Daleko od toga da je OK... Neki provajderi nude za oko 1.800 din 100/15 Mb/s na kablovksom, a za oko 1.900 din 100/30Mb/s na optičkom priključku.Ma malo šale,bez ljutnje...Povećanje brzine neta ne bi škodilo mada i ovako je ok...
E druže da ja imam tu ponudu ne bih ni bio kod Kopernikusa a ni na ovom delu foruma.Plaćao sam 10/1 adsl 1590,00din i TotalTV za jedan televizor 1395,00din pa ti sad vidi šta je dobro a šta loše...
10/1 za 1590 je extra .vidi ove http://www.energoprodukt.rs/enet/cenovnik.pdf
Jesi skenirao skoro kanale?Foxsovi kanali nekolko dana nemaju prevod
Jesi skenirao skoro kanale?
Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
E druže da ja imam tu ponudu ne bih ni bio kod Kopernikusa a ni na ovom delu foruma.Plaćao sam 10/1 adsl 1590,00din i TotalTV za jedan televizor 1395,00din pa ti sad vidi šta je dobro a šta loše...
Na mestu kanala TV Petrovec je kanal TV AS Šabac, pozicija 24
Skymaster OTA 714 se preselio na poziciju 28
Kanal RTS 3 se preselio na poziciju 31
TV Petrovec se preselio na poziciju 62
Kodiran je kanal Nickelodeon (604)
Kodirani su kanali H2 HD (717) i Nat Geo Wild HD (719)
Na mestu kanala TV Petrovec je kanal TV AS Šabac, pozicija 24
Skymaster OTA 714 se preselio na poziciju 28
Kanal RTS 3 se preselio na poziciju 31
TV Petrovec se preselio na poziciju 62
Kodiran je kanal Nickelodeon (604)
Kodirani su kanali H2 HD (717) i Nat Geo Wild HD (719)
Što jes', jes'...Pa on bar i da neku korisnu informaciju a ti samo spamujes, realno.
Kod mene internet radi bez greske 24/7.Jel' još nekom oko 7-8 uveče pada brzina neta bar 50%, ako ne i više?
Niš, Pantelej...
Evo, sad je 30/3, super...
A dune prvi jači vetar i nema signala.
Inače, za 2.280 din. Exe Net nudi optiku 100/35 i 200+ kanala. Smaram ih mesecima da razvuku neki kabl do mog prozora. Ako mi ikad upali, idem da napravim haos u Kopernikus poslovnici, po svaku cenu da raskinem ugovor. Screenshot-ovi sa brzinama i sve ostalo.
I manite me sa odgovorima da je ovo tema o Kopernikusu, "idi onda u Exe Net" i slično. Pet godina sam korisnik, i treba da budem srećan sa SK i 30/3... ali samo u određeno doba dana...
Kod mene zeza. I danas dok je bio na N1 u jednom trenutku ga je nazvao Unkown Channel pa neki broj a kanal radi, morao da preskeniram da bi vratio ime. Izgleda da ovaj STB pocinje da umire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari