Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Šta su ovo zeznuli pa mi je masa kanala sa suženom slikom tipa 960x1080? Jel još neko ima sličnih problema?

Poslednja izmena:
Deder probaj za h265, živo me zanima mada sam već pristao da pređem na novi paket pa mi dođe svejedno.Hvala svima za info vezano za Android TV. Probacu da skinem to pa cu videti kako funkcionise.
Napravicu screebshotove, sutra ako stignem, ako ne onda tek nedelju (ako neko pre mene to ne uradi).
Ne znam sta je SOC a za h265, mogu da probam.
Sto se daljinca tice, Full paket dobija ovaj dugacki, a Premium dobija oba (tako navodno zele da malo nagrade Premium korisnike)
@saleanddeki
Aj opet pogledaj link koji si postavio...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Nisam siguran na koji link misliš. Telemach je naveo da privremeno pušta SK4K a SBB nije.
"Telemach korisnici koji imaju D3 CAM module i UHD televizore mogu promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje."
Jel zna neko da li EON aplikacija za tv moze da se koristi na Sony tv-u koji je smart, ali nije android? Model je iz prosle godine, 43we755.
Na linku koji si postavio za SBB piše da će SK biti u 4K...A i reklama ide već par dana na SK kanalima u Srbiji.
Ne može Linux je upitanju koristi opera operatvini sistem.
Imaš li odgovarajući paket da bi mogo da aktiviraš samo gold extra i premium i ovi novi paketi imaju mogućnost aktivacije.
Kod mene ide slika ali je samo promo stalno vrte jedno isto za nedelju je najavljeno trka formule 1Ima ga i kod nas besplatno na običnim televizorima sa D3 CAM modulom ide ton ali slika crna.
Snimci sa formule nisu nesto ali zato sa fudbalskih utakmica djeluju impresivno, miljama bolje nego SK HD.Kako da nadjem SK 4K sa D3CAM manuelno, koja je frekvencija?
EDIT: Nasao sam preko automatskog trazenja...
Ovaj promo snimak sto ide me nije impresionirao, moguce mozda sto je moj 4K 40 inca ali opet vise sam ocekivao, imam demo 4K snimke i bolje izgledaju.
Pitanje da li je ovaj promo sto ide uopste 4K pravi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari