Šta je novo?

Huawei P10 lite

Nemam pojma, ja sam to skinuo odavno i sve buildove cuvam na racunar. Ff nekad radi nekad ne. Zavisi kad su zanimljivi hakerima da ih maltretiraju.

Poslato sa VKY-L29C432B375
E baš to. Ja na komp čuvam b321 sa FF-a i b370 + b370 servisni u slučaju da trebam da ga vratim u fabričko stanje.

E baš to. Ja na komp čuvam b321 sa FF-a i b370 + b370 servisni u slučaju da trebam da ga vratim u fabričko stanje.
Dobro je. Nisam nista brisao, samo sa hwota pregazio b321 i sve mi je ostalo netaknuto. Naravno, samo sam magisk, kernel 2.1, face unlock i call recorder morao da opet fleshujem. I pobrisao sam opet google aplikacije koje ne koristim.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dobro je. Nisam nista brisao, samo sa hwota pregazio b321 i sve mi je ostalo netaknuto. Naravno, samo sam magisk, kernel 2.1, face unlock i call recorder morao da opet fleshujem. I pobrisao sam opet google aplikacije koje ne koristim.

Ja sam Google aplikacije brisao Root Explorerom sa sistemske particije.

366 za vip pre 2-3 dana stigao. Katastrofa radi. Imaju nasumicna zakivanja sve aplikacije...

Od kako sam se vratio sa C432 na moj originalni oeminfo C738 servisnim B191.. azurirao do B366.... znaci prezadovoljan.... jedan kratak period mi je trebao dual sim pa sam presao na C432 ds... sto sam vise azurirao sve je bilo gore i gore... sada mi vise nije potreban ds pa sam ponovo vratio C738 i azurirao na B366... extra radi.

Huawei P10 Lite

Da, sad cu gi pobrisem [emoji1]Pogledajte prilog 258370

Kakav je to bloat leb ti j... Ja se samo sećam da kad sam ih pobrisao, da mi Play Store nije dao Instagram da instaliram, kao fora device incompatible. Ja skinem apk sa apk mirror i instaliram, i odjednom u Play Store više nije incompatible normalno stižu ažuriranja [emoji849]. Bućkaju stvarno svašta. Ja kad sam opalio c432 servisni malo mi falilo nervni slom da dobijem. Te Instagram te Twitter... ništa to nije bilo na c185 preinstalirano, klot telefon bez bloata.

Od kako sam se vratio sa C432 na moj originalni oeminfo C738 servisnim B191.. azurirao do B366.... znaci prezadovoljan.... jedan kratak period mi je trebao dual sim pa sam presao na C432 ds... sto sam vise azurirao sve je bilo gore i gore... sada mi vise nije potreban ds pa sam ponovo vratio C738 i azurirao na B366... extra radi.

Huawei P10 Lite
Ma zeznuli su c432 toliko da je to neverovatno. Bez dovijanja sa prethodnim verzijama koje su dobro radile i modifikacijom odavno bih digao ruke od ovog telefona.

Poslato sa VKY-L29C432B375

Huawei P10 Lite
A na c738 jel ima puno bloata? Na c185 kod mene bio klot skroz bez bilo kakvih mjau mjau. Ovamo na c432 nervni slom kad sam ga upalio prvi put.

Nemam ja kod mene ti Facebook dodataka niti slicnih stvari .. [emoji106]
4e6e1d43371eb29651a11abf7316543f.jpg

Huawei P10 Lite

Kakav je to bloat leb ti j... Ja se samo sećam da kad sam ih pobrisao, da mi Play Store nije dao Instagram da instaliram, kao fora device incompatible. Ja skinem apk sa apk mirror i instaliram, i odjednom u Play Store više nije incompatible normalno stižu ažuriranja [emoji849]. Bućkaju stvarno svašta. Ja kad sam opalio c432 servisni malo mi falilo nervni slom da dobijem. Te Instagram te Twitter... ništa to nije bilo na c185 preinstalirano, klot telefon bez bloata.
Obriso sve, ostala samo aplikacija za FB. Radi normalno, i u play store nema inkopatibilnosti sa instsgramom, do duse meni je vec bio instaliran. Screenshot_20181007-123843.jpegScreenshot_20181007-123900.jpeg

Ja od kako sam presao na C432 DS,ne mogu da se zalim.Jos uvek sve radi odlicno.Ima ih i kod mene ovi Facebook bloati,ali Facebook je 402 MBa.Razmisljam da predjem na Pocophone.Samo sto ne znam od koga da ga pazarim :)

Poslednja izmena:
Ja od kako sam presao na C432 DS,ne mogu da se zalim.Jos uvek sve radi odlicno.Ima ih i kod mene ovi Facebook bloati,ali Facebook je 402 MBa.Razmisljam da predjem na Pocophone.Samo sto ne znam od koga da ga pazarim :)
Na KP ima ih mali milion. Mada ne znam koji je kvalitet tih telefona, a nisu bas jeftini. Evo na Mi A1 vec problem sa proximiti senzorom, placu ljudji koliko imaju problem... Nije bas naivno. A i kamera da bi bila bolja moras gcam znaci rootovanje u najavi. Treba sacekati malo.

Na KP ima ih mali milion. Mada ne znam koji je kvalitet tih telefona, a nisu bas jeftini. Evo na Mi A1 vec problem sa proximiti senzorom, placu ljudji koliko imaju problem... Nije bas naivno. A i kamera da bi bila bolja moras gcam znaci rootovanje u najavi. Treba sacekati malo.

Kernel auditor ne pokazuje istu frekvenciju kao cpu z ili je to samo zato što je zahtevnija aplikacija...
Ovaj novi kernel je u pitanju.
Screenshot_20181008-125431.jpegScreenshot_20181008-125459.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Kernel auditor ne pokazuje istu frekvenciju kao cpu z ili je to samo zato što je zahtevnija aplikacija...
Ovaj novi kernel je u pitanju.
Pogledajte prilog 258417Pogledajte prilog 258418

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Meni manja jezgra radila na 800MHz pretezno. Veca su bila u redu. Nesto ne stima na mom telefonu to. Zeznuo sam ga juce i jos uvek ostao rep od te verzije 5 i ako sam vratio 2.1. Moracu da rollujem ma emui 5, zeznut mi je kernel totalno.

Meni manja jezgra radila na 800MHz pretezno. Veca su bila u redu. Nesto ne stima na mom telefonu to. Zeznuo sam ga juce i jos uvek ostao rep od te verzije 5 i ako sam vratio 2.1. Moracu da rollujem ma emui 5, zeznut mi je kernel totalno.

Evo savet. Rollback na EMUI 5 sa HWOTA. Onda udri servisni za EMUI 5 isto. Onda primi OTA update za EMUI 8 regularno. I onda posle jovo nanovo....

Uzas. Mrzi me. Nek se pokvari da ga se resim konacno [emoji6]

Znam verujem ti kakav ti je osećaj. Ali vidi, čim ja moram da čačkam telefon da bi radio pristojno, on za mene automatski nije dobar. Ja bi baš voleo da rikne i da ne mogu da ga poprave i da mi daju novi (po mogućstvu da menjam model t.j. povraćaj novca).

Pozz svima
Jedno pitanje, iz nekog razloga u meniju podešavanja je nestala opcija ID otisak prsta i sad ne mogu da je pronadjem i aktiviram. Neka ideja?

Kod mene je Meni na srpskom jeziku "Id fingerprint" se nalazi u opcijama Bezbednost i privatnost 5 grupa podešavanja od dole u meniju.

Use the fingerprint sensor to unlock the screen, access the Safe and App Lock, and authorize payments in third-party applications.

For added security and to ensure that you can still access your data if your phone fails to recognize your fingerprint, you will need to set a backup password when configuring fingerprint unlock.

Step 1 OpenSettings and touch Fingerprint ID > Fingerprint management.
Step 2 Select PIN or Password, and then follow the onscreen instructions to set a screen lock password.
Step 3 Once you have configured the password, touch New fingerprint to add your fingerprint.
Step 4 Place your fingertip on the fingerprint sensor. Press down lightly on the sensor until your phone vibrates. Repeat this step using different parts of your fingertip until your phone has successfully added your fingerprint.
Step 5 Once you have added your fingerprint, touch OK.

On the Fingerprint management screen, turn off the Unlock screen switch to disable fingerprint unlock.

Poslednja izmena:
Ma jok. Nemam vremena. Vratio sam stock kernel iz twrp i onda flesnuo 2.1 i prihvatio. E sad baterija nije wow kao ranije, ali i ovako je bolje nego na ovim bugljivim b370, 376.

Vidim sad po Frimware Finderu (konačno proradio, ne maltretira ih Huawei za sad) neki silni buildovi ništa nije approved, milion nekih verzija za September patch, haos! Ako ikad izađe zvanični Pie ću da palim HWOTA do 370 i onda servisni 370 pa nek se sam apdejtuje. Do tad (ili nikad) ne mrdam odavde.

Vidim sad po Frimware Finderu (konačno proradio, ne maltretira ih Huawei za sad) neki silni buildovi ništa nije approved, milion nekih verzija za September patch, haos! Ako ikad izađe zvanični Pie ću da palim HWOTA do 370 i onda servisni 370 pa nek se sam apdejtuje. Do tad (ili nikad) ne mrdam odavde.
Ffinder nije radio jer se neki hakeri nameracili na ruski server. Sad su ih malo pustili. Pa b376 je poslednji septembarski. Neki su ga vec fleshovali sa hwota, tako da nije riskantan ali ne znam sto bih uopste to fleshovao. Mislim da do Pie beta verzije ostajem na ovom b321.

Ffinder nije radio jer se neki hakeri nameracili na ruski server. Sad su ih malo pustili. Pa b376 je poslednji septembarski. Neki su ga vec fleshovali sa hwota, tako da nije riskantan ali ne znam sto bih uopste to fleshovao. Mislim da do Pie beta verzije ostajem na ovom b321.

Čekaj malo, biće Pie?!

Vrh Dno