Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ostaju jer imaju vazeci ugovor i dalje, tako da to koriste sad u marketinske svrhe. Ako produze ugovore sa postojecim kanalima, neka se hvale :D

I ne piše da ostaju nego da su u ponudi.Nije isto.

Ma malo šale,bez ljutnje...;)Povećanje brzine neta ne bi škodilo mada i ovako je ok...
Daleko od toga da je OK... Neki provajderi nude za oko 1.800 din 100/15 Mb/s na kablovksom, a za oko 1.900 din 100/30Mb/s na optičkom priključku.
Još ako se uzme u obzir da je K-kus imao i smanjene brzine interneta (sa 60 na 50Mb/s), onda je ovo jako, jako loše...

E druže da ja imam tu ponudu ne bih ni bio kod Kopernikusa a ni na ovom delu foruma.Plaćao sam 10/1 adsl 1590,00din i TotalTV za jedan televizor 1395,00din pa ti sad vidi šta je dobro a šta loše...

Ma gde smeju da izbace, izgubili bi gro korisnika.

Да, а онда би они отишли у МТС да тамо нађу СК. ;) Замишљам ситуацију да се из МТС-а јаве СББ-у за продужење уговора за СК. И одговор.

Na mestu kanala TV Petrovec je kanal TV AS Šabac, pozicija 24

Skymaster OTA 714 se preselio na poziciju 28

Kanal RTS 3 se preselio na poziciju 31

TV Petrovec se preselio na poziciju 62

Kodiran je kanal Nickelodeon (604)

Kodirani su kanali H2 HD (717) i Nat Geo Wild HD (719)

Ovi i dalje nemaju cenovnik i pakete interneta na sajtu?

Sad je sve skinuto sa sajta, prebaceni su na novi domen co.rs... Verovatno sad telekom uređuje sajt...

Edit:
Aktivni su na FB stranici, pošalji im tamo poruku i trebalo bi da ti pošalju cenovnik..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Fox kanali imaju prevod, samo prevod žuri par sekundi. Miki, verovatno si slučajno na daljinskom isključio prevod.

E druže da ja imam tu ponudu ne bih ni bio kod Kopernikusa a ni na ovom delu foruma.Plaćao sam 10/1 adsl 1590,00din i TotalTV za jedan televizor 1395,00din pa ti sad vidi šta je dobro a šta loše...

Pa to je nesto drugo... ADSL preko telefonske linije, parice na starim centralama, itd... Ja pricam o kablovskom netu i poboljsanju ponude, optickom netu...
Steta sto nemas mogucnosti za tim u svom gradu, ali realno je da su odavno kablovski propvajderi poceli sa takvim ponudama... A K-kus mora bolje. Pogotovo sto su smanjili brzinu neta. Dakle treba da se ide korak napred a ne nazad.
Uostalom, baci pogled na ponude ostalih provajdera pa ces da vidis. Ako nista barem imaju pakete vecih brzina ukljucene u ponudu, neke za vise, neke za manje para. Ali bar imaju. Ovi ni to nemaju. Npr. gde im je paket od oko 70 ili 80Mb/s? velika rupa izmedju 50 i 100...
A eto recimo, nekima ovde je bitna televizija. Ja to postujem i razumem. Ali meni je skroz nebitna jer je ne gledam. Ali koristim internet i sve sto mi treba nadjem preko neta, tako da mi je on jako bitan i naravno da zelim da se poveca brzina interneta, a ne da mi je smanje i da kazu da je to napredak.

Poslednja izmena:

Da izmesali su mesta kanalima.
Tako je bar na mom televizoru.

Rašo, svaka ti čast...

Molim te samo da započneš svaki post sa:

"Otvorite spojler, nećete verovati šta se dešava sa Kopernikus kanalima!!!"

Pa onda u spojler stavi zapažanja....

E zbog ovoga se stalno sprdam sa Caričinim /Kokinim ili kojim već brodom i celom ovom temom koja je postala cirkus.

Btw, ništa od toga što si napisao nije tačno, bar kod mene, nikakve promene nema, upravo proverio. Ruma je u pitanju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa on bar i da neku korisnu informaciju a ti samo spamujes, realno.

Kako da isključim screen saver (koji se aktivira nakon 5 minuta) na STB-u kada gledam nešto preko fleša?

Jel' još nekom oko 7-8 uveče pada brzina neta bar 50%, ako ne i više?
Niš, Pantelej...
Evo, sad je 30/3, super...
A dune prvi jači vetar i nema signala.

Inače, za 2.280 din. Exe Net nudi optiku 100/35 i 200+ kanala. Smaram ih mesecima da razvuku neki kabl do mog prozora. Ako mi ikad upali, idem da napravim haos u Kopernikus poslovnici, po svaku cenu da raskinem ugovor. Screenshot-ovi sa brzinama i sve ostalo.
I manite me sa odgovorima da je ovo tema o Kopernikusu, "idi onda u Exe Net" i slično. Pet godina sam korisnik, i treba da budem srećan sa SK i 30/3... ali samo u određeno doba dana...

Poslednja izmena:
Nisi jedini - i ja imam isti problem sa Kopernikusom (ista lokacija, paket 30/3, brzina pada na 20/0). Tri puta prijavljivao problem, ignorisu me, na kraju se zalio Ratel-u na uslugu provajdera. Dizem ruke od njih, kod mene MTS uvodi optiku, izgleda da je to resenje (njima svejedno).

Isto je u Svilajncu, tacno oko 19:30 kad krene drugi dnevnik na RTS-u brzina pada sa 30 na 10-12, Jitter bude preko 40-50ms i nema sanse da igras nesto online. Svi tad nalegnu na net plus se popale stari televizori koji prave sum u mrezi i to je to. Mozda je i link preoterecen, nadam se da ce Telekom to da dotegne malo. Trebalo bi da bude bolje kad se konacno ugasi analogna skroz pa svi predju na Box-ove mada sam cuo i da ovi "kvalitetni" televizori od 12-16k tipa Vox, FOX Stella i ostala $ranja isto prave sum pa ce stavljati neke filtere koje su nekima i stavili ali nisu svuda (kod mene nisu).

Poslednja izmena:
Hah, nasao "bug", na PowerboxHD kad stavim na Mini Ultru nakon 25 sekundi udje sam u opcije i radi skeniranje kanala i onda izadje i ostavi na BBC Planet earth posto je prvi na listi. Probao 10 puta. Lokacija Svilajnac, nek proba neko da vidim da li je do Box-a ili do njih.

Kod mene ne,radi normalno taj kanal,ne skenira nista,ali zato sam preskenirao kanale na STB i sad mi neki kanali stoje na drugim frekvencijam npr tv1000,ultra,mini ultra,pop melody. Dok na Tv sve normalno...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Jel' još nekom oko 7-8 uveče pada brzina neta bar 50%, ako ne i više?
Niš, Pantelej...
Evo, sad je 30/3, super...
A dune prvi jači vetar i nema signala.

Inače, za 2.280 din. Exe Net nudi optiku 100/35 i 200+ kanala. Smaram ih mesecima da razvuku neki kabl do mog prozora. Ako mi ikad upali, idem da napravim haos u Kopernikus poslovnici, po svaku cenu da raskinem ugovor. Screenshot-ovi sa brzinama i sve ostalo.
I manite me sa odgovorima da je ovo tema o Kopernikusu, "idi onda u Exe Net" i slično. Pet godina sam korisnik, i treba da budem srećan sa SK i 30/3... ali samo u određeno doba dana...
Kod mene internet radi bez greske 24/7.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Kod mene zeza. I danas dok je bio na N1 u jednom trenutku ga je nazvao Unkown Channel pa neki broj a kanal radi, morao da preskeniram da bi vratio ime. Izgleda da ovaj STB pocinje da umire.

Kod mene zeza. I danas dok je bio na N1 u jednom trenutku ga je nazvao Unkown Channel pa neki broj a kanal radi, morao da preskeniram da bi vratio ime. Izgleda da ovaj STB pocinje da umire.

Pokušaj da mu ažururaš softver, možda će raditi bolje.

Nazad
Vrh Dno