Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Koja poslednja sređena GCam verzija za A1? Isprobah nekoliko, daju pink boju na prednjoj kameri, ili crna slika... zadnja kamera slika odlično. I ima li neka sređena da radi noćni mod?

Poslednja urikill, ta je najbolja.

Ja koristim Pixwl mod 2 Arnova8g2 v8.1 i sve mi radi ok

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel ova MGC_5.1.018_FinalMod_v4 ?

Kako promeniti verziju mi koji vec imamo gcam? Samo download najnovije, obrise se stara gcam, ova se otpakuje ili treba opet celi proces ispocetka?

Clear cache i data za aplikaciju i uninstall. Onda možeš novu verziju.

MGC_6.1.013_MiMAX2_V1b_A8.1+.apk ovu sam ja bio probao, radi night ali prednja ne radi kome to znači eto.

Ne znam, na ovu sam slucajno naleteo na xda pa skinuo da probam, za prednju znam da ne radi a zadnju sam probao malo taj night i to radi

Поздрав, имам један проблем са телефоном, пошто чешће користим блутут и кад хоћу да га укључим телефон скроз заблокира, онда морам да држим дугме за искључивање док се сам ме рестартује, зна ли неко у чему је проблем?

Desava se i na novembarskom apdejtu, kao satro sredili ali kod mene opet povremeno...*mjau**mjau**mjau*.

Meni se to dalesavalo pre sada radi normalno Blutut.

Поздрав, имам један проблем са телефоном, пошто чешће користим блутут и кад хоћу да га укључим телефон скроз заблокира, онда морам да држим дугме за искључивање док се сам ме рестартује, зна ли неко у чему је проблем?

Ja redovno koristim BT zbog sluški i nikad viđen taj problem. Novembarski patch.

https://t.me/mia1cp
Sređen Magisk modul za kameru. 60fps snimanje videa preko Gcam, popravljen problem sa fokusom itd itd.
Imate download u Telegram grupi sa linka iznad.

Poslednja izmena:
Ja koristim Arnova v8.3b1 i sve radi bez greške.
Inače i slow motion radi bez prethodnog otvaranja Xiaomijeve kamere, ako nekom znači nešto :)

Da li neko zna mogu li da koristim daljinski za total tv, ne mogu da nađem model risivera?

To je neki tehnicolor ili sada Cisko. Teško da ga možeš naći,bar ja nisam

Ja koristim Arnova v8.3b1 i sve radi bez greške.
Inače i slow motion radi bez prethodnog otvaranja Xiaomijeve kamere, ako nekom znači nešto :)
A samo me interesuje,kada si rotovao telefon dali si izbrisao sve sa telefona ?Imam veliku zelju da instaliram kameru ali ne smem da se natfatim da nesto ne zeznem telefon.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Nista se ne briše ako se pažljivo odradi
U ova 2 videa je lepo pokazano kako instalirati Gcam.

Prvo je potrebno otključati bootloader (Ovde držiš Volume down taster kao što je napomenuto u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja i sve se briše!)
https://www.youtube.com/watch?v=HbwVsYQajC0

Nakon toga se odradi root, uključi HAL3 i EIS za Google kameru, instalira Gcam, obriše root i na kraju zaključa bootloader. (prilikom zaključavanja bootloadera takođe držiš Volume down taster kao što je pokazano u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja, podaci se brišu i moraćeš iz početka sve da radiš!)
https://www.youtube.com/watch?v=Ai5t2cKEw2E

Većina napravi grešku jer ne drži Volume down taster prilikom izvršavanja komandi u fastboot modu.
Posle prvog puta ćeš videti koliko je ustvari lako sve ovo, uopšte ne deluje teško kao što izgleda. Ako ne želiš da rizikuješ, nađi nekog u okolini ko zna da ti odradi, to je 5 minuta posla :)

Prvo je potrebno otključati bootloader (Ovde držiš Volume down taster kao što je napomenuto u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja i sve se briše!)

Nakon toga se odradi root, uključi HAL3 i EIS za Google kameru, instalira Gcam, obriše root i na kraju zaključa bootloader. (prilikom zaključavanja bootloadera takođe držiš Volume down taster kao što je pokazano u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja, podaci se brišu i moraćeš iz početka sve da radiš!)

Većina napravi grešku jer ne drži Volume down taster prilikom izvršavanja komandi u fastboot modu.
Posle prvog puta ćeš videti koliko je ustvari lako sve ovo, uopšte ne deluje teško kao što izgleda. Ako ne želiš da rizikuješ, nađi nekog u okolini ko zna da ti odradi, to je 5 minuta posla :)
Gledao sam sinoć na Balkangadgets kako Gcam pretvara sliku iz noćnog u preko dan,i ima ono zamućeni efekat za Selfi i želeo sam da je instaliram da vidim dali je baš tako kao što sam sinoć gledao.

Која је по вама најбоља апликација?

Napisao sam par postova ranije koja je po meni najbolja i najstabilnija za Mi A1, da ne ponavljam opet. Ni UriKill-ova poslednja nije loša, valja proveriti obe pa šta kome odgovara, nijanse su u pitanju :)

@Ibrica, taj zamućeni efekat je Portrait mode i ima ga na Gcam, radi odlično na prednjoj i na zadnjoj kameri.
Za pretvaranje slike pretpostavljam da misliš na opciju Night Sight koje ima u novoj Google kameri. Trenutno ta nova Google kamera ne radi najbolje na Mi A1, trebalo bi sačekati dok se ne isprave greške.

Napisao sam par postova ranije koja je po meni najbolja i najstabilnija za Mi A1, da ne ponavljam opet. Ni UriKill-ova poslednja nije loša, valja proveriti obe pa šta kome odgovara, nijanse su u pitanju :)

@Ibrica, taj zamućeni efekat je Portrait mode i ima ga na Gcam, radi odlično na prednjoj i na zadnjoj kameri.
Za pretvaranje slike pretpostavljam da misliš na opciju Night Sight koje ima u novoj Google kameri. Trenutno ta nova Google kamera ne radi najbolje na Mi A1, trebalo bi sačekati dok se ne isprave greške.

@markoen500 Da na to sam mislio na Night Sight,to sam voleo da imam na Xiomi A1 i što je najvažnije teleton je kod mene god dana i radi bez greške,i volwo sam da je instaliram ali da ništa ne pograšam telefon jer mi se baš baš svidela.A na tu kameru ima i prednju i zadnuu kameru da zamuti.
Ali pošto ti tako kažeš onda da sačekamo dok izadje stabilna,nadam se da ćeš ti to prvi saznati.Jel da ?

A2 Lite počeo da dobija Android Pie. Mi smo sledeći

Nazad
Vrh Dno