Vidi se da je prototip zbog ovih rupica pozadiHahah nije, prototip Mate20 pro. Tako su ga "zamaskirali". Imao je i neko kućište preko ali ga je skinuo ovaj.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kakvu stabilizaciju ima M20 pro,kad N9 ima opticku?Rame uz rame snjimanje sa N9 nece biti nikada, pre svega sto N9 ima opticku stabilaciju i sam kvalitet snimka je dosta bolji.
Svi telefoni na tržištu izgledaju zastarelo pored njega. Note 9 čak i najmanje.Fakat je lijep telefon, Note 9 pored njega izgleda zastarjelo.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Od kada ima na glavnom senzoru ois ? Možda sam ja nesto propustioTakođe optičku koliko ja znam!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Imaju top hardwer. Zele da se probiju na prvo mesto. Izvolte,pokazite se. Ja im dao sansu. Naoruzao se strpljenjem,videcemo.
Ponavljam,hardwer,top,nema dalje,do njih je da to srede. Ili ili...videcemo
I face unlock je glupo rešenje. Dobro je što nisu samouvereno odustali od skenera otiska.
Ja bih pre izabrao minimalni notch (samp za kameru) nego tu opciju.
Kada je Samsung najvise softwerski peglao kameru?
Pre koji mesec i to par puta za redom u roku od 2 meseca i to bas na N9.
Nikad do sada to nisu radili. Skapirali su da nema vise zezanja. Da ljudima prodaju maltene maglu. Opasno se kinez priblizio.
Sto se tice video snimanja,ne brini nista,bice to snimanje rame uz rame sa N9. Evo uredjaj se jos nije pojavio kod 90% korisnika,a vec su izbacili jedan ozbiljan apdejt po pitanju kamere,i to su bas naglasili kroz changelog
Ja u UK nisam dobio zaštitnu masku u kutiji. Ali to zavisi od tržišta do tržišta izgleda.Jel dolazi zaštitna maska u pakovanju sa telefonom?
Ne znam sta ti nije jasno, na glavnom senzoru M20 pro nema OIS vec stabilizaciju pegla kroz EIS koji sveobuhvatno jos ne moze da se meri sa Samsungovom stabilizacijom koja kombinuje gore dva navedena metoda. Kolege sa "tehnickog foruma" su tu cinjenicu par postova nazad i potvrdili.Vidis sta kaze covek,nikad nece da bude rame uz rame,jer pre svega N9 ima opticku stabilizaciju. Na trenutak sam se zapitao da li je ovo tehnicki forum,ili ana.rs forum. Svasta ima ovde da se procita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari