Evo da se "pohvalim" da sam danas uzeo EON pakete na dve lokacije (kod mene Premium a kod mojih Full), pa ako ima nekih pitanja tu sam.
Prvi utisci su skroz promenjivi. Ali treba biti realan da je danas prvi dan nove platforme i da ne moze sve da radi kako treba.
Sam uredjaj deluje lepo, kao i daljinski. Sto se karakteristika tice, mislim da su mogli staviti nesto jace od Cortexa/2GB/8GB. Nisam nikad koristio smart boxeve ali sam siguran da ima brzih. Android je 8.0.0 ali mi se cini da je bas ogranicen (ne znam da li je to za sve uredjaje ovog tipa ili samo za njih... ali na marketu nema gomil aplikacija, recimo Speed test). Kontam da bi neki bolji smart box (mozda Xioami) + EON radio bolje nego ovo.
Radi "onako". Kad radi, radi kako treba. Ume da zabaguje posle neke zahtevnije aplikacije. Nisam utvrdio kada i zasto pada u neki "sleep" mod gde se ugasi i on i TV (ponekad)
Jos uvek mi nisu otkljucali ceo paket (internet i dalje 100Mbs), programame imam, ali u video klubu daleko od onoga sto treba. Da li je samo do podesavanja paketa kod njih ili nesto drugo ne znam... ali u video klubu ukupno (na svim platformama) ima oko 1500 naslova, a reklamiraju 4000 (za Full) i 12500 za Premium. To je jos jedna stvar koju planiram da koristim.
PS. ne znam da li je nekome bitno, ali meni jeste bilo. U Full paketu vise nema Fox Crime HD (imaju u HDu Fox, Fox Life i mislim Fox movies), on se nalazi u Premium, tako da sam zbog toga i uzeo Premium jer taj program mi je ukljucen 80% vremena.
PPS. Ko bude prelazio na EON, neka obrati paznju oko pogodnosti koje moze da dobiju, pa neka se malo cenka. Ja sam presao sa Duo Gold Extra na EON Premium i dobio sam 12 meseci po staroj ceni, a kod mojih sa Trio Gold na EON Full i dobio 6 meseci po staroj ceni (sto je zanimarljiva razlika od oko 300din mesecno).