Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Šta su ovo zeznuli pa mi je masa kanala sa suženom slikom tipa 960x1080? Jel još neko ima sličnih problema?
fb08fa107ed5664b8b9a692f68441c26.jpg

Poslednja izmena:
Neki kanali na EON-u su enkodovani sa tom rezolucijom ali ne koriste SAR 1:1 vec 2:1 da bi ti prikazao 16:9. Sad ne znam da li je do TV-a ili do aplikacije koja ne postuje taj flag.

@Martin Mystere: Ček jel ti to samo šalješ sliku sa kompa na TV? A na kompu koristiš Chrome?
Pošto se meni ta situacija dešavala par puta na Chrome nakon što je Chrome imao ovaj "UI refresh" ja pošto koristim Chrome dev builds sam koristio flag da vrati stari izgled, pa su posle izbacili tu opciju i onda mi se prvi put desilo to "sužavanje" na EON sajtu (takav prikaz je bio za sve kanale) i setih se da probam da vratim taj flag nazad na "Default" i posle toga je bilo ok... do juče :D Juče se opet suzilo pa sam opet čačkao tag flag i ovaj put stavio na "Refresh".

Tako da ako je kod tebe isto Chrome eto probaj da čačneš ovaj flag:

chrome://flags/#top-chrome-md

Poslednja izmena:
Da, koristim Edge na kompu povezan putem HDMI sa TV i do sinoć je sve bilo OK, međutim večeras kada sam startovao EON na dosta kanala mi se desilo gore navedeno.

Hvala svima za info vezano za Android TV. Probacu da skinem to pa cu videti kako funkcionise.

Napravicu screebshotove, sutra ako stignem, ako ne onda tek nedelju (ako neko pre mene to ne uradi).

Ne znam sta je SOC a za h265, mogu da probam.

Sto se daljinca tice, Full paket dobija ovaj dugacki, a Premium dobija oba (tako navodno zele da malo nagrade Premium korisnike)

Hvala svima za info vezano za Android TV. Probacu da skinem to pa cu videti kako funkcionise.

Napravicu screebshotove, sutra ako stignem, ako ne onda tek nedelju (ako neko pre mene to ne uradi).

Ne znam sta je SOC a za h265, mogu da probam.

Sto se daljinca tice, Full paket dobija ovaj dugacki, a Premium dobija oba (tako navodno zele da malo nagrade Premium korisnike)
Deder probaj za h265, živo me zanima mada sam već pristao da pređem na novi paket pa mi dođe svejedno.
(SOC, tačnije SoC -system on chip)

Poslednja izmena:
@saleanddeki

Aj opet pogledaj link koji si postavio... :)

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

@saleanddeki

Aj opet pogledaj link koji si postavio... :)

Nisam siguran na koji link misliš. Telemach je naveo da privremeno pušta SK4K a SBB nije.
"Telemach korisnici koji imaju D3 CAM module i UHD televizore mogu promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje."

Jel zna neko da li EON aplikacija za tv moze da se koristi na Sony tv-u koji je smart, ali nije android? Model je iz prosle godine, 43we755.

Nisam siguran na koji link misliš. Telemach je naveo da privremeno pušta SK4K a SBB nije.
"Telemach korisnici koji imaju D3 CAM module i UHD televizore mogu promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje."

Na linku koji si postavio za SBB piše da će SK biti u 4K...A i reklama ide već par dana na SK kanalima u Srbiji.

A mene interesuje da li moze EON na Panasonic tv iz 2014 gde je google chromecast pretrazivac?Onaj kod pretpostavljam da ide uz aplikaciju ako postoji na tv a posto kod mene nema onda mozda mogu sa nalogom da udjem preko pretrazivaca.

Misliš google chrome. Pa probaj, šta te košta, mada čisto sumnjam da ima snage da glatko gura eon desktop verziju. Čak i ako može, ne mogu da zamislim tu patnju prilikom prebacivanja kanala sa daljincem od tv-a :D

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nemoj da probaš ništa, i nećeš se iznervirati.

E lupio sam za chromecast i ostao ziv.Probacu iduceg meseca posto je ovog iskoriscen maximum,ako ne moze,odoh onda preko kompa.Hvala na informacijama.

Naravno da moze preko Chromecasta, samo su od skoro blokirali za neke kanale. HBO npr

Imaš li odgovarajući paket da bi mogo da aktiviraš samo gold extra i premium i ovi novi paketi imaju mogućnost aktivacije.

Nemam paket. To je problem. Tako je to kad ti u SBBu kazu da nema eon-a na smartu a ne kažu ti zašto. Samo je tipa “poštovani na smart tv-u ne mozete koristiti eon”

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo vec pocinje haos u ovoj temi, sad *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i iz SBB-a imaju isto ime (EON) i za aplikaciju za gledanje TV-a, i za TV box pa i za internet pakete. Morace moderatori da promene ime teme da se zna o cemu se pise a ne ovako svuda sve.

To će biti ko i sa ovim sk od 6-10 gde će 90% vremena vrteti taj promo.

Kako da nadjem SK 4K sa D3CAM manuelno, koja je frekvencija?

EDIT: Nasao sam preko automatskog trazenja...

Ovaj promo snimak sto ide me nije impresionirao, moguce mozda sto je moj 4K 40 inca ali opet vise sam ocekivao, imam demo 4K snimke i bolje izgledaju.

Pitanje da li je ovaj promo sto ide uopste 4K pravi...

Poslednja izmena:
SK 4K ne zavisi od paketa?
Na EON smart nema SK 4K.

Kako da nadjem SK 4K sa D3CAM manuelno, koja je frekvencija?

EDIT: Nasao sam preko automatskog trazenja...

Ovaj promo snimak sto ide me nije impresionirao, moguce mozda sto je moj 4K 40 inca ali opet vise sam ocekivao, imam demo 4K snimke i bolje izgledaju.

Pitanje da li je ovaj promo sto ide uopste 4K pravi...
Snimci sa formule nisu nesto ali zato sa fudbalskih utakmica djeluju impresivno, miljama bolje nego SK HD.

Na bivšem IKOM TEL 3 se lepo vidi EPG tog SK 4K kanala
1540119770170.jpg

Ali ne i sam kanal...
1540119782501.jpg

Inače, svi bivši Ikom korisnici "imaju" otključane sve kanale do 1. novembra :)

Vidim sad je izasao i cinestar vod ali pise mi pretplatite se,e sad ja imam cinestar sve kanale ali ovo izgleda mora dodatno da se plati ili da se prebaci na neki od novih paketa?

Lopovluk stavili samo uz ove nove eon pakete i ako im na gold paketima plaćaš pretplatu za njih.

Nazad
Vrh Dno