MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
i meni juče, ja se ponadao da je 10-ka, mada i 9-ka je odlična.Jel neko apdejtovao ovaj novi 9.6.3 osim mene?
Desetke jos nema na vidiku?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
i meni juče, ja se ponadao da je 10-ka, mada i 9-ka je odlična.Jel neko apdejtovao ovaj novi 9.6.3 osim mene?
Desetke jos nema na vidiku?
Ne, samo Treble ROM-ovi. 14.1 izgubio podršku od svih devova, na žalost.
To sam i radio. Ali nisam ni stizao do rikaverija.fastboot flash recovery recovery.img
Koji twrp recovery koristiš? Možda onaj sa twrp sajta podržava MIUI.
Kad flešuješ, mora lazyflasher ili root da bi boot-ovao MIUI.
Ma hteo sam clean install jer koliko se secam miui kroz recovery ima neki bag sa regijama.Hoces da ga vratis u fabricko stanje pa ides preko fastboot?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Taj advanced je opasno dobar. Ispoliran maksimalno. Očekuje se da makedonac odradi update istog. Uzgred, koji je kernel u Advanced LOS 14.1?
Ja nemam loša iskustva sa Oreo romovima. Probao nekoliko njih. Sad sam na LOS 15.1 i radi mi to jako dobro. Sa Žiletovim kernelom stvara se kombinacija koja te sprečava da misliš o drugim telefonima...
Pozdrav drugari. Da li je neko primetio nesto cudno posle apdejta na 9.6.3? Kako sam ga instalirao tako je telefon poceo abnormalno da se greje i da mi topi bateriju kao od sale...
Ako si pratio forum https://en.miui.com/thread-4049307-1-1.html
primetio si sigurno da se mnogi žale na to. I da preporučuju da se ne vrši update.
Na zalost nisam pratio jer sam u Kini poslednjih 2 meseca pa mi je muka da brovsujem na ovom internetu.
Znaci apdejt.. Da li moze da se uradi rollback ili bilo sta sto bi pomoglo da se vrati na prethodnu verziju? Razmisljao sam da bekapujem ceo telefon i da odradim factory reset, ne znam da li bi to pomoglo?
Ovaj je dobar. r12 i r13 su perfektne verzije. Da je ranije izbacio ova nova rešenja, ne bih ni počeo da kompajliram kernel.Novi Franco kernel r13:
1. Merged 3.18.123
2. Merged yet another newer Kernel tree from QC with lots of fixes and security improvements
https://kernels.franco-lnx.net/RedmiNote4/8.1.0-treble/anyKernel/
Izgleda da ovaj abhishek987 ne pravi vise nista za ovaj tel cim ovoliko vremena nije izbacio ni jedan apdejt..Jel to znaci kraj za mido
LOS rulez Mido rulez [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari