Šta je novo?

FIFA 19

Kolko je uopste bilo pametno uzeti Marcela ? Gledam njegov workrate, cini mi se da u odbrani moze da bude problema ? Ili da uzmem Albu i resim dilemu ? Razlika je 120k coinsa ali ne zalim i to nije problem.

Isto razmisljam i za Coutinha i Asensia ?

Poslednja izmena:
Kolko je uopste bilo pametno uzeti Marcela ? Gledam njegov workrate, cini mi se da u odbrani moze da bude problema ? Ili da uzmem Albu i resim dilemu ? Razlika je 120k coinsa ali ne zalim i to nije problem.

Isto razmisljam i za Coutinha i Asensia ?
Marcelo je odličan. Kutinjo je duplo bolji od Asensia, zato sam ga i prodao čim sam uzeo Kutinja. Asensio nije loš u prekidima ali to je sve. Isko je isto bezveze ali zato je Modrić strašan. Kakve pasove deli, sve na tacni.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ipak sam prodao Ronalda i cekam pad marketa, tacno tri miliona coina imam ali razmisljam ozbiljno da ih sve potrosim na Godina, Krosa, Buskeca, Iguaina i sl. prilicno jeftine, a jake karte. Jer kapiram da ce biti haos sa sbcovima za bf, kao i novi icon set.

Marcelo je odličan. Kutinjo je duplo bolji od Asensia, zato sam ga i prodao čim sam uzeo Kutinja. Asensio nije loš u prekidima ali to je sve. Isko je isto bezveze ali zato je Modrić strašan. Kakve pasove deli, sve na tacni.

Za sada sam prezadovoljan, 7:1 skor danas u Rivalsima, nikad nisam igrao jos toliko online bez da stanem. Doduse u par utakmica EA je odlucio da mene pretvori u BOGA hah. Nerealno.

Sada Umtiti, zatim Ben Yedder IF karta i onda ostaje da se zameni Kondogba i po starom planu Mbappe. Ali dosta fluidnija igra, protiv malo jeftinijih PL timova imam i posed i dosta se lako branim u 4-5-1.

Za sada sam prezadovoljan, 7:1 skor danas u Rivalsima, nikad nisam igrao jos toliko online bez da stanem. Doduse u par utakmica EA je odlucio da mene pretvori u BOGA hah. Nerealno.

Sada Umtiti, zatim Ben Yedder IF karta i onda ostaje da se zameni Kondogba i po starom planu Mbappe. Ali dosta fluidnija igra, protiv malo jeftinijih PL timova imam i posed i dosta se lako branim u 4-5-1.
Kakav ti je Ben Yedder IF?

Vidjecemo hoce li rizik da mi se isplati, ali na high rated karte sam potrosio dva i po miliona.

Uf, jako rizicno...

Sto se tice Marsela, bio mi je najznacajniji WC igrac pre ikona, end game kartica, apsolutna zver, izgleda svetlosnim godinama bolje od Sandra ili RTF Tellesa. Uzimam ga cim padne ispod 100k.

Poslednja izmena:
@Goxy, koristim gold Ben Yeddera, veceras cu ga uzeti kad uzmem Rivals Rank 2 nagrade, prvi put sam dogurao tamo i to pretezno pobede. Ali nazalost drzim skill rank na 1300 samo i ne mrdam. Doduse kada pocnem da gubim ubedljivo u prvih 30-ak min ja izadjem (2 puta to uradio), dam pobedu ali sledece 2 dobijem i tako od 990 ovog vikenda do 1300 sada.

Cak i obican Ben radi posao vise nego dovoljno, brz, agilan, sut na mestu. Daje isto golova koliko i Grizman, naravno druga dimenzija Grizman, ali nema sanse da se razocaram IF kartom kad me odusevio i gold.

A Marselo, obozavam da drzim posed sa njim, kontam zbog kose koja i nije tolko dobro uradjena haha. Jedina zamerka a vidim previse se ljudi buni na to, cak i sa Stay Back komandom on otrci na mesto CAM i ceka pas ili sut. Mada ne mogu da se zalim 2 puta je dao gol sa nekih 20-ak metra, jednom posle kornera jednom u sred kontre a nije imao kontakta sa loptom. U drugu ruku to pravi problem jer kad on otrci napred, protivnik ima desnu stranu otvorenu i tu Kimpabve otrci i uvek primim iz centar suta gol. Jednostavno ne sedi u odbrani i to je to. Rizicno, ali opet, mislim da je bolji od Albe (Albu probao samo 3 utakmice) i ostavio je apsolutno prosecan utisak.

Sada sa Marcelom levo, Lala-om desno, u sredini Kimpabve i sada kada dodje Umtiti, po prvi put uzivam da igram odbranu.

Evo uradih Alonsa. Izašao me oko 100k i još sam dao UCL Kompanyja i Malcoma, IF Pickforda i Yarmolenka, i zlatne Baillyja, Aspasa, Tobyja, Alija, Gundogana, Lakazeta, i Handanovića. Preskupo.

Ma i ja se *****ao, debelo. 125k me izasao.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ma i ja se *****ao, debelo. 125k me izasao.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Mislim da nije ni toliki ***** jer je njegova gold verzija odlična a ova je još bolja ali opet mnogo je veliki ulog.

Ja uzeo 60k iz Rivals rewardsa, dobio Fernandinja iz WL rewards i to je to.

Ja imao dve pobede, posto nisam ni igrao WL, kao sto sam vec spomenuo.
Nagrada, 3000 coinsa, i tri neka paketa.
U njima Sane, sto nije lose.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Gde lose.. Hteo sam da pitam uvek zaboravim, kad skupim 2000 pointsa, kvalifikovan sam za WL, tako ? Da li su paketi nesto bolji nego u Rivalsima npr ? Dok igram fifu nemam zelju a ni zivce realno, da jurim Skill ili Rank, zadovoljstvo mi je da se igram i bez obzira na izgubljenu sto dobijam poene kako u SB tako i u Rivalsima pa je neizbezno da dodjem do max nagrada kako god bilo.

Ja cu sledece nedelje moci WL ali razmisljam da i ne pokusavam iskreno.. Pa rekoh, mozda je nesto tu drugacije mada gledam Castra i ostale desi se da nekad ne otvore nista.

Njega sam dobio od Wl nagrade.
A od Rivals sam uzeo 58k.
40da63edf8a53d7154440fb7c3257f48.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Njega sam dobio od Wl nagrade.
A od Rivals sam uzeo 58k.
a4426b817c299021e7588326a234ddbd.jpg

Bravo, kakav pull :)

U istom picku Kavani i Rojs, potpuno nevjerovatno, drugi pick Parti, zadovoljan sam. Uzecu Nejmara i Embapea i imam strong link sa Kavanijem, a pozadi Italijani, malo cu sacekati pa vratiti Ronalda kao cm, a kad krene utakmica ici na neku formaciju sa dva napadaca.

Pritom mi dosao Aleks Sandro ut, sjajne nagrade danas.

Poslednja izmena:
Kad je "najbolji" period za igranje WL ? U smislu one psiholoske igre da oni bolji igraju odmah ? Kako je na PC-u sto se tice svakakvih citeva i bugova za disconnect i sl ? Terate me na zlo sa ovim nagradama.

Kad je "najbolji" period za igranje WL ? U smislu one psiholoske igre da oni bolji igraju odmah ? Kako je na PC-u sto se tice svakakvih citeva i bugova za disconnect i sl ? Terate me na zlo sa ovim nagradama.
To disconnectovanje samo pi**e rade

Po prvi put nista dobro nisam dobio od wl i rivals nagrada.
Utadim onaj sbc “the end” tako nesto i dodje
a00cebcbefcca9d3203b609e66d62e4a.jpg

I jos Kompani u pack-u

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Dal da prodam Pogbu?
Sta mislite dal ce da mu pada cena?

Sa kakvom ekipom igras,da li ti se uklapa ?

Probaj ga umesto Matica,to bi ja uradio.

To disconnectovanje samo pi**e rade

Nije realno.. Najjace je kad vode 2:0 i onda stignem rezultat i diskonektuju se da bi dobili nereseno makar kada su vec poceli da gube.

Btw, prvi put sam igrao vs De Ge'e, sta je ono sunce mu zarko ? Kao da igram protiv legit citera. Imao sam 21 sut, 17 suteva u okvir gola i samo 2 gola jedva pred kraj utakmice. Finess, low driven, iz prve, volej, korneri glavom, lob sanse ma nema sile bre.. Ja sam umirao od smeha tu utakmicu, nije realno sta je sve branio.

Btw, prvi put sam igrao vs De Ge'e, sta je ono sunce mu zarko ? Kao da igram protiv legit citera. Imao sam 21 sut, 17 suteva u okvir gola i samo 2 gola jedva pred kraj utakmice. Finess, low driven, iz prve, volej, korneri glavom, lob sanse ma nema sile bre.. Ja sam umirao od smeha tu utakmicu, nije realno sta je sve branio.

Zato sam ga i kupio. Dominira barem u SB. Videćemo sutra u WL.

Kako se obicno krecu cene ikona, da li i na njih utice crash? Skupio sam oko 1m coinsa pa sam razmisljao da uzmem neku ikonu na ST, igram vec dugo sa Imobileom i Ikardijem.

Odradio Sancha potm juce, sad ea zato sto je pogresna pozicija ugasila sbc i vratila mi igrace koje sam ulozio u njega i ostao mi on u klubu.

EA izgleda zaposljava pijane ljude da kreiraju SBC-ove jer je ovo drugi fail u poslednjih par dana, zajedno sa SBC-om 3 za ikone. U stvar treci fail jer je bilo masovno banovanje ljudi koji su prodavali nemacke IF-ove za max bin.

Nazad
Vrh Dno