Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam korisnik SBB poslednja 2 meseca, RV prethodnih 16 godina i SBB je 2 klase bolji.

I moje je misljenje da je SBB generalno bolji ali recimo RV ima osnovnu ponudu digatalije FTA, dovoljan je TV sa Dvb-C tunerom, nema potrebe za Camovima/Boxovima, to im je napr. +

Npr na vdsl-u sam 4 godine, i uptime sesije dakle internet konekcije bez prekida je oko 50 dana otprilike što je super. Nije mi bitna ip adresa koliko da mi net radi 24/7. Kod telekoma znam kako funkcioniše, ali sa sbb-om nemam odavno iskustva. Znači eon stb nema dvb-c tuner u sebi, već sve ide preko mreže, kao telekomov iptv? Potreban mi je net za stream, pa bi se svaki prekid osetio.

da upravo to
i to sam puko grdne pare za to
jer ne zelim nikakve dodatne kablove da mi se provlace kroz stan
muka mi je vise od kabliranja

izgleda da mi nece raditi eon box (ako predjem na njega) preko strujnih adaptera
rece mi lik sa twitter podrske kako on misli da mora samo i iskljucivo preko lan kablova da bude povezano.

T U G A !

Naravno da ce da radi. Ja sam imao to koristio jos davno sa Telekom Adsl-om dok nisam uradio kabliranje. Sta ocekujes od likova sa L1 koji cita dijagram toka support-a.

SBB: Superset promocija se za sada privremeno obustavlja. U naprednom periodu se očekuje da će biti omogućena i čim bude omogućena biće i izmenjeni uslovi koriščenja gde će biti navedeni i paketi koje promocija obuhvata.
Zanimljivo! Postavih Superset u vreme pisanja tvog posta, od kuće, cak iako se Telenor i SBB ne vode na isto ime. Poziv Telenoru, potvrdili, možda nešto poslali SBB-u i na mojsbb.rs sam uneo Telenor broj, aktivirao, i Superset je proradio.

Moji imaju Duo Sulver TV+Tel. Dobili su HBO promo (svi kanali do daljnjeg), Sinemaniju paket i sve Sinemanija kanale, kao i Plus kanale.

Telenor broj pokazuje 50% više sadržaja u svim kategorijama, npr. neograničeni minuti * 1,5. :)

Tona SMS-ova i GB.

Meni nista nije jasno oko ovih novih paketa... :smash: Gledao sad malo, ja sam na Trio Gold. Ako bi uzeo Eon FULL, dobio bi brzi net, 150 vs 100, 2 x D3 mini i 1x Eon SMART stagod, SK u 4K + 142 kanala od kojih 36HD i Cinestar paket , za 300 dinara vise. Ja ovo placam 3700 trenutno. Plus prvih 12 meseci pise 1999 dinara, posle 3999. Valjda sam dobro skontao, moracu da ih pitam.

Edit: Jedno pitanje za forumase, ako uzmes tipa D3 Mini i Ubee modem, jer mogu ja sam da uzmem to iz poslovnice i da nakacim kuci, ne moram da cekam tehnicare da donose i namestaju/kace? Posto mi ne trebaju znam i sam da odradim sve. :D

Poslednja izmena:
To je samo za nove korisnike 12x2000 + 12x4000, za nas stare po 10 godina nema ništa.

Velika mi uštede u pm.

Ljudi,jel ima neko predstavu kako ce glasovne komande na daljinskom da funkcionisu?

Uopste ne mogu da pohvatam ove nove pakete bokseve i sta je tu sta... sada imam duo silver net i placam ga 3000rsd. Da li uopste ima smisla prelaziti na ovaj EON light duo za 100 dinara vise? Ne vidim neku pogodnost, osim video kluba i vracanja tv unazad. Pri tom ne znam ni sta ima u tom video klubu, nema nigde napisano... imam obican led tv inace, ne smart....

Sent via Huawei P10

Ako je potrebno kabliranje do uređaja na mene slobodno mogu da zaborave jer mi je ruter u ormariću u hodniku pored ulaznih vrata a utičnice za lan u spavaćoj i dečijoj sobi i nema šanse da razvlačim kablove do dnevne sobe gde bi mi bili TV i STB.

Rešio sam se svih kablova i sve je preko WiFi (samo antenski od cca 1m i koji se ne vidi ni malo) i sad bi opet trebao da pravim cirkus od stana...

Paketi su katastrofa. Zašto bih prelazio s Trio Gold na EON Full i plaćao 300 dinara više? Umesto da smanje cene, oni ih još više duvaju.

EON Light najbolja ponuda, samo nedovoljno jeftinija od Trio Gold i s lošijim internetom i manje kanala.

Bezobrazni su sa cenama preko svake mere

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ako je potrebno kabliranje do uređaja na mene slobodno mogu da zaborave jer mi je ruter u ormariću u hodniku pored ulaznih vrata a utičnice za lan u spavaćoj i dečijoj sobi i nema šanse da razvlačim kablove do dnevne sobe gde bi mi bili TV i STB.

Rešio sam se svih kablova i sve je preko WiFi (samo antenski od cca 1m i koji se ne vidi ni malo) i sad bi opet trebao da pravim cirkus od stana...

Може ли неко ко је узео нови еон бокс да потврди ово за каблирање до уређаја, и мени је рутер у другој соби, па ми је од круцијалне важности да ли да потписујем уговор за нове пакете или не.

^isto. Trebalo bi im 15m kabla kod mene, sto ne dolazi u obzir.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Мрзело ме да чекам, па сам окренуо кол центар и рекоше ми да је неопходно да буду повезани каблом...

Zanimljivo! Postavih Superset u vreme pisanja tvog posta, od kuće, cak iako se Telenor i SBB ne vode na isto ime. Poziv Telenoru, potvrdili, možda nešto poslali SBB-u i na mojsbb.rs sam uneo Telenor broj, aktivirao, i Superset je proradio.

Moji imaju Duo Sulver TV+Tel. Dobili su HBO promo (svi kanali do daljnjeg), Sinemaniju paket i sve Sinemanija kanale, kao i Plus kanale.

Telenor broj pokazuje 50% više sadržaja u svim kategorijama, npr. neograničeni minuti * 1,5. :)

Tona SMS-ova i GB.

Mislio sam na ove nove EON pakete. Na njima još uvek nisu implementirali Super Set.

Na starim paketima Super Set radi.

Ako sam dobro shvatio EON paketi neće moći da se koriste sa EPC 3208 modemom?.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

jel sbb neko sabotira ili sta... nis i pola beograda nema signal uopste..
kada ce da dodje nemaju ni blage predstave, a bez signala od 5 jutros (da znam..)
ili ih neko tesko sabotira ili su kompletno nesposobni svaki put i kada orosi..
doduse mislim da je ovo drugo...

SK 4K je trenutno dostupan da 570MHz. Uspesno ga dekodira D3CAM koji je na starom Duo Silver paketu. Ide spica i semplovi fudbala i F1. Ako tako ostane, novi paketi mi ne trebaju...

BTW, Vavoom HD ide trenutno FTA...

Zar nemaš utičnice za lan i u dnevnoj sobi?

Malo pre odoše momci. Sam box i daljinski su baš kvalitetno odrađeni. Odziv uređaja je možda i malo brži od svih risivera koje imaju. Mora biti povezan lan kablom, ali ne na HG. Pošto imam modem, vezan je na moj ruter. Što se SBB-a tiče , ispoštovali su sve kako je i dogovoreno.

Nećeš verovati ali meni investitor nije dozvolio ni da platim izvođačima da urade LAN kabliranje niti da sam to uradim dok su uvodili struju. A pitao sam kad su tek temelj zgrade uradili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno