Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istekao mi ugovor jos odavno pa me zanima ako bi potpisao novi duo silver da li bi mogao ga raskinem bez penela zbogo ovog novog zakona? Ionako nista ne daju novim korisnicima.

Nije ti istekao ugovor nego nisi pod Ugovornom Obavezom.

Ako hoces da raskines ugovor mozes kad god hoces. (nekima traze da najave, takozvani „otkazni rok” za otkazivanje / raskidanje ugovora od mesec dana
a nekima ne traze nego se samo vrati oprema u poslovnicu i zavrse papiri za pola sata)

Ne moras da potpises UO, dovoljno je da javis telefonom da prelazis na neki drugi paket.

Pozdrav!

Pitanje za one koji vec imaju EON BOX - da li mozete da za EON Box koristite prikljucke 3 i /ili 4 na UBEE?

Pozdrav!

Нити постоји дуо силвер нити постоји закон о раскиду УО без пенала неке врсте.
Valjda su se tako pre zvali.
Net + tv paket
Sada placam 2700 rsd ali net je 6mb zato sto nema ugovorne obaveze. Ideja da uzmem nesto bolje za iste pare ako se moze ali bitno mi je da mogu da raskinem ugovor kad pozelim.
Nisam pratio sbb pakete godinu dana sigurno pa bas i nisam u toku.
Zar ne vazi onaj zakon kao za mobilne operatare? Mozes da raskines ugovor i platis samo razliku izmedju promo cene i pune cene za period koji si koristio njihove usluge?

Kako da proverim?
Погледаш инфо у рутеру и видиш која је адреса. Онда то провериш, а можеш и овде да напишеш па ће неко да одговори.
Sada placam 2700 rsd ali net je 6mb zato sto nema ugovorne obaveze. Ideja da uzmem nesto bolje za iste pare ako se moze ali bitno mi je da mogu da raskinem ugovor kad pozelim.
Не постоји више дуо, сада су све EON пакети. Што се пенала тиче, предлог је само да оператери/провајдери не траже да се плате све претплате до краја УО него да корисник изабере да ли му то одговара или би хтео да плати бенефите које је добио потписивањем УО.

Сад сам погледао и први пут приметио инфо из ценовника, постпејд пакети су без УО за разлику од EON пакета и укинули су оне старе варијанте где је припејд најспорији па онда постпејд па интернет са УО. Сада је нормална брзина на постпејд пакетима и нема УО, можеш да раскинеш кад хоћеш. Једино не знам како се комбинује са дигиталном телевизијом и шта се све ту додатно плаћа. EON дуо је нешто мало јефтинији од комбинације интернет+одржавање али је под УО од две године.

Ово је занимљив детаљ, ако ту може да се угура и дигитална телевизија, онда је занимљива варијанта за оне који неће УО и хоће да имају могућност да раскину кад хоће. Рецимо потпишеш за Старт пакет који кошта баш као одржавање (тј ништа) и онда узмеш и постпејд пакет па практично имаш фрај дигиталну. Не знам да ли ту онда додају и неку прикључну таксу, ренту за уређаје и слично али је могуће да опрема коју већ користиш остане и не доплаћујеш. У сваком случају комбинација која може да буде основа за израчунавање бенефита који долазе уз EON пакете.

Okreni obrni za pare koje sada placam ne mogu da dobijem nista bolje :) To bolje je 3000 rsd +
Kod svih operatera pada cena interneta i ostalih usluga samo kod SBB-a raste!
Pre godinu dana sam za iste pare mogao da uzmem taj duo paket uz ugovornu obavezu od 12 do 24m ali brzina neta je bila 30-40 mbps.

Па то је нека минимална цена коју СББ наплаћује. Одржавање 1.395 а твој пакет је коштао 1.590 али за 6Mbps. Сада је понуда 200 кинте већа али имаш 50/4 уместо 6/1 па ако ти брзина није битна, онда не мењај.

Kod svih operatera pada cena interneta i ostalih usluga samo kod SBB-a raste!.
Kod koga pada cena?

Ja sam Trio Gold Premium placao 5.800din a sada za EON Premium mi je cena 5.000din. Znaci jeftinije za 800din mesecno.
Dobio sam za sve kanale vracanja unazad 7 dana i za 100/5 brzi Internet pa sad imam 300/15 a 800din manje mesecno.

(samo sam presao na EON Premium, i dalje nemam UO)

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ti nisi reper, ovde ljudi pričaju generalno a ne o manjem broju ljudi koji su bili na premium paketu.

Ja sada nigde na bss sajtu ne mogu da nadjem moj trio silver sa ovom brzinom koju imam oko 60/4, i cenom koju placam 3389 d. Ako moze neko da stavi link bio bih zahvalan. Po nekim cenovnicima optika ispada jeftinija od ovog postojeceg....

Extra i premium sad je jeftinije a gold korsnici kojih ima najviše ako hoću isto što sad imaju njima je skuplje.

Poslednja izmena:
Ja sada nigde na bss sajtu ne mogu da nadjem moj trio silver sa ovom brzinom koju imam oko 60/4, i cenom koju placam 3389 d. Ako moze neko da stavi link bio bih zahvalan. Po nekim cenovnicima optika ispada jeftinija od ovog postojeceg....

Nema više tih paketa sad su samo ovi EON paketi.A evo ti slika cenovnika od trio optika paketa cene su im bile iste i za optiku i kabal.
ZdfRzoD.png

Još im sad svi novi pretplatnci EON Duo i EON Optika paketa
dobijaju duplo brži internet.

Poslednja izmena:
Ovaj eon daljinski je gxxxo, malo malo pa se zaglupi.. kao da ima neki sleep mod i tesko se vraca iz njega.. sexxxm im se u zanat

!? Ne zaglupi se daljinac nego box.
Meni je za korišćenje box 10x udobniji od D3.
Trenutni odziv (osim naravno u slučaju zaglupljivanja ali to mi se dešava samo kada ga forsiram sa Android aplikacijama) za razliku od D3 koji sam uvek bio u tripu da l' je uhvatio daljinac ili ne.

Poslednja izmena:
Ima d3 taj lag, i mene to užasno nervira. Što se tiče kvaliteta reprodukcije, koliko sam shvatio u real time je isto, dok kada se gleda premotani materijal, postoji neko ograničenje i kvalitet nije isti pošto ne ide kroz dvbc? Ili sam loše razumeo?

Tj. bolji je kvalitet premotanog materjala na d3 uređajima?
Sent from my LEX820 using Tapatalk

Poredih nešto ovaj cenovnik za pakete koji nisu vise u komercijalnoj ponudi i novi i tek sad sam registrovo da su telefon sa 390 din podigli na 590 din.

600 dinara za onaj njihov fiksni? A mislio sam da je MTS bezobrazan sa forsiranjem fiksne pretplate.

SBB fiksni je nesto najgore sto postoji.

Ја сам одмах видео нову тлф цену и пријавио овде али сви гледају нешто друго. ;)

A jel ima negde cena sa Giga mreža varijantom? Koje su tu cene,paketi..?

Danas zove operaterka i kaze mojima da mogu dobiti godinu dana za 1 dinar mesecno a drugu placaju normalno za eon full. Do sad je bio mts-ov iptv. Meni bilo cudbo na godinu pa me nije mrzelo da proveriim i kad ono stvarno. Znaci sramota kako navlace nove korisnike a za stare nema nista.

Da li je jos neko dobio ovakvu ponudu?

Da li je jos neko dobio ovakvu ponudu?

И ако ово потврди још неко и буде да јесте тако, поред тога што екстра нервира старе кориснике, остаје питање шта ће сада да кажу сви који су писали изнад да је договор мтс - сбб да се не дирају?

Ма какви договори, они су конкуренција и гуше се где стигну. Ово су само дневнополитичке изјаве и увек су праћене критикама власте.
A jel ima negde cena sa Giga mreža varijantom? Koje su tu cene,paketi..?
Гига брзина се доплаћује 4.000 преко цене коју плаћаш за неки пакет. Условљена је оптиком и територијом где ће да се крене са том понудом.

Условљена је оптиком и територијом где ће да се крене са том понудом.

Nije uslovljena optikom već je moguća i u onim gradovima gde je odrađena digitalizacija, to su trenutno Novi Sad i Subotica (gde nikad i nije bilo analognog TV signala).

Да, заборавио сам да су одустали од оптике. :(

Zoboravih da dodam da su uslovljeni i paketima mogu samo uz EON Full i EON Premium pakete.

Mogu i stari paketi:
Korisnici Trio Gold, Trio Gold Extra i Trio Gold Premium paketa imaju mogućnost da aktiviraju Giga paket sa brzinom od 1000 Mbps / 50 Mbps uz minimlano korišćenje Giga paketa od 24 meseca. Mesečna pretplata Giga paketa iznosi 5.000 dinara u okviru navedenih paketa. Dostupnost Giga paketa je uslovljena tehničkim mogućnostima.

Edit:
Gde ste videli povećanje cene telefonije? Cene paketa sa telefonom su iste a ovo je iz njihovog pdf-a
Untitled.png

Poslednja izmena:
То је из старог ценовника, погледај нови EON ценовник.

Screenshot_20181112_153332.png

Isečak je iz poslednjeg, aktuelnog cenovnika od 18.10. za stare pakete, link nekoliko postova ranije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno