Šta je novo?

Battlefield 1

They Shall Not Pass su vec delili, vidim da mi pise unlocked, tako da samo ostaje jos osnovnu igru da nam udele ko sirocicima.

Na Originu je osnovna igra sa svim DLC-ovima 10e, deluje povoljno, kakva su predhodna iskustva u smislu baze igraca kada izadje novi BF, da li masa odmah pohrli na novi deo ili ima dovoljno igraca za igranje starog?

Trik pitanje, ako je prethodni deo bio dobar onda da, ali ako ne,... Npr BC2 se i dalje igra. BF4 isto....

Ima da zapale svi na bf V jer je igra slicna bfu 1.
Ali bice sigurno jos bar godinu dana ljudi na bf kecu. Jer ima i onih koji cekaju popust pa da uzmu novi naslov, ko ti sada.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Aj da vam odgovorim posto sam tu od day1 do dana danashnjeg sa 1600h.Trenutno stanje varira od 7-10.000 igraca worldwide.Klanski su prestali da igraju odavno, samo nas par bu-dala jos cepamo.Da ceka se BF5.Dedicated/paying serveri nikad nisu zaziveli na BF1..tako da ne ocekujem ostajanje igre zivom vise od 6-8meseci, kao sto rece kolega iznad, ljudi ce cekati prvi discount da uzmu BF5, i posle toga posast BF1 verovatno.
Na zalost i ja nemam dobra predvidjanja sto se tice "zdravlja" igre.Verujem da ce mnogo brze umreti nego BF4, koji se jos igra.

Poslednja izmena:
Ima da zapale svi na bf V jer je igra slicna bfu 1.
Ali bice sigurno jos bar godinu dana ljudi na bf kecu. Jer ima i onih koji cekaju popust pa da uzmu novi naslov, ko ti sada.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Videcemo dali ce da zapale jer su misljenja za BFV poprilicno podeljena. Ekipa mi je isto podeljena, nekima se svidja, drugima ne. Meni se licno ne svidja, ostao bih na BF1 dok ne izbace krsten naslov.

Tapatalk

Pitanje je i koliko će biti zahtevna bfV ako bude trebalo da se menja 50% mašine onda ništa [emoji52]

Poslato uz pomoć Tapatoka

tenor.gif

@madafak
Planiram da uplatim Origin Access, tamo se dobija base game. Kako funkcionise ovo kada dele ovako free dlc, kontam da cu moci to primeniti na igru koja je iz Access-a ?

@madafak
Planiram da uplatim Origin Access, tamo se dobija base game. Kako funkcionise ovo kada dele ovako free dlc, kontam da cu moci to primeniti na igru koja je iz Access-a ?

Da bez problema.Ali ako ne uplatis sledeci mesec,nema nista ni od igre,ni od dlc-ova.

Poslednja izmena:
Cool, uplaticu godinu dana svakako, tako da cu se naigrati dovoljno :D

Da bez problema.Ali ako ne uplatis sledeci mesec,nema nista ni od igre,ni od dlc-ova.

Samo da ispravim odgovor. Ostaju dlc-ovi. Ja sam sve dlc-ove pokupio bez igre. I sad kad je bio popust uzeo sam igru za 4-5e i sve dlc-ove imam. Mislim da ce moci i sad da doda na acc bez obzira da li imao igru ili uplacivao posle origin access.

Samo da ispravim odgovor. Ostaju dlc-ovi. Ja sam sve dlc-ove pokupio bez igre. I sad kad je bio popust uzeo sam igru za 4-5e i sve dlc-ove imam. Mislim da ce moci i sad da doda na acc bez obzira da li imao igru ili uplacivao posle origin access.

Ne,ne,ipak je ovako kako ja kazem.Jel ako ne uplati za sledeci mesec,dzaba mu sto ima DLC-ove,ipak nece moci da igra igru,jel bez osnovne igre DLC-ovi ne rade.

Da, ali ce mu dlc-ovi ostati na acc, i ako ne uplati. Ja sam odgovorio na to da ce moci da ih doda na acc bez da kupuje igru ili uzima access. Naravno da nece moci da igra bez osnovne igre.

Ostaju DLC-ovi na akauntu kada ih preuzmes, samo jos uzmes vaniulu i to je to. Ja imam sve BF4 DLC-ove ali nemam igre.

@Grunt

Imaš trenutno BF1 za 5e, plus premium free.

Krenuo da igram, ako neko jos uvek pika dodajte me na Originu mgkillaz2012 mi je nick.

Igra mi je za sada fantasticna, grafika i zvuk kidaju. Osecaj napucavanja mi je predobar. Definitivno 5eur well spent :D

Da li i dalje ima neka promocija da se uzme igra za 5 eura?

Bila je do sada oko 3 puta po toj cijeni ove godine. Mozda bude i pred izlazak BF5.

Premium Pass za dz!
6bb8bd44de17b4baf21711f255eacfa6.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno