Šta je novo?

Huawei P10 lite

Proverio opet svoj originalni OEMinfo sa Orea i sada pokazuje ovo. Izgleda da je program zabagovao prvi put. Izgleda da je sve ok.
274e87d237dd74ea8669fb3017a361cc.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Proverio opet svoj originalni OEMinfo sa Orea i sada pokazuje ovo. Izgleda da je program zabagovao prvi put. Izgleda da je sve ok.
274e87d237dd74ea8669fb3017a361cc.jpg

Ovo je vec ispeglano u kompletu. Cuvaj to ko oci u glavi [emoji6]

Ovo je vec ispeglano u kompletu. Cuvaj to ko oci u glavi [emoji6]

Probao sam ono što si mi rekao. Piše lepo tamo u software update b362 ali nema ota pa nema nema čak ni na onaj full update package. Jao sad moram da tražim nekoga ko ima netaknut Oeminfo da mi da bekap jao [emoji53]

Probao sam ono što si mi rekao. Piše lepo tamo u software update b362 ali nema ota pa nema nema čak ni na onaj full update package. Jao sad moram da tražim nekoga ko ima netaknut Oeminfo da mi da bekap jao [emoji53]
Jesi rebootovao telefon nakon sto si izmenio? Nisam siguran koje su za 4gb verzije original. Dal je b362 u opste bila za 4gb model..... Ili b366. Proveri sa Ff koja ti je odobrena pa tu brojku ukucaj i uradi reboot.

Jesi rebootovao telefon nakon sto si izmenio? Nisam siguran koje su za 4gb verzije original. Dal je b362 u opste bila za 4gb model..... Ili b366. Proveri sa Ff koja ti je odobrena pa tu brojku ukucaj i uradi reboot.

Odma sam bio rebootovao. Frimware Finder mi od danas opet ne radi hahahahahh.

Ja to nisam menjao pa mi je stizao OTA

Na ovaj nacin mozes da skines svaki naredni ota za bilo koju verziju, sacuvas ga na SD i upucas sa hwota8. To za slucaj da Ffinder pukne nacisto.

Kako misliš da ga skinem odatle?
Pa kad kliknes na full ota da skida, on smesa ona tri zip fajla u folder u system. Taj folder odes na cut i paste na racunar i onda sa hwota8 repakujes i ubacis. Al to ako nece sa ffindera da skine onda ovako, u krajnjoj nuzdi.

Pa kad kliknes na full ota da skida, on smesa ona tri zip fajla u folder u system. Taj folder odes na cut i paste na racunar i onda sa hwota8 repakujes i ubacis. Al to ako nece sa ffindera da skine onda ovako, u krajnjoj nuzdi.

Hvala, ako baš bude zatrebalo... Ali neću da skladištim buildove bez potrebe imam na komp B370 repakovan + B370 servisni a ja ako opalim HWOTA 8 sa ovog b321 do b370 pa ga overim servisnim, svejedno ima OTA sam da dođe.

Stigao je B371, telefon je single sim iz mts-a. Iskreno, ne vidim razliku u radu u odnosu na B367.
Videcu kakva je baterija, pa pisem utiske.

Ma uradi samo rollback do Nougata. I ostani tamo na dan dva da vidis razliku. Ako i tamo rapidno pada baterija onda je do nje.

Na Nougatu ista priča sa baterijom. Kada dođe na 98% rapidno opadne na 92%, onda brzo opada do 60%, čak opadne i 2 procenta od jednom. Kada stigne na 36% drži ga 20 minuta, pa se pad nastavlja. Kada se ugasi (na 16-0%), upalim ga ponovo i onda je opet na oko 32%....i traje još neko vreme. Sve ukupno maksimum izvuče 2.30 SoT, ali češće dosta manje od toga.
E sad negde sam čitao da je moguće da se poremetila kalibracija baterije i da se možda može rešiti sa wipe cache partition mada lično mislim da je otišla baterija.
Ima li smisla reklamirati ga u MTS, s' obzirom da koliko ja znam, garancija na bateriju nije 2 god kao telefon?
Zamena mi je 3000 din. kod ovlašćenog servisera.
Zna li neko da li moram da nosim telefon u servis koji je naveden na garantnom listu, ili može i drugi? Naravno da ne plaćam popravku. Želeo bi da preskočim nošenje telefona u MTS.

Na Nougatu ista priča sa baterijom. Kada dođe na 98% rapidno opadne na 92%, onda brzo opada do 60%, čak opadne i 2 procenta od jednom. Kada stigne na 36% drži ga 20 minuta, pa se pad nastavlja. Kada se ugasi (na 16-0%), upalim ga ponovo i onda je opet na oko 32%....i traje još neko vreme. Sve ukupno maksimum izvuče 2.30 SoT, ali češće dosta manje od toga.
E sad negde sam čitao da je moguće da se poremetila kalibracija baterije i da se možda može rešiti sa wipe cache partition mada lično mislim da je otišla baterija.
Ima li smisla reklamirati ga u MTS, s' obzirom da koliko ja znam, garancija na bateriju nije 2 god kao telefon?
Zamena mi je 3000 din. kod ovlašćenog servisera.
Zna li neko da li moram da nosim telefon u servis koji je naveden na garantnom listu, ili može i drugi? Naravno da ne plaćam popravku. Želeo bi da preskočim nošenje telefona u MTS.

Nije do softvera. To je nesto do baterije. Mislim nema poente wipe cash ako si radio rollback i reset. Al to ti nije problem da wipujes jer neces nista poremetiti. Ja bih dao 3000 jer mrcvarenje po ovlascenim i natezanje bi me kostalo i vremena i zivaca.

Ukoliko je baterija u telefonu "zalepljena" garancija na nju je 2 godine, koliko i na telefon. Menjali su ljudima baterije i 1-2 meseca pre kraja garantnog roka.

Misliš integrisana baterija?
Pitao sam ih preko messingera i odgovor je bio 6 meseci, mada je i meni to čudno ako je integrisana baterija u pitanju.

Poslednja izmena:
Ja jutros azurirao ful paket 371.. zasto nema otkljucavanje sa prevlacenjem? Jos sam malopre uradio hard reset.

Septembarski patch krenuo global rollout gledam sad na XDA, očekujte ga uskoro.

Ubavo nama na b321 [emoji41][emoji41][emoji41]. Ako izađe Pie ću mu roknem onaj servisni pa nek se apdejtuje. Do tad se ne mrdam pa neka zemljotres bude.
Skinuo sam firmware c738b368b ali dual sim. Medjutim koliko vidim po aplikacijama koje ima to je verzija za Poljsku za provajdera Polkomtel i gomila njihovih aplikacija, mada ima i nekih nasih... Ili slican jezik pa deluje da su nase apk.... I firmware je veci od nasih c432.... Screenshot_20181017-162746.jpegScreenshot_20181017-162700.jpegScreenshot_20181017-163327.jpeg

Nazad
Vrh Dno