Šta je novo?

Huawei P10 lite

Brate,tebi stigao apdejt u kome pise da sa njime stize GPU turbo.Sta mislis,jel stigao?
Izgubio se usput, nemoj tako haha. Sad kod mene na Frimware Finder ima BETA verzija apdejta sa GPU Turbo-om. Ako stvarno ima testiranje, možda poprave i ostale greške usput?

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Izgubio se usput, nemoj tako haha. Sad kod mene na Frimware Finder ima BETA verzija apdejta sa GPU Turbo-om. Ako stvarno ima testiranje, možda poprave i ostale greške usput?

Koliko vidim na FFu,za C185,stize GPU Turbo sa novembarskim apdejtom 376.Medjutim vidim da je i 375 za novembar,a u njemu ga nema.

Koliko vidim na FFu,za C185,stize GPU Turbo sa novembarskim apdejtom 376.Medjutim vidim da je i 375 za novembar,a u njemu ga nema.
Novembarski update za C185 Dual Sim 4GB RAM je b367 i trenutno na Frimware Finderu ima log oznaku (što znači da je beta) a to je prvi put da sem kad je bio prelazak sa Nougata na Oreo, neki apdejt ima beta verziju. Tako da rekoh, možda ima nade da pokrpe i ostale bagove.

Pre nedelju dana sam poslao telefon u servis zbog lajsne sto otpala na dva mesta
Prihvatili i zamenili lajsnu

Znaci moze da se zamene lajsne? Meni pricali da to ide sa gornjim delom ekrana u kompletu..

Moraju da uvaže i isprave tu grešku sa lajsnom, možda se oštetila prilikom montaže ali je bitno da su je promenili. Kod mene i dalje stoji bez problema što možda ima veze sa tim kada je telefon sklopljen iz koje je serije, ja sam moj uzeo pre godinu dana.

Poslato uz pomoć Tapatoka

Moraju da uvaže i isprave tu grešku sa lajsnom, možda se oštetila prilikom montaže ali je bitno da su je promenili. Kod mene i dalje stoji bez problema što možda ima veze sa tim kada je telefon sklopljen iz koje je serije, ja sam moj uzeo pre godinu dana.

Poslato uz pomoć Tapatoka[/QUOTME]
Moguce tj iz koje serije sklopljen

Ljudi, jel ovo znak da baterija polako otkazuje. Ugasim telefon sa 6%. Stavim na ounjac ugašen telefon i izbaci mi da ima 14 %. Nekada se desi da skinem sa punjača i piše 100% i tako stobi i samo za par minuta padne na 92 ili 93 %? Jel se još nekom to dešava. Meni u proseku sot 4h i 25 minuta sa najvise koriscenjem youtube-a. Secam se kada sam imao 6h sot, bilo je to lepo vreme.
Ovo kao da sam ja pisao čoveče [emoji33]. Kod mene je C185 oktobarski security patch.

Ljudi, jel ovo znak da baterija polako otkazuje. Ugasim telefon sa 6%. Stavim na punjac ugašen telefon i izbaci mi da ima 14 %. Nekada se desi da skinem sa punjača i piše 100% i tako prikazuje i samo za par minuta padne na 92 ili 93 %? Jel se još nekom to dešava. Meni u proseku sot 4h i 25 minuta sa najvise koriscenjem youtube-a. Secam se kada sam imao 6h sot, bilo je to lepo vreme.

Evo sad se video sa drugom,pa se setih da ga pitam kako kod njega baterija.kaze pre neki dan mu se fon ugasio sam na nekih 30% baterije.Upalio se iz treceg pokusaja i pokazuje 46%.Izgleda da nastavljaju tradiciju,poboljsavanja trajanja bateruje svakim novim apdejtom :)

Evo sad se video sa drugom,pa se setih da ga pitam kako kod njega baterija.kaze pre neki dan mu se fon ugasio sam na nekih 30% baterije.Upalio se iz treceg pokusaja i pokazuje 46%.Izgleda da nastavljaju tradiciju,poboljsavanja trajanja bateruje svakim novim apdejtom :)
Znači ne mogu da verujem. Pre neko veče sam bio u grad i na tačno 34% mi odjednom pisalo 0% i ugasio se. Iz 2-3 pokušaja paljenja pisalo 39%, i radio normalno posle. Znači slično ponašanje hmm, softver 100%.

Meni je bilo tako. Reklamirao i dobio novu bateriju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Na C432B380, C432B375 ko je probao sa Hwota, kazu da ne radi aplikacija Huawei teme. Znaci ukinuce mogucnost I teme da menjamo, haha.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Na C432B380, C432B375 ko je probao sa Hwota, kazu da ne radi aplikacija Huawei teme. Znaci ukinuce mogucnost I teme da menjamo, haha.

Kako bre :O! Pa ja bez full dark teme ne mogu da živim! Turiću ja njemu C185 b321 vidim ja [emoji33].

Izasli servisni b373 I b378. Sutra cu da probam.

Nazad
Vrh Dno