Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam dobio treci STB isto crni,kockasti bez cekanja...

Pa imamo li pravo da vratimo stare i trazimo novi stb i ruter pri produzenju ugovora?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vidi, ima firma koja tretira stare korisnike gotovo isto kao i nove.

Koliko je losiji njihov TV program od SBB? Ostalo verujem da je bolje, daleko bolje.

MTS (18*4499+6*1)/24=80988/24=3375 dinara mesecno
SBB 3999 dinara mesecno

Cenim da njihovih 150/20 preko optickog kabla su mnogo bolje resenje od SBB 150/10 preko visecih koaksijalnih kablova sto datiraju iz 2004. godine.

Konkretno me zanima Arena vs Sport Klub tacnije fudbal tj. jel ima LS na Areni kada je nema na raspalom RTSu i da li prenose premijer ligu i primeru? Formule, americki fudbali, kosarke, odbojke, motori i ostalo sto nudi Sport Klub me ic ne zanima.

Jos kada bi mogao silne pinkove kanale da zamenim za besplatno vracanje unazad tokom trajanja ugovora, bilo bi bombona. Meni realno trebaju Prva, RTS, N1, NG, History, 24Kitchen, Diva, sportski kanal i sto vise kanala sa sinhronizovanim crtacima (normalnim, ne Cartoon Network i slicni nakazno nacrtani, Ren & Stimpy i tako nesto). Ostalo komotno mogu da izbace sto se mene tice. Valjalo bi da ubace neki 4K kanal koji 24/7 pusta nature emisije u najboljem kvalitetu, bez puno naracije, samo za parenje ociju. Kao ona TV sto su je kupili Karici ali da ima vrhunski kvalitet slike i ne istih pet emisija sto vrte u krug nego barem tridesetak.

Arena prenosi sve utakmice lige šampiona / evrope, domaće prvenstvo i seriju A, dok je sport klub za premijer ligu i primeru.
Taj optički paket ima već uključeno vraćanje unazad, zar ne?

Poslednja izmena:
Vidi, ima firma koja tretira stare korisnike gotovo isto kao i nove.

Koliko je losiji njihov TV program od SBB? Ostalo verujem da je bolje, daleko bolje.

MTS (18*4499+6*1)/24=80988/24=3375 dinara mesecno
SBB 3999 dinara mesecno

Cenim da njihovih 150/20 preko optickog kabla su mnogo bolje resenje od SBB 150/10 preko visecih koaksijalnih kablova sto datiraju iz 2004. godine.

Konkretno me zanima Arena vs Sport Klub tacnije fudbal tj. jel ima LS na Areni kada je nema na raspalom RTSu i da li prenose premijer ligu i primeru? Formule, americki fudbali, kosarke, odbojke, motori i ostalo sto nudi Sport Klub me ic ne zanima.

Jos kada bi mogao silne pinkove kanale da zamenim za besplatno vracanje unazad tokom trajanja ugovora, bilo bi bombona. Meni realno trebaju Prva, RTS, N1, NG, History, 24Kitchen, Diva, sportski kanal i sto vise kanala sa sinhronizovanim crtacima (normalnim, ne Cartoon Network i slicni nakazno nacrtani, Ren & Stimpy i tako nesto). Ostalo komotno mogu da izbace sto se mene tice. Valjalo bi da ubace neki 4K kanal koji 24/7 pusta nature emisije u najboljem kvalitetu, bez puno naracije, samo za parenje ociju. Kao ona TV sto su je kupili Karici ali da ima vrhunski kvalitet slike i ne istih pet emisija sto vrte u krug nego barem tridesetak.

Sve je to lepo gde ima optika ili makar vdsl a šta će mo što je većini ipak samo kod MTS dostupan ADSL 10/1 a gde čak ni to nemogu da isporuče da radi kako valja.

Da li je neko dobio promotivni period na Box -u ako je bio pod ugovornom obavezom za ADSL/VDSL?

Pa daj sliku :)? Jel brze radi?
Huawei q11. Nije ništa specijalno, brži mi je bio od sbb, a i navikao sam na sat koji ovaj nema.

47e6012f8377bf1ae7b569af0abf3f53.jpg

• Like
Reagovanja: M J
Prešao sam na Box 4 crveni, dva meseca pre isteka starog ugovora za Box 4. Neograničeni minuti za fiksni, neograničeni minuti i SMS za mobilni + 3GB, 20/4 ADSL, IPTV, sve zajedno 3700 dinara, prvih šest meseci 1 dinar. Ovo je idealno za moje potrebe.

@ enterthevoid

Arena utorkom i sredom prenosi sve utakmice LŠ, a četvrtkom utakmice LE (mislim da na trojci uvek bude multiprenos, tj. prenos jedne utakmice uz uključivanje na sve ostale kad padne neki gol ili se desi nešto zanimljivo). Najvažnije kod IPTV-a je da dobijaš svih pet Arena u svakom paketu, jer su one deo osnovnog, tako da ne možeš da propustiš bilo šta.

Ne prenosi Špance i Engleze, to pripada Sport klubu. Na Areni su Italijani i Francuzi.

Poslednja izmena:
Sve je to lepo gde ima optika ili makar vdsl a šta će mo što je većini ipak samo kod MTS dostupan ADSL 10/1 a gde čak ni to nemogu da isporuče da radi kako valja.

Jutros ih iskritikovo kad danas iznenađenje razvlače optiku kroz moju ulicu.Još mi rekoše radnici da će već od sutra agenti nuditi priključke i da će verovatno 6 meseci po 1 dinar biti na svim box paketima.
Zanima me da li je neko samo dovuko do kuće priključak da neuzima nikaki paket i da to ništa neplati.

Huawei q11. Nije ništa specijalno, brži mi je bio od sbb, a i navikao sam na sat koji ovaj nema.

47e6012f8377bf1ae7b569af0abf3f53.jpg
i meni je stigao taj stb danas, bio covek da montira. ja sam vec razvukao kablove do treceg tv-a pa je on samo prikljucio novi stb. obzirom da je to treci stb, trebao je poneti i svič ali posto nije, nasao sam ja neki stari svič pa sam povezao. za sad su mi ostala druga dva stb-a stara, ne menjaju ih jos za nove. softver je koliko vidim isti, ima dva usb ulaza od kojih je jedan koliko vidim usb 3.0. ima cak i slot i za memorijsku. nazad ima samo hdmi i onaj mali valjda 3,5mm na scart 6a stari tv, i ulaz za strujni adapter. daljinski je isti, samo crne boje.

Sent from Galaxy S8

Drugari da li neko zna kako da blokiram url adrese na telekomovom zte 168n modemu? Taj modem sam danas dobio,uveo sam box paket. Probao sam u advanced podesavanju da unesem url( filter criteria meni i ukljucen je black list switch), medjutim nista ne blokira. Ni na kompu koji je preko lan povezan sa modemom a ni preko wifi mreze. Treba mi zbog ps4 update...

Imam sledeću situaciju:
MTS Ruter se nalazi u sobi i na njemu je VDSL. Iz njega planiram sprovesti na tavan do glavnog kućnog switch-a tj. čvorišta dva kabla. Jedan ću privezati na port1 tj. za internet a drugi na port2 tj. za IPTV. To bi trebalo da mi omogući da na glavnom switchu budu oba "signala" i da imam pristup i internetu i IPTVu sa bilo kog drugog ethernet priključka u kući.

Pitanje je sledeće:
1. Da li moram da pravim posebne VLAN-ove na glavnom switchu i grupišem priljučke za internet i priključke za IPTV ili može sve biti đuture na switchu u jednom VLANu a STB na nekoj drugoj lokaciji u kući će sam prepoznati putanju do rutera tj. porta 2?
2. Da li mogu port 1 i port 2 na ruteru da spojim na mali 4 portni switch koji bi mi stajao pored rutera, onda taj swich jednim kablom spojiti sa glavnim switchem i tako kroz jedan kabal preneti do glavnog swicha oba "signala"?

Poslednja izmena:
ne mozes net i iptv na jedan swich. moraju ici odvojeno. mozes koristiti jedan lan kabel sa 8 "licni" tako sto ces 4 "licne" upotrebiti za net a preostale 4 za iptv. ali onda neces moci preko 100 mbps imati u lan-u.

Sent from Galaxy S8

Da li neko zna zbog cega meni na uredjaju za IPTV nije bas fluidan, ide sporo kada se ide kroz njega ili biraju kanali. Da li mozda treba da se uradi update firmwera i da li je to neko radio i kako?

Ako mislis na par sekundi, 1-2sec, seckanja slike kad se prebaci na kanal tako je i kod mene. To možeš da zaobićeš šaltanjem kanala bez prebacivanja na njih, imaš opciju na upravljaču da vidiš šta se pušta na programu a da ne vidiš sliku.

Drugari, jel raskidao neko Box ugovor od kako je novi zakon stupio na snagu? Konkretno Box2, istice septembra 2019.

Платиш разлику од цене са попустом до цене без попуста, платиш оне месеце које си можда добио по динар и раскинеш. Како другачије? Никакав закон ваљда (још) није ступио на снагу а и када ступи, биће отприлике све исто као до сада.

Drugari da li neko zna kako da blokiram url adrese na telekomovom zte 168n modemu? Taj modem sam danas dobio,uveo sam box paket. Probao sam u advanced podesavanju da unesem url( filter criteria meni i ukljucen je black list switch), medjutim nista ne blokira. Ni na kompu koji je preko lan povezan sa modemom a ni preko wifi mreze. Treba mi zbog ps4 update...
Ja nisam imao taj model ali sećam se da je mom trebalo neko vreme da počne da primenjuje filtere i blokira neželjene adrese. Otprilike posle par sati.

Ako mislis na par sekundi, 1-2sec, seckanja slike kad se prebaci na kanal tako je i kod mene. To možeš da zaobićeš šaltanjem kanala bez prebacivanja na njih, imaš opciju na upravljaču da vidiš šta se pušta na programu a da ne vidiš sliku.
Ne, ja baš mislim na to šaltanje kanal kroz meni koje jako sporo ide.

Imao sam box 4 paket,ugovor obnovljen za box 3 bez mobilnog,medjutim danas mi dolaze poruke da platim 1500din telefon i 1din box.
Proverom vidim da mi je umesto prebacivanja na pripejd racun,isti produzen kao postpaid i to omorika 3.Sta raditi majcicu im milu *mjau**mjau**mjau**mjau*m u picku?

Poslednja izmena:
Lepo pise BOX3(Fiksna+net20+TV)
A za mobilni koji sam imao receno je da ce biti prebacen na pripejd.
Posle mesec dana dobijam poruku 1500din za telefon i 1din za box.
Ne planiram da im dam ni dinar za mobilni,nista nisam potpisao,jos mangupi ubacili mi Morava 3 po staroj ceni,mamicu im lopovsku *mjau**mjau**mjau**mjau*m.

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife

A za dve godine napustam ceo telekom pa nek se jebu a ja cu sebi uzeti SBB.

Poslednja izmena:
Mislim da je to otkazni rok od 30 dana, ali najbolje je da pozoves korisnički servis.

Pa procitaj šta ti piše u ugovoru. Realno nije pošteno, ali taj otkazni rok imaju svi operateri uključujući i sbb

Poslednja izmena:
Lepo pise BOX3(Fiksna+net20+TV)
A za mobilni koji sam imao receno je da ce biti prebacen na pripejd.
Posle mesec dana dobijam poruku 1500din za telefon i 1din za box.
Ne planiram da im dam ni dinar za mobilni,nista nisam potpisao,jos mangupi ubacili mi Morava 3 po staroj ceni,mamicu im lopovsku *mjau**mjau**mjau**mjau*m.

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife

A za dve godine napustam ceo telekom pa nek se jebu a ja cu sebi uzeti SBB.
Uz Box 3 moze da se pridruzi mobilna i dalje valjda.

Ako ti je prosli Box 3 trajao manje od 24 meseca, moguce da i za mobilnu vazi 24m UO, koji s ne gase?
Jesi potpisao neki papir za prelazak na prepaid, mora, i treba da ti ostane primerak.

• Like
Reagovanja: M J
Pade mi nešto na pamet.. Ako bih uzimao box 4, a i prijatelj bi takođe uzeo, imam li pravo da njegov broj prijavim da delimo 100gb? I ako bi on prijavio moj broj za deljenje nakon što ja prijavim njegov, da li to znači da delimo 100+100gb? [emoji16]

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Piše lepo u ponudi:
Jedna postpejd linija može biti pridružena samo jednom BOX 4 paketu. Osnovna postpejd linija iz BOX 4 paketa ne može biti pridružena drugom BOX 4 paketu.

Nazad
Vrh Dno