HerbalKing
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2008
- Poena
- 320
Pa daj sliku
? Jel brze radi?
Vidi, ima firma koja tretira stare korisnike gotovo isto kao i nove.
Koliko je losiji njihov TV program od SBB? Ostalo verujem da je bolje, daleko bolje.
MTS (18*4499+6*1)/24=80988/24=3375 dinara mesecno
SBB 3999 dinara mesecno
Cenim da njihovih 150/20 preko optickog kabla su mnogo bolje resenje od SBB 150/10 preko visecih koaksijalnih kablova sto datiraju iz 2004. godine.
Konkretno me zanima Arena vs Sport Klub tacnije fudbal tj. jel ima LS na Areni kada je nema na raspalom RTSu i da li prenose premijer ligu i primeru? Formule, americki fudbali, kosarke, odbojke, motori i ostalo sto nudi Sport Klub me ic ne zanima.
Jos kada bi mogao silne pinkove kanale da zamenim za besplatno vracanje unazad tokom trajanja ugovora, bilo bi bombona. Meni realno trebaju Prva, RTS, N1, NG, History, 24Kitchen, Diva, sportski kanal i sto vise kanala sa sinhronizovanim crtacima (normalnim, ne Cartoon Network i slicni nakazno nacrtani, Ren & Stimpy i tako nesto). Ostalo komotno mogu da izbace sto se mene tice. Valjalo bi da ubace neki 4K kanal koji 24/7 pusta nature emisije u najboljem kvalitetu, bez puno naracije, samo za parenje ociju. Kao ona TV sto su je kupili Karici ali da ima vrhunski kvalitet slike i ne istih pet emisija sto vrte u krug nego barem tridesetak.
Huawei q11. Nije ništa specijalno, brži mi je bio od sbb, a i navikao sam na sat koji ovaj nema.Pa daj sliku? Jel brze radi?
Sve je to lepo gde ima optika ili makar vdsl a šta će mo što je većini ipak samo kod MTS dostupan ADSL 10/1 a gde čak ni to nemogu da isporuče da radi kako valja.
i meni je stigao taj stb danas, bio covek da montira. ja sam vec razvukao kablove do treceg tv-a pa je on samo prikljucio novi stb. obzirom da je to treci stb, trebao je poneti i svič ali posto nije, nasao sam ja neki stari svič pa sam povezao. za sad su mi ostala druga dva stb-a stara, ne menjaju ih jos za nove. softver je koliko vidim isti, ima dva usb ulaza od kojih je jedan koliko vidim usb 3.0. ima cak i slot i za memorijsku. nazad ima samo hdmi i onaj mali valjda 3,5mm na scart 6a stari tv, i ulaz za strujni adapter. daljinski je isti, samo crne boje.Huawei q11. Nije ništa specijalno, brži mi je bio od sbb, a i navikao sam na sat koji ovaj nema.
![]()
Ja nisam imao taj model ali sećam se da je mom trebalo neko vreme da počne da primenjuje filtere i blokira neželjene adrese. Otprilike posle par sati.Drugari da li neko zna kako da blokiram url adrese na telekomovom zte 168n modemu? Taj modem sam danas dobio,uveo sam box paket. Probao sam u advanced podesavanju da unesem url( filter criteria meni i ukljucen je black list switch), medjutim nista ne blokira. Ni na kompu koji je preko lan povezan sa modemom a ni preko wifi mreze. Treba mi zbog ps4 update...
Ne, ja baš mislim na to šaltanje kanal kroz meni koje jako sporo ide.Ako mislis na par sekundi, 1-2sec, seckanja slike kad se prebaci na kanal tako je i kod mene. To možeš da zaobićeš šaltanjem kanala bez prebacivanja na njih, imaš opciju na upravljaču da vidiš šta se pušta na programu a da ne vidiš sliku.
Mislim da je to otkazni rok od 30 dana, ali najbolje je da pozoves korisnički servis.
Uz Box 3 moze da se pridruzi mobilna i dalje valjda.Lepo pise BOX3(Fiksna+net20+TV)
A za mobilni koji sam imao receno je da ce biti prebacen na pripejd.
Posle mesec dana dobijam poruku 1500din za telefon i 1din za box.
Ne planiram da im dam ni dinar za mobilni,nista nisam potpisao,jos mangupi ubacili mi Morava 3 po staroj ceni,mamicu im lopovsku *mjau**mjau**mjau**mjau*m.
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife
A za dve godine napustam ceo telekom pa nek se jebu a ja cu sebi uzeti SBB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari