Šta je novo?

Problem sa Youtube-om

chifta

Poštovan
Učlanjen(a)
16.11.2015
Poena
80
Moja oprema  
Laptop
Hp G3 1040
Mobilni telefon
Poco F3
Pozdrav imam pc na kom je win7 i cim se prijavim na youtube pocne da baguje...tipa sve otvori samo gde je video ostane bela pozadina ili ovako kao sa slike.

https://ibb.co/fWWEvf

i to radi i na operi i na chrome-u.da li se neko susretao sa ovakvim problemom?

Poslednja izmena:
nisam probao firefox..samo operu i chrome.mislio sam da nije AD Blok al definitivno nije.

probao i firefox i sa njim isto.

Kod mene izgleda tako nekako na Edge. S tim što se ja ne prijavljujem u njemu na youtube. I to mislim da se pokvarilo od skoro, slabo boravim u Windows 10 pa nisam siguran možda pre nekih nedelju-dve dana. Probao sam sa brisanjem keša/kolačića, instaliranje fleša, možda i neke opcije vezane za akceleraciju ili html5, međutim nisam našao rešenje, pa sam instalirao Firefox, i tu radi normalno.

On ima Windows 7 , nek proba da vrati stari driver za graficku.

Znam šta ima, ali prosto sam hteo da čoveku bude lakše, da ne mislii da je sam :D I da možda dam ideju šta da pokuša. Misteriozno je.

Vidjao sam to na starijim masinama - koji je hardware u pitanju?

stari je komp sigurno oko 7,8godina..al ne mogu da verujem da je poceo odjednom da baguje i to samo yt

Probaj da iskljucis hardwer acceleration u settings na google. Takodje skini advanced sistem care i sve zakaci i skeniraj pa popravi sve sto treba...

Poslednja izmena:
uradio i probao i nece..a radi i daily i vimeo i filmovi..samo yt nece

da baguje i sa i bez naloga

Jel imas adblock instaliran mozda? Oce i on da zeza... Updateuj ga, takodje abdejtuj adobe flash player. Probaj yt da otvoris u incoginto prozoru
Probaj i ovo:
Open the History Manager <Control><Shift> H.
In the search bar, enter the name of the site.
Right-click on one of the listings and select Forget About This Site.
This should remove all information, including any passwords / settings.

Poslednja izmena:
Koja je grafcika , ako je starija nije ni cudo zna da baguje youtube na dosta starijim grafickama recimo onim iz 2007-2010 godine.

graficka ne neka ati-jeva al javicu vam tacno koja je jer nisam kuci..
adblok nemam..adobe player je zadnji a radii sam cisnjenje istorije i svega ostalog..proradi pa opet pocne da baguje..i to recimo samo nema playera a ima predlozi videa sa strane

Probaj da ugasis ovo:

djklsjdls.PNG

Zatim izadji i udji ponovo u Firefox i probaj.

javljam cim budem probao dal sam uspeo…

Da li si probao da potpuno deinstaliraš browser i ponovo instaliraš.
Imao sam pre nekoliko dana isti problem, ali win10 i maxton browser.
Proradilo posle bez ikakvih problema.

probao i preko maxtona opet isto..
ili nema playera uopste samo bela pozadina ili sa onim sivim kockicama i trakama…
i varijanta cas proradi cas ne… u jedan prozor radi otvorim novi tab onda u novom tabu ne radi.
totalno ludilo majke mi :D

Jos se nisi setio koja ti je graficka ili nas zezas?

nista..opet ista prica :/

ja bih rado da je moj komp. al posto nije moj,ne mogu da ih ucim kako se radi na Ubuntu..
hvala svima na pomoci..

Zekovicu resen problem!
Stavio sam i na YT forum pitanje sa slikama.
Ljudi problem je bio u jeziku sa profila na YT jer je bio na srpski,ja prebacio na Eng. i radi ubija.
evo njegov reply:
Аутор GraphiteGB је рекао:
Change your language region on your youtube login to some thing else while on the MAIN start page.... it will then likely work again as it will erase the stored language on the account login cookie...

Hvala svima na velikom trudu i posvecenosti resavanju problema,narocito kolegi Zekovicu :)

Ovo je pomoglo i kod mene. Interesantno, kad sam izlogovan, onda može samo engleski, kad sam ulogovan, onda radi i sa srpskim.

Vrh Dno