Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ako je verovati reklami, to je Android TV OS box, primarno sa DVB-C, a IPTV će biti za premotavanje...

Sumnjam da ćeš moći da snimas bilo šta na externi HDD, ako pretpostavimo da je ovo ona ista aplikacija koju već koristimo...

Zašta im onda služi crveno dugme na daljincu koje izgleda kao recording?
MTS u svojoj ponudi ima snimanje sadržaja za neke kanale ali se plaća. Kod D3 je to super mogućnost, snimiš posle nađeš bez bauljanja, gledaš kad hoćeš, nastaviš gde si stao ...

Koliko GB UNIFI ima u novim EON paketima? pise samo Unifi ukljucen u paket.

Ja ne mogu ni da vidim te nove eon pakete, otvara stranicu koja je prazna.
Sad proradilo. Cene su.... :smash:

Poslednja izmena:
Predlažem da se ovoj temi promeni ime u ''EON aplikacija (Android i iOS)'' pošto skoro svi postovi se odnose na EON aplikaciju za telefone, tablete i televizore koji imaju Android ili iOS operacioni sistem.

Ja skoro pitao zasto mi ne radi EON na LG smart tv-u iz 2018-te godine, oni kazu da ne radi na smart televizorima, pitam zasto oni reklamiraju to kad ne radi, ali nema odgovora jos uvek :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za nas sa Super Setom će sutra znati kako će tu akciju implementirati u nove EON pakete

Dobro je što nema naznaka da će Super Set akciju ukidati.

Da li ce moci EON box da se uzme uz vec postojecu ugovornu pbavezu kao dodatni uredjan za drugi tv?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Да ли неко користи Еон преко Хрома? Имам осећај да је почео јако да багује, покушавам да вратим програм уназад, добијам често само црни екран, а секунде иду као да траје репродукција. На Радијус Вектору сам, ако то има неке везе. Брзина интернета је задовољавајућа (50мбс +)

Да ли неко користи Еон преко Хрома? Имам осећај да је почео јако да багује, покушавам да вратим програм уназад, добијам често само црни екран, а секунде иду као да траје репродукција. На Радијус Вектору сам, ако то има неке везе. Брзина интернета је задовољавајућа (50мбс +)
Bude to i kod mene iako sam na SBB mreži.

Ja skoro pitao zasto mi ne radi EON na LG smart tv-u iz 2018-te godine, oni kazu da ne radi na smart televizorima, pitam zasto oni reklamiraju to kad ne radi, ali nema odgovora jos uvek :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ne radi kod mene na Lg radi.
Zna nekad da se zapuca ali gledljivo.
Najveca zamerka mi je sto dosta kanala traze pin a u opcijama nema mogucnost da iskljucim pamcenje pin-a.Kada ga podesim da pamti do restarta toliko i zapamti prilikom sledeceg paljenja tv opet moram da podesim u meniju pamcenje pina do restarta

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Najveca zamerka mi je sto dosta kanala traze pin a u opcijama nema mogucnost da iskljucim pamcenje pin-a.Kada ga podesim da pamti do restarta toliko i zapamti prilikom sledeceg paljenja tv opet moram da podesim u meniju pamcenje pina do restarta

Koji je to operativni sistem LG? Imam neki njihov smart čini mi se 730 iz 2015 da li radi na njima

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Kod mene je WebOs 3.5 imam Lg B7v

Evo da se "pohvalim" da sam danas uzeo EON pakete na dve lokacije (kod mene Premium a kod mojih Full), pa ako ima nekih pitanja tu sam.

Prvi utisci su skroz promenjivi. Ali treba biti realan da je danas prvi dan nove platforme i da ne moze sve da radi kako treba.
Sam uredjaj deluje lepo, kao i daljinski. Sto se karakteristika tice, mislim da su mogli staviti nesto jace od Cortexa/2GB/8GB. Nisam nikad koristio smart boxeve ali sam siguran da ima brzih. Android je 8.0.0 ali mi se cini da je bas ogranicen (ne znam da li je to za sve uredjaje ovog tipa ili samo za njih... ali na marketu nema gomil aplikacija, recimo Speed test). Kontam da bi neki bolji smart box (mozda Xioami) + EON radio bolje nego ovo.
Radi "onako". Kad radi, radi kako treba. Ume da zabaguje posle neke zahtevnije aplikacije. Nisam utvrdio kada i zasto pada u neki "sleep" mod gde se ugasi i on i TV (ponekad)

Jos uvek mi nisu otkljucali ceo paket (internet i dalje 100Mbs), programame imam, ali u video klubu daleko od onoga sto treba. Da li je samo do podesavanja paketa kod njih ili nesto drugo ne znam... ali u video klubu ukupno (na svim platformama) ima oko 1500 naslova, a reklamiraju 4000 (za Full) i 12500 za Premium. To je jos jedna stvar koju planiram da koristim.

PS. ne znam da li je nekome bitno, ali meni jeste bilo. U Full paketu vise nema Fox Crime HD (imaju u HDu Fox, Fox Life i mislim Fox movies), on se nalazi u Premium, tako da sam zbog toga i uzeo Premium jer taj program mi je ukljucen 80% vremena.

PPS. Ko bude prelazio na EON, neka obrati paznju oko pogodnosti koje moze da dobiju, pa neka se malo cenka. Ja sam presao sa Duo Gold Extra na EON Premium i dobio sam 12 meseci po staroj ceni, a kod mojih sa Trio Gold na EON Full i dobio 6 meseci po staroj ceni (sto je zanimarljiva razlika od oko 300din mesecno).

Poslednja izmena:
PPS. Ko bude prelazio na EON, neka obrati paznju oko pogodnosti koje moze da dobiju, pa neka se malo cenka. Ja sam presao sa Duo Gold Extra na EON Premium i dobio sam 12 meseci po staroj ceni, a kod mojih sa Trio Gold na EON Full i dobio 6 meseci po staroj ceni (sto je zanimarljiva razlika od oko 300din mesecno).

То је акцијска понуда за старе кориснике, првих год дана стара цена, других нова.

Kako si aktivirao? Meni na Lg-ju izadje neki kod koji valjda treba da se ukuca na moj SBB nalog, ali ga ne mogu ukucati nikako, ili ne umem... ne mogu naci gde

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

;) ne radi, ne radi na LG-u, ako nemaš dovoljno jak paket kod SBB-a... šalim se, radi normalno, samo smo mi sirotinja po SBB-u...

@nikoola

Da li možeš da uradiš screenshot softver ekrana radi poređenja verzija? Ili barem prepiši podatke.
1a.png
2a.png

Poslednja izmena:
@saleanddeki

Verzija cega te tacno zanima, da slikam (Androida, EONa...)?

Evo da se "pohvalim" da sam danas uzeo EON pakete na dve lokacije (kod mene Premium a kod mojih Full), pa ako ima nekih pitanja tu sam.

Prvi utisci su skroz promenjivi. Ali treba biti realan da je danas prvi dan nove platforme i da ne moze sve da radi kako treba.
Sam uredjaj deluje lepo, kao i daljinski. Sto se karakteristika tice, mislim da su mogli staviti nesto jace od Cortexa/2GB/8GB. Nisam nikad koristio smart boxeve ali sam siguran da ima brzih. Android je 8.0.0 ali mi se cini da je bas ogranicen (ne znam da li je to za sve uredjaje ovog tipa ili samo za njih... ali na marketu nema gomil aplikacija, recimo Speed test). Kontam da bi neki bolji smart box (mozda Xioami) + EON radio bolje nego ovo.
Radi "onako". Kad radi, radi kako treba. Ume da zabaguje posle neke zahtevnije aplikacije. Nisam utvrdio kada i zasto pada u neki "sleep" mod gde se ugasi i on i TV (ponekad)

Jos uvek mi nisu otkljucali ceo paket (internet i dalje 100Mbs), programame imam, ali u video klubu daleko od onoga sto treba. Da li je samo do podesavanja paketa kod njih ili nesto drugo ne znam... ali u video klubu ukupno (na svim platformama) ima oko 1500 naslova, a reklamiraju 4000 (za Full) i 12500 za Premium. To je jos jedna stvar koju planiram da koristim.

PS. ne znam da li je nekome bitno, ali meni jeste bilo. U Full paketu vise nema Fox Crime HD (imaju u HDu Fox, Fox Life i mislim Fox movies), on se nalazi u Premium, tako da sam zbog toga i uzeo Premium jer taj program mi je ukljucen 80% vremena.

Predpostavljam da je na EON boxu Android TV OS, zato i nemas vecinu aplikacija ali zato valjda ne iskacu reklame kao na telefonu... valjda?

1. Koliko uredjaja za EON aplikaciju? Do sada sam imao 5. Na sajtu, ako bukvalno shvatim, pise samo jedna (+1 tv eon aplikacija)!?
2. Odakle vuce sliku na EON boxu, iz internet paketa ili ima neki posebni "opseg" rezervisan za to kao i do sada? U podrsci kazu da je isto kao i ranije, Net je nezavistan.
3. Neon box je samo na bazi Androida ili je u pitanju uredjaj sa klasicnim Androidom (ili TV verzijom istog)? Tj, da li mogu da instaliram klasicne aplikacije sa GPlaya i koristim box kao npr media player?
4. Daljinac, kazu neki supernapredan. Koliko sam ih shvatio BT verzija je, a da li ima airmouse funkciju?
5. Ako box moze da radi kao player podrzava li h265 kodek?

Poslednja izmena:
Brzine na EON Premium, da li si probao? Kod nas u CG je do 200Mbit, tvrde da je upload 10Mbit (pretpostavljam da je kod vas vise) ali nebitno, da li su i u praksi te brzine, sumnjivo mi sto kriju taj upload?

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Jel se EON aplikacija na smart tv-u moze koristiti samo sa odredjenim paketom ili ne?
Imam LG WebOs 3.0 Duo Gold Optika.
Nemam opciju nigde da ukucam onaj kod sa tv-a na nalogu, pa rekoh da proverim sa vama.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel se EON aplikacija na smart tv-u moze koristiti samo sa odredjenim paketom ili ne?
Imam LG WebOs 3.0 Duo Gold Optika.
Nemam opciju nigde da ukucam onaj kod sa tv-a na nalogu, pa rekoh da proverim sa vama.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nemaš u svom paketu EON aplikacija za smart tv samo gold extra i premium su na starim paketima imali mogućnost aktivacije.

@milkobgd

1. 5 uredjaja za mobilne platforme i 2 uredjaja za Smart TV (bar mi tako pise preko aplikacije ali jos uvek stoji stari paket)
2. Nezavisno od neta, vuce preko kablovske. Internet koristi za 7 dana unazad i video zonu
3. Ne znam sta bih ti rekao. Pristupio sam Gplayu i skinuo Kodi, VLC... ali nemaju sve aplikacije kao za telefon (nisam koristio Android box pa ne znam da li je on ogranicen i razlikuje se Gplay od telefona).
4. Dobio sam onaj "dugacki" daljinski koji je BT i ima audio komande. Uz Premium pakete daju onaj "kratki", on bi trebao da podrzava air funkciju (ali im jos nije stigao, tek sledece sedmice).
5. E to vec nemam pojma a trenutno ne mogu da probam.

@bitrate
300 je na Premiumu, ali meni i dalje stoji na paketu 100, a dobacuje do 80 (preko WiFi).

• Like
Reagovanja: M J
Kako si aktivirao? Meni na Lg-ju izadje neki kod koji valjda treba da se ukuca na moj SBB nalog, ali ga ne mogu ukucati nikako, ili ne umem... ne mogu naci gde

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Imaš li odgovarajući paket da bi mogo da aktiviraš samo gold extra i premium i ovi novi paketi imaju mogućnost aktivacije.

@milkobgd

1. 5 uredjaja za mobilne platforme i 2 uredjaja za Smart TV (bar mi tako pise preko aplikacije ali jos uvek stoji stari paket)
2. Nezavisno od neta, vuce preko kablovske. Internet koristi za 7 dana unazad i video zonu
3. Ne znam sta bih ti rekao. Pristupio sam Gplayu i skinuo Kodi, VLC... ali nemaju sve aplikacije kao za telefon (nisam koristio Android box pa ne znam da li je on ogranicen i razlikuje se Gplay od telefona).
4. Dobio sam onaj "dugacki" daljinski koji je BT i ima audio komande. Uz Premium pakete daju onaj "kratki", on bi trebao da podrzava air funkciju (ali im jos nije stigao, tek sledece sedmice).
5. E to vec nemam pojma a trenutno ne mogu da probam.

@bitrate
300 je na Premiumu, ali meni i dalje stoji na paketu 100, a dobacuje do 80 (preko WiFi).

U pitanju je Android TV verzija a ne klasinci Android kao na telefonima. U play prodavnici imaju samo aplikacije optimizovane za taj sistem i za daljinski upravljac. Ostale aplikacije skidas na razne nacine,mozda je najlakse da skines Apdoide Tv i onda dobijas njihovu prodavnicu sa svim aplikacijama.

@nikoola: Kad već praviš screenshot-ove ajd i za DRM Info aplikaciju :d

A to za koji paket ide koji daljinac je poprilično jadan potez SBB-a...

Nazad
Vrh Dno