Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Битна ми је. Штавише, обавезна ми је ставка. Не бих да вучем два телефона.

Питао сам из простог разлога што имам могућност да узмем и један и други, па сам у дилеми.

Ako ne igras zahtevne igre, ne koristis emulatore (za npr. nintendo wii, gamecube, psp, ps2...), ne koristis programe za video obradu tipa powerdirectora, onda ti je nebitno. Isto ce raditi i jedan i drugi.

Битна ми је. Штавише, обавезна ми је ставка. Не бих да вучем два телефона.
Pa onda nemaš šta da razmišljaš, snapdragon ne postoji u duos verziji za samsung flagship telefone!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Evo ja cu iz iskustva da ti kasem ,razlika je minorna u korist sd845 ali smesno sto od brzine pa do baterije, a u svakom slucaju znas sa kojim.mozes da dobijes garanciju tako da dileme nema uopste

Kralj si nad kraljevima!!

@Predrag Uzeo si ga u SRB? Ja sam se dvoumio između N9 i S9+, tražio Snapdragon kod nas, ali nisam uspeo da nađem. Dobio sam informaciju iz Comtrade-a da kod nas stiže samo dual sim i Exynos. Ako su lagali mene, i ja lažem vas ;).

Koliko sam ispratio vec imas N9?

I onda bi menjao zbog boje. Bolest ne bira... :d ;)

Naspram nekih forumasa, vidim da sam ja savrseno zdrav. :d
Ma samo ti se čini da imam N9. Ako piše u potpisu ne mora da znači i da ga imam. Znaš i sam kakvi su Zrenjanincj ,doduše ja sam dođoš...
Eh, ko da bi mu bio prvi put [emoji23][emoji6]

Ni zadnji [emoji41]

NOTE 9

@Predrag Uzeo si ga u SRB? Ja sam se dvoumio između N9 i S9+, tražio Snapdragon kod nas, ali nisam uspeo da nađem. Dobio sam informaciju iz Comtrade-a da kod nas stiže samo dual sim i Exynos. Ako su lagali mene, i ja lažem vas ;).
Uzeo sam ga na KP. Moj je za tržište Hong Konga

Sent from my SM-G9650 using Tapatalk

Uvek i jesu sve za njih pravili. Ipak ih ima ihaj. Probleme verovatno nemaš sa mrežom itd., verovatno ti sve radi kako treba? Dolazi li neki bloat sa tim tržištem ili su ih očistili od toga?

Nikakvih problema nema, sve radi kako treba, 4g i ostalo. Koristio sam i exynos verziju, supruga je i dalje koristi i iskreno nema prevelike razlike. Deluje mi za nijansu fluidniji, ne brži, već nekako...više smooth. Nema bloata. Ono što je primetna razlika, to je baterija koja mi je bolja nekih 15%, posebno kada sam duže vreme na 4g.

Nikakvih problema nema, sve radi kako treba, 4g i ostalo. Koristio sam i exynos verziju, supruga je i dalje koristi i iskreno nema prevelike razlike. Deluje mi za nijansu fluidniji, ne brži, već nekako...više smooth. Nema bloata. Ono što je primetna razlika, to je baterija koja mi je bolja nekih 15%, posebno kada sam duže vreme na 4g.
Ja sam imao sa S8+ obe verzije, tecnije radi snapdragon i baterija je bila mnogo bolja. Razlika je na S8+ bila sa snapdragonom sto je imao 2gb rama vise pa je mozda zbog toga radio bolje i imao manju potrosnju baterije.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da, snap je bolji po pitanju baterije. Ostalo je manje više isto. Gotovo neprimetna razlika u svakodnevnom korišćenju. Ipak je to isti telefon, koji god model poredili.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To je isto da kazes da je intel i5 isti kao ryzen 5. Drugaciji procesor, drugaciji gpu. 15% nije mala razlika na 3g/4g. To ti je ~ 1h sot-a.

Uglavnom je vazilo pravilo da je exynos cpu bio brzi,ali je Qualcomm modem i GPU bio bolji.Ono sto je Google na internetu to je Qualcomm za modeme.Regulatori ih teraju da licencirane patente koji pruzaju osnovne funkcionalnosti moraju ponuditi pod fer uslovima drugim vendorima.Oni jure Qualcomm,Qualcomm juri Intel i Apple.

Vazilo je, ali polako snapdragon pocinje da preuzima i taj domen po pitanju brzine.

Ljudi,nemojte da se zanosite. Prvo S10 izlazi,pa tek onda ostali uredjaji dobijaju zvanicnu pitu.

Tu praksu tako teraju vec godinama

Huawei Mate 20 pro

Je l se dešava nekome u Whatsappu da neće da okrene sa prednje na zadnju kameru? Izbaci obaveštenje da je potrebno restartovati uređaj, jer kamera nije mogla da se pokrene. Onda me vrati u sam chat, pa kada kliknem ponovo na kameru on je na zadnjoj kameri... Inače, pokušao sam i restartom, medjutim, vrati se na staro čim napravim jednu fotku prednjom i pokušam da vratim na zadnju. Takođe, očistio sam keš memoriju, čak i reinstalirao aplikaciju, ali nema poboljšanja.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh Dno