Videcemo dali ce da zapale jer su misljenja za BFV poprilicno podeljena. Ekipa mi je isto podeljena, nekima se svidja, drugima ne. Meni se licno ne svidja, ostao bih na BF1 dok ne izbace krsten naslov.Ima da zapale svi na bf V jer je igra slicna bfu 1.
Ali bice sigurno jos bar godinu dana ljudi na bf kecu. Jer ima i onih koji cekaju popust pa da uzmu novi naslov, ko ti sada.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pitanje je i koliko će biti zahtevna bfV ako bude trebalo da se menja 50% mašine onda ništa [emoji52]
Poslato uz pomoć Tapatoka
@madafak
Planiram da uplatim Origin Access, tamo se dobija base game. Kako funkcionise ovo kada dele ovako free dlc, kontam da cu moci to primeniti na igru koja je iz Access-a ?
Da bez problema.Ali ako ne uplatis sledeci mesec,nema nista ni od igre,ni od dlc-ova.
Samo da ispravim odgovor. Ostaju dlc-ovi. Ja sam sve dlc-ove pokupio bez igre. I sad kad je bio popust uzeo sam igru za 4-5e i sve dlc-ove imam. Mislim da ce moci i sad da doda na acc bez obzira da li imao igru ili uplacivao posle origin access.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari