Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao ih malo pre jel mogu da zamenim stari Cisco EPC 3925 za Ubee HG, posto imam Trio Gold od kad, kazu samo ako obnovim ugovorm na jos 24 meseca. Ja reko i planiram to, jel moze odma? Kazu najmanje 30 dana pred istek moze.... Eto, i kad oce nesto covek kod njih oni zakomplikuju. A da, mogu odma da obnovim ugovom ako predjem na skuplji paket. (bas cudno :D)

S obzirom da imam SBB duo net gold (60/4 mbps), i dvogodisnji ugovor mi istice za 2 meseca, da li je mozda neko trazio (da bi obnovio ugovor) samo ubrzanje neta a da se placa po istoj ceni? TV programi mi uopste nisu bitni, kao ni telefon, tako da trio opcija ne dolazi u obzir, ali net jeste :)
S obzirom da u zgradi imamo i orion optiku, da li bi mozda pominjanje prelaska na orion malo 'pripomoglo' njihovoj odluci da daju brzi net?

Можда Трио пакет по цени Дуо пакета за целу УО? За пола сигурно можеш да добијеш али тражи за целу, цимај неког агента, пријави Орион оптику ... Воле они кад неко прелази на скупљи пакет па макар једну туру плаћао јефтиније.
Može da se traži ali ti neće dozvoliti.
Могу да дозволе ако искористи неки од познатих начина и раскине УО.

Naravno da će to da kažu zato što Ubee ima 5ghz, a ostavljaju za sebe da nekima mogu da naplate.

Samo bih da podelim sa vama, da ima mogućnosti da se dobije nešto, samo treba da se traži. Ko ne traži, neće ni dobiti.

Meni su odobrili (bio sam na Trio Gold Extra) da ostanem na TGE, i da 6 meseci umesto 4.389 rsd plaćam samo pretplatu za TV, odnosno 1396 rsd.

Nije mnogo (kada se pogleda na vreme trajanja celog ugovora (24 m), ali ja sam ipak zadovoljan.

Mislim da cca 30 € za net 150/8, TV kakav je takav je sa HD kanalima, i fiksni FLAT+200 inostranstvo (ko koristi), ovo uopšte nije loša ponuda.

Moje iskustvo do sada sa SBB (Preko 10 godina) je veoma pozitivno (bez prekida, nestanaka itd...) ali to je verovatno potpuno individualno.

Jedino što sam morao je da uzmem svoj ruter i tada su prestali svi problemi sa slabim wi-fi u kući (telefoni, laptopovi, tv...)

Eto, pozdrav svima

Ја бих био досадан, данас си потписао, сервисери су морали до краја радног времена да однесу све папире и тражио бих да се провери да ли је стигло, да ли је неко то примио и одрадио. Делује да су сервисери дошли мало касније када је тај који обрађује папире већ отишао и није било никога да то одради.
Ау, ала бих се свађао. ;)

Мада ... одрадиће то ујутру када бирократија дође на посао.
Dal je realno da to ide rucno?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Не знам како називаш оно кад књиговођа или ко већ то ради уноси податак да је услуга наплаћена и тек на основу тога може да се укључи. Или мислиш да сервисери на својим мобилним уносе податак за књиговодство?

Можда Трио пакет по цени Дуо пакета за целу УО? За пола сигурно можеш да добијеш али тражи за целу, цимај неког агента, пријави Орион оптику ... Воле они кад неко прелази на скупљи пакет па макар једну туру плаћао јефтиније. Могу да дозволе ако искористи неки од познатих начина и раскине УО.
Koji su to poznati načini za raskid ugovora? Molim na PM ako ne može ovde

Ма може и овде, јесу познати али нису повољни. Отплатиш оно што си имао од повољности или отплатиш све до краја УО ако ти је боље и крај приче. Онда ти је линија слободна а и интернет па можеш да бираш.
Одговор је био само као коментар да неће да одобре, не као предлог шта да радиш.

Везао си пакет и телефон, сад нема враћања док траје УО. Осим да раскинеш на неки од поменутих. Како мислиш да одвојиш део пакета? Зашто уопште хоћеш да одвајаш линију из Трио пакета?

А што не би увео нову линију у мтс-у, осим ако баш хоћеш да остане исти број? Ионако би морали да нађу слободну парицу ако су је код твог преласка на СББ дали неком, претпостављам да је остала жица до твог стана а увођење је динар уз двогодишњу УО. Једино ће да буде проблем ако опет хоћеш да пребациш код трећег ...

Hteo bih samo da se rešim fiksnog telefona, jer ga više niko ne koristi u kuci. Džaba plaćam toliki račun. A da mi ostanu internet i tv.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gospodo iz SBB-a ja neću da mi vaša pretplata za tv i internet bude skuplja od lekova. Meni treba samo da se čujem i vidim sa tetkom iz Mislođina preko Skajpa i da saznam ko je od mojih još živ. Toliko brzo i sa puno programa ne treba svima.
Ima nas dosta ovakvih a niko ne nudi ništa povoljno.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

Добро је док је претплата скупља од лекова, неће да ваља кад лекови постану скупљи од ње. ;) Срећни су они који не троше ништа на лекове.
Hteo bih samo da se rešim fiksnog telefona, jer ga više niko ne koristi u kuci. Džaba plaćam toliki račun. A da mi ostanu internet i tv.
О томе је требало да размишљаш пре него што си потписао УО за Трио. Зашто ниси узео Дуо, плаћао би 390 мање и не би имао телефон? И брзина би била мања али је то ваљда мање важно.

Ja sam na trio gold extra i ugovor mi ističe krajem januara.
Sada sam u nedoumici. Gledam da pređem nakon isteka ugovora na manji paket. Ili da nađem nekog drugog provajdera. Onaj posta.net ima i sportklub i arene u ponudi,ali ne znam kakav je taj posta.net. Kakva im je usluga odnos kvalitet i cena i kakva im je podrška,da li je izvodljivo u mojoj zgradi. Znam ljude koji imaju sbb,mts,orion,ali za ovu varijantu posta.net ne znam nikog.

Drug je imao postinu kablovsku u ns na salajci, i mogu reći da oni što sam ja video kod njega internet je bio užas. A i znam da je rekao da su ukinuli arenu i sport klub, samo su jedan ostavili, pa je on presao na sbb. Ali tome ima sada već tri godine, ne znam dal se nešto promenilo

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Imaju jednu arenu i nekoliko sk. Imam tu kablovsku kao drugu u zgradi i ne placam je, pa koristi nekad ta arena 1, ali generalno slika je losa. Nekad su imali 4 arene i 3/4 sk valjda, sto nije bilo lose.
Drug je imao postinu kablovsku u ns na salajci, i mogu reći da oni što sam ja video kod njega internet je bio užas. A i znam da je rekao da su ukinuli arenu i sport klub, samo su jedan ostavili, pa je on presao na sbb. Ali tome ima sada već tri godine, ne znam dal se nešto promenilo

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

BizSmart Extra, 150/10, danas aktiviran

Absolut Solutions ISP?

Као део групе.
Kablovski Internet u okviru SBB Biz Smart paketa

Kao deo United Group-e svojim korisnicima možemo ponuditi sve usluge i putem kompletne mreže United Group-e. Na taj način u okviru ponude Absolut Solutions-a nalazi se kompletan portfolio SBB-a, vodećeg kablovskog provajdera u Srbiji. Korisnicima na raspolagnju su:

Kablovski Internet sa brzinama pristupa do 150 Mb/s. Ovaj servis se realizuje preko koaksijalnog kabla i po svojoj prirodi je asimetričan.
SBB fiksna telefonija. Svoje poslovne fiksne brojeve možete preneti u SBB mrežu. Usluga prenosa broja je potpuno besplatna.

U zavisnosti od toga da li vam je uz Internet potrebna jedna ili više standardnih telefonskih linija, više telefonskih linija u SIP trunk grupi ili funkcionalnost telefonske centrale možete se odlučiti za Biz Smart, Biz Smart Phone ili Biz Smart Centrex paket.

Mi obezbeđujemo svu neophodnu opremu za korisnike koji se opredele za Biz Smart Phone i Biz Smart Centrex pakete.

Korisnicima Biz Smart Pro paketa obezbeđujemo kontinuirani nadzor i održavanje servisa uz kompletno konfigurisanje najsavremenije telekomunikacione opreme, pomoću koje korisnici mogu da optimizuju svoje IT resurse i dodatno smanje troškove poslovanja.

Prelistao sam malo ovaj forum i nije mi cudno koliko ljudi se zali na promociju koju nude novim korisnicima a ne i starim.

Imao sam IKOM TV+Net paket koji je sada SBB naravno i smatraju me starim korisnikom SBB-a. Raspitao sam se u poslovnici u vezi promocije, meni ponudili nesto sto je drasticno losije u sustini. Pitao sam sta bi se desilo kada bi neki drugi clan porodice postao korisnik SBB-a a ja prestao da budem i rekli su mi da gledaju prezime i adresu tako da ta promocija opet ne bi vazila. Vrlo kulturo sam ja onda rekao da ne zelim vise da budem korisnik, nudili mi nekakve kanale i druge "pogodnosti" koje mi stvarno nisu potrebne i onda me naterali da cekam 20ak minuta dok su odstampali jedan par papira za raskid ugovora (na kome jedva da pise par osnovnih informacija).

Steta je sto je SBB napravio ovoliki monopol i jos veca steta sto postoji nedostatak obrazovanja kod prosecnog korisnika interneta cim SBB-u polazi za rukom ovakva biznis ideja.

Raskines ugovor. Das komsiji/drugu/rodjaku ovlascenje da na tvojoj adresi zakljuci ugovor. Drugo ime, novi korisnik i eto uslova za nove korisnike...

Jel mogu da se uklone radio kanali sa liste kanala, set top box je u pitanju?

Ne mogu da se smaram s tim, želim da kliknem negde i da mi se umeso tv i radio kanala pokažu samo tv kanali - jel to ima ili ne? :)

Ne mogu da se smaram s tim, želim da kliknem negde i da mi se umeso tv i radio kanala pokažu samo tv kanali - jel to ima ili ne? :)

Dugme "Opt" ili "Fav" pa u donjem delu imaš šta da ti prikazuje, koju listu. Kursorskim tasterima levo-desno izaberi šta želiš.

Poslednja izmena:
Danke šen, to je to. Prešao sam skroz na samsungov smart remote pa se ne snalazim sa ovim od boksa. ;)

Jeste li dobili elektronski račun ? Ja ne mogu ni da skinem sa sajta novi račun,a nisu mi ni poslali na mail adresu račun.

Drugari moze pomoc?
Sta podrazeva besplatan hbo za 12m uz trio gold? Je l 3 kanala hbo-a ili i nesto extra?

Hvala...

Sent from my Huawei using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno