Šta je novo?

Huawei P10 lite

Mislim da b321 i dalje najbolje radi sto se tice baterije. Mada jeste posle nekog vremena se nesto "zaprlja" softver. Al tako je sa svim buildovima izgleda. Al ne mogu da se cimam vise da resetujem, eksperimentisem, nek izgori ako oce.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ja sam ovaj nekako udesio i ne pipam ga za živu glavu do sledećeg factory reseta pre koga ću da ga apdejtujem zvaničnom metodom iz podešavanja i to je to.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Čeka se i kod nas pa da ga overimo o kontejner [emoji23]Screenshot_20181030-141902.jpeg

Huawei je kopija Applea za Evropu.Zato ih i isterase Ameri.Ne treba im jos jedna nebuloza,pored njihove jabuke.

Poslednja izmena:
Na kraju ce napraviti od njihovih smartphone uredjaja,obicne telefone.Ja vlasnik,ali drugi odlucuje kako se koristi moj telefon.Pogledaj ti na sta oni obracaju paznju.Ej bre.Smartphone,a ti ces da mi kazes koji launcher i aplikaciju da koristim.Necu bre vise huawei,ni na slici da vidim. Definitivno ga menjam.Nesto se tu premisljam i nadam.Ajde,kao popravice se.Medjutim oni sve gori i gori.Dajte neku preporuku za fon do 200 evra.

Poslednja izmena:
Nakon današnjeg update 366 za C185 gde je oktobarski patch, po prvi put mi je omogućen njihov cloud servis. Ranije nisam mogao zbog regiona.

Nakon današnjeg update 366 za C185 gde je oktobarski patch, po prvi put mi je omogućen njihov cloud servis. Ranije nisam mogao zbog regiona.
Mogao sam da ti posaljem programcic za region i cloud, nisi morao da se patis. Jednostavno se instalira kao obicna apk. Samo da si pitao. Ali ok, bitno je da ti sada radi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ovo ne bi smelo da bude tačno. Verovatno ovi što im drže Twitter akaunt šire dezinformacije. Nadam se. Ako P20 Lite stvarno ne dobije Pie, i mi smo gotovi. I dalje mislim da je Huawei Mobile UK na Twitteru slabo obavešten iako su zvanični akaunt, što je sramota za firmu. a60c936.jpeg

Ovo ne bi smelo da bude tačno. Verovatno ovi što im drže Twitter akaunt šire dezinformacije. Nadam se. Ako P20 Lite stvarno ne dobije Pie, i mi smo gotovi. I dalje mislim da je Huawei Mobile UK na Twitteru slabo obavešten iako su zvanični akaunt, što je sramota za firmu. Pogledajte prilog 259925

Ti iz Engleske su neobavesteni, provereno. Vise puta su padali sa Marsa kad ih pitaju nesto. Njima je bitna premier liga i da se uroljaju od alkohola i popadaju po sancevima. Kakav Pie, kakvi androidi to je njima....

Poslednja izmena:
Ti iz Engleske su neobavesteni, provereno. Vise puta su padali sa Marsa kad ih pitaju nesto.

Pa to i meni prvo palo napamet jer sto puta su lupili glupost. Ali opet kažem bre sramota je, oni predstavljaju kompaniju.

Kao i do sada. Telefoni iz srednje klase dobice po jednu nadogradnju na noviji Android i to je to. P10 Lite je vec dobio jednu i zasto bi on bio izuzetak da dobije dve. Po toj logici sto P9 Lite ne dobije Oreo? Tako da i P20 Lite dobija sigurno nadogradnju na Pie, jer je dosao sa Oreom. I za ovo nase cokocalo se pricalo svasta pre nego sto je dobio Oreo, pa eto docekasmo.

Mogao sam da ti posaljem programcic za region i cloud, nisi morao da se patis. Jednostavno se instalira kao obicna apk. Samo da si pitao. Ali ok, bitno je da ti sada radi.

Da li taj programcic radi i sa ostalim Huawei modelima koji imaju problem sa logovanjem na njihov cloud? Ako ti nije problem posalji link ka app, posto svakako imamo u porodici i jedan P10 Lite (C185). Thanks

Da li taj programcic radi i sa ostalim Huawei modelima koji imaju problem sa logovanjem na njihov cloud? Ako ti nije problem posalji link ka app, posto svakako imamo u porodici i jedan P10 Lite (C185). Thanks
Skines apk odavde na racunaru https://huaweimobileservices.com/HwCloudDrive_EU.apk

Povezes telefon sa racunarom pokrenes Hisuite i kliknes na apk. Pitace te da li da instalira na telefonu, potvrdis. Otkacis telefon od racunara i pokrenes cloud.
Trebalo bi da radi sa svim huawei modelima.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Instalirao ovo, ali Cloud i dalje ne radi.
bc238e469b49f12ccae1b51b641d739a.jpg

Hvala za apk. Ja sam preko telefona direktno i radi.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Hvala za apk. Ja sam preko telefona direktno i radi.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Da, verovatno moze i tako,hvala na potvrdi. Ja sam postupak video koriscenjem Hisuite i tako probao na ranijem Siriuz romu koji je bio naravno peruanski i radilo je, pa da ne experimentisem mnogo.

Poslednja izmena:
Izgleda. Kod C185 uvek kasnije dođe update ali je stabilniji. Samo se ne sme apdejtovati ako nećeš da radiš factory reset posle toga jer ga nešto mjau mjau ako se apdejtuje a ne resetuje se.

Može li odgovor kod mene je nov telefon pod garancijom Honor 9lite sa tim apdejtom LLD L31 8.0.0.138c432 da li mogu preći na C185 i koji je postupak.

Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka

Prvi put da update za C738 oktobar kasni :) izgleda da hoce da ga dobro ispeglaju. Ipak to je Huawei :)

C432 DS

Ma daj covece, pa meni radi jos od emui 5 na c432 DS. Verovatno si muljao sa huawei ID. Registruj se ponovo. Znaci kod tebe nije u oitanju aplikacija nego prijava.

Ma daj covece, pa meni radi jos od emui 5 na c432 DS. Verovatno si muljao sa huawei ID. Registruj se ponovo. Znaci kod tebe nije u oitanju aplikacija nego prijava.

A šta imamo od tog Huawei servisa?

Molim za odgovor da li mogu ja preći na C185 za Honor 9lite

Poslato sa Honor 9lite uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno