titani" jos jedna limunadica, zamalo da ih ne pogledam.. Kako bih se prevario, odgledah dve epizode i za sad obecava. Kolicina brutalnosti je ogromna 😀

Konacno odgledala poslednju sezonu House of Cards. Iako sam ocekivala da ce biti lose, ovo je bilo neocekivano lose. Zali boze potrosenog vremena, a bila mi je jedna od omiljenih serija.

Vikinzi. To vise nije to... Ne znam vise ni sto gledam, valjda se nadam da ce se popraviti.

Meni solidna poslednja sezona House of Cards. Par slabijih epizoda al sveukupno dobro.

Btw. počela druga sezona Counterpart-a

... Titans <- sasvim solidna serija, za ljubitelje marvelovog univerzuma definitivna preporuka.

Btw. počela druga sezona Counterpart-a

... Titans <- sasvim solidna serija, za ljubitelje marvelovog univerzuma definitivna preporuka.

Brale.............Titans su DC univerzum. Isto kao Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow.
Marvel - Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones, Punisher.......
Al nije problem, moze i za ljubitelje Marvel univerzuma. 😀

Marvel, DC same š..
Gledam sve to što si pomenuo (osim legendi), nisam previše obraćao pažnju šta je čije.

+1

Nista novo ne dodajem na svoju listu ali ono sto sam dugo dugo odlagao a sa slascu cu gledati su Shield i Oz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno