Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ista priča kao i S9 kada je izašao, bolje prošli ovi što su kupovali kasnije nego preorder :)

Keva u petak uzela Note 9, grrr :mad:

Eto meni nove zanimacije sa smradovima, imam sat ne treba mi. Sad ću ih turirati do bola... [emoji41]

NOTE 9

A jeste i to je tačno. Trebali su u preorderu ovo dati, ali to je taktički bilo. Sada navlače drugi krug ljudi. *mjau**mjau**mjau*. Opasna politika.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Izjava o saobraznosti? Je li dovoljno ugovor da im slikam ili? Za ovu promociju.

Koj sam baksuz. Pre dva dana uzeo s9 plus... [emoji57][emoji58]
Ne staj mi na muku. Pre dva dana uzeo Notaru za keš.

Cimao sam Samsung na FB strani da vidim da li nešto može da se iskombinuje...ma kakvi...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Baš bzv. Nekako kupovina samog telefona gubi malo draž. Ne bi trebalo gledati tako na stvari ali tako je.

Jeste glupo i cudi kada je preorder da nemaju neke poklone.Znam da su 2016 nekad u ovo vreme poklanjali karticu od 64gb ko kupi s7 i s7edge.Ja kupio s7 u julu i mnogo mi je krivo bilo, pogotovu jer sam imao i pre njega s6 koji su registrovani preko njihovog sajta.Slao sam mejlove i mejlove i nista.Mada sada kad pogledam zabole me za sd karticu, u pitanju je malo paznje za nekog ko im svake godine ostavlja pare.

Isti su, razlika je samo u dizajnu. Ja imam Frontier, nekako mi je lepši. Plus kad se uzme crna metalna narukvica - bombona.

Nema kod nas LTE podrške za Gear satove.

Reče mi sreten da u hrvatskoj neki provajder ima esim mogućnosti?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da li na DS modelu može za kontakt odredi njegov default SIM?

Nikada nisam razmišljao o tome. Imaš celokupno da odrediš koji će se SIM koristiti za pozive, a ako odredjene kontakte (npr kolege) zoves sa druge kartice, odnosno sluzbene, ne mozes nista drugo da uradis, osim da tapnes na kontakt i onda s koje kartice da se zove. Ja makar nisam nasao za kontakte da se odredi kartica.

Opet nešto novo [emoji848]
c0e1e027a65d603b6b6bde02101ba2ba.jpg

To su već kačili ljudi pre par dana ako se ne varam?!

Ala ako tako nastave da unapređuju kameru ima i pixel da zaznu [emoji23][emoji23]

Sreća pa ništa od tih unapređenja za s9 seriju ne daju a identičan hardver...voljeni naš sammy [emoji23]

Nemam još inspiraciju - ali sigurno ću ih nakrpiti

NOTE 9

Jel uzimao neko ovu kombinaciju sa satom? Koliko se ceka na isporuku za isti?

U uslovima piše da se 7 dana čeka obavest da je imei koji je ostavljen prilikom registracije ispravan, a zatim još 15 dana do isporuke. Kako će izgledati u praksi ostaje da se vidi

Sent from my SM-G9650 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno