Nema ga u ponudi više nigde ... Treba svuda da stignu nove zalihe , u Vipu je mnogo ljudi rezervisalo Honor 8x , ja sam zadnji uhvatio u winwinu 🙂 i to sam imao sreće da ga je čovek naručio i odustao od njega , jer nije mogao da dodje , i ja ga uzeo sebi , oni ga pitali da li je to ok , on čovek kaže nije problem i rezerviše sebi drugi 🙂 moj savet za sve koji hoće ovaj telefon , morate ga rezervisati , jer mnogo ljudi se odlučilo za Honor 8x , ostavite svoj broj i ime i prezime i oni će vas zvati , sad treba da stigne u Giga i WW nove zalihe .
Ja sam sa telefonom prezadovoljan , dvoumio sam se izmedju njega i mate 20 lite , al kad sam video uzivo i jedan i drugi odlučio sam se za Honor , nekako mi je vise legao , ko voli manji ekran izabraće Mate , a ko voli veci Honor 8x , ja sad posle ovih 6.5 inča ne bi mogao da zamislim manji ekran , ubacili su velik ekran u kompaktno kućište .. uživanje je čitati tekstove , novine , forume i gledati video , YT i slike na ovom telefonu , baterija je isto sjajna na ovom telefonu , od mene sve preporuke za ovaj telefon , uzivo izgleda jos bolje nego na snimcima i slikama , mislim da je iste velicine kao Note 9 i Iphone xs Max , stim što ima veći ekran od note 9 za 0.1 inč , a isti ekran, ima bazele kao iphone xs Max al duplo manji izrez od njega . Ne može čovek da ostane ravnodušan kad vidi ovaj telefon uživo i uzme ga u ruku , pogotovo ovaj plavi , verujem da i crveni izgleda odlično .