Šta je novo?

Menjačnice

Ja pokusao pre 2 dana evre i odbili me :(

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Treba proveriti, nesto se mulja, evo ni NiceHash ne radi, da ne govorimo o wex

Neka proba jos neko cex pa neka javi da znamo dal je definitivno kraj sa njim

Jel postoji neka alternativa? :(

Sta se desava sa Cryptopia?Meni tamo stoji Crypto,prica li se o njoj nesto?

Povlacio sam veca sredstva sa CEX.io pre dve nedelje. Posle vise odbijanja proslo je.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel treba da se menja ip adresa da ne bude srpska i da se uzima pasos od stranca za cex ili ima neko drugo resenje?

Cex nece danima. A nedeljama prolazi svaki deseti put withdraw. Koja menjacnica jos sljaka?

Ne sljaka cex....Jel moze da se prebaci na ecd kripto kapital ?

Za manje količine novčića i crypto-crypto razmenu bez potrebe za KYC cimanjem, preporučujem https://coinswitch.co/

Danas mi prosla lova sa cexa u dolarima...

Ja ne mogu da menjam jer su uveli pre par meseci da moze samo fiksno u jednoj valuti da se isplacuje. Od 29 nov ne moze isplata

Ja sam pre 20 dana povukao evre a sad dolare, prolazi i jedno i drugo, samo nece svaki put, odbiju te tipa danas probas sutra i prodje :)

Nece probavam svaki dan 10 puta

da li je neko uspeo i da li je to moguce zakonski kod nas uraditi depozit na CEX preko banke? Znaci "bank transfer", ne visa/mastercard

Ako znate da funkcionise usd, cutite i povlacite, ne kacite po forumima i ne sirite i posle se cudite sto je nestabilno. Ne pricate koje banke koristite, koliko povlacite i sta radite. Pamet u glavu, a admini da isprate malo.

Baš suprotno..treba da pričaju ..jer ovako prebacis pare negde i zamrznu ti jer ti niko nije rekao da ne može.

Meni je jedna isplata zaglavljena na pending. Nema para na računu a nema ih ni na cexu. Pisao supportu, čekeam odgovore. Za ovo što su nas stavili na blacklistu, kažu da je u pitanju menjanje FIAT sistema i tu završili priču.

Daily trade volume ~25.000 usd. Nekada na starom btc-e i na wex je išlo do 100 miliona dolara na dan.
Ne znam sto uopšte više mrcvare i sebe i ljude kojima su tamo zarobljene (tj ukradene) pare.
Lepo Error 404 not found i cao zdravo.

Nazad
Vrh Dno