Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Settings>Notifications & Status bar>App Notifications.

Nadji outlook, u njemu imas podesavanje za svaki nalog posebno koje vrste notifikacija zelis.
Sve je to cekirano. tako ne radi. Probaj kroz Outlook aplikaciju da aktiviras . Tu mi ne da, samo dozvoli ovo na slici.
68464c6a64043b51eff48a64b4f0010b.jpg

Jel moze taj revolution da se flesuje twrp metodom preko miui bez format data ili wipe. Nemam mem karticu u telefonu a skinuo bih zip u internu memoriju?
@djilkos @vladof

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa radiš wipe sve sem interne, ostaje ti sve sem aplikacija.

Zbog bagova koji mogu biti i nepotrebnog drain-a.

Moze li neko pomoći? Post 5778

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

To nije bug to je feature [emoji6] U podešavanjima displeja izaberi increased contrast i neće više ”prosvetljivati” boje ekrana na suncu.

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

E, bas lepo receno - prosvetljavao je boje. Sad vise ne :) Meni je bio podesen na hladno, tako mi je odgovaralo, ali i ovo je ok :) Hvala :)

E, bas lepo receno - prosvetljavao je boje. Sad vise ne :) Meni je bio podesen na hladno, tako mi je odgovaralo, ali i ovo je ok :) Hvala :)
Ako primetis image retention vrati na hladno. Sestra mora držati na hladno jer inače odma dobije image retention

Ovo je konkretno Google keep. Ali i aqua mail i drugi isto. Onda imam screen lock aplikaciju kojoj sam dao device administrator i jutros opet zahteva. Fon se nije restartovao. Uptime je 42 sata.

Probaj drugi launcher.

Stigle danas one Xiaomi sluske, odlicne.Bolje nego samsungove koje sam doskora imao.

Btw evo jedna lepa slicica od pre koji dan, stock kamera.
37d7c38bd410e3a13ffbd7530eebef18.jpg

Jel bio upaljen HDR? Skoro sam slikao kola za oglase, u poluhladu, upalio se HDR i odradio jako dobar posao. Naravno ne kao gcam ali iskreno malo sam se iznenadio kvalitetom.

Jel bio upaljen HDR? Skoro sam slikao kola za oglase, u poluhladu, upalio se HDR i odradio jako dobar posao. Naravno ne kao gcam ali iskreno malo sam se iznenadio kvalitetom.
Tu nije bio upaljen Hdr, ovde jeste.
Bilo je i slabo svetlosti, pola 6, zaslo sunce
619658fe11ff7ad404abf668b71330f1.jpg

Da l je problem što je izbacio jednu sliku??!?

Moon+ Reader ne radi na mcaospu i havocu, ne znam kakva je situacija sa drugim pie romovima čija je baza aosp.
Ne radi nijedna verzija Moon readera, skroz čudno ali eto tako je, barem za sada.

Na havocu funkcioniše manuelan izbor mobilnog operatera, za razliku od mcaospa i pexel experienca.

Moon+ Reader ne radi na mcaospu i havocu, ne znam kakva je situacija sa drugim pie romovima čija je baza aosp.
Ne radi nijedna verzija Moon readera, skroz čudno ali eto tako je, barem za sada.

Na havocu funkcioniše manuelan izbor mobilnog operatera, za razliku od mcaospa i pexel experienca.
Probaj da stavis u Magisk manager-u -> Magisk Hide pa kvacicu na moon reader, pa vidi sta ce se desiti.... Ali bi najbolje bilo objasniti na koji nacin ne radi tj. sta konkretno...

Poslednja izmena:
Da l je problem što je izbacio jednu sliku??!?

Problem je što će diskusija krenuti u off, komentarisanje fotografije ......kao što i vidiš.

Poslednja izmena:
Jel postoji neki nacin da na homescreen dodam ikonicu koja je precica do nekog odredjenog foldera kojeg ja zelim u file manageru ?

https://sourceforge.net/projects/xi...V10.0.1.0.OEIMIFH_98721c9743_8.1.zip/download

У праву си...ја сам скинуо добар али сам окачио погрешан линк, а како немам појма?
Копирао сам са линка са којег сам и скинуо ....нема штете свакако...

Купујмо домаће!
S obzirom da je izašao cn 10.0.2.0 sad će i global, pa cu sačekati njega.

Opet se desila ova glupost. Upravo me dočekao miui launcher umesto nove... Moracu da menjam

Opet se desila ova glupost. Upravo me dočekao miui launcher umesto nove... Moracu da menjam

Moras oduzeti sve dozvole stock launcher-u, iskljuci mogućnost notifikacija,clear data i mamesti Novu kao default launcher i nema problema.

Zna neko neku dark temu u theme storu? Ubih se od trazenja

Poklanjam crveni TPU case, kinezi greskom poslali za RN5 umesto za Redmi 5.

Lepo pokriva kameru i uglove telefona, ali ima malo pokrivljenje kod power/volume dugmica. Deluje da moze da se ispravi.

Dobra je ova tema, hvala!
Da li se možda mogu kombinovati teme npr. da iz jedne teme budu ikonice a iz druge notification panel ili kako se već zove?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Trebalo bi da moze ovde, nisam probao.
ce86efae2443a3474d8dc9502dc7232a.jpg

Može.

Inače gomila dobrih tema je izbaceno čak mogu reći bolje nego miui 9 što su bile.

Nazad
Vrh Dno