Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo ljudi...vidim da ste baš aktivni.
Mogu li da dobijem neku preporuku za neku mini seriju kao recimo "The Night Of"
Kao i za neku dramu triler...gledam Ozark...I onako nije loše po meni.
Pozz

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
The sinner

Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka

BCS 4.sezona fino ide..sporo, ali to je tako od 1.sezone..konacno se pojavljuju likovi iz BB

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Bodyguard je odlican do poslednje epizode koja je suluda skroz,....

Poslednja izmena od urednika:
Krenuli The Last Ship i How To Get Away With Murder, obe pocele da cede suvu drenovinu i proci ce kao The Flash kod mene izgleda.
Ballers klasicno dobar, 30min mi dodje prekratko.
Better Call Saul dobar, malo spor ali je to ok za ovu vrstu serija. Da li Walter White treba da se pojavi ove sezone, negde sam citao?
Poceo i Mars, ok je ko voli space tematiku.

BCS 4.sezona fino ide..sporo, ali to je tako od 1.sezone..konacno se pojavljuju likovi iz BB

Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Ko se pojavio? Nisam izvalio. Onaj sto sprema klopu ?

Jeste sporo ali dobro. Mislim da prave temelje za 2 ili 3 maestralne sezone. Neka 5 i 6 i mozda kraj sa 7om.

odgledao Killjoys - joj 🙂
bice i 5-a... stvarno bolje da je darkmatter opstao

Naleteo po ko zna koji put na Forever, nikada mi nece biti jasno zasto je ova serija otkazana...

Krenuli The Last Ship i How To Get Away With Murder, obe pocele da cede suvu drenovinu i proci ce kao The Flash kod mene izgleda.

Za Last Ship je ovo poslednja sezona.

odgledao Killjoys - joj 🙂
bice i 5-a... stvarno bolje da je darkmatter opstao

Čitao sam zašto su ukinuli Dark Matter.

Stvar je u tome da Dark Matter nije bila originalna serija SYFY-ja i SYFYja nije imao neki veliki profit od nje za razliku od Killjoysa koji su originalni SYFY proizvod

Bodyguard je odlican do poslednje epizode koja je suluda skroz,....

Malo jeste cudno, ali meni je to OK, posto je u pitanju BBC serija, da je u pitanju americka ne bi bilo neizvesnosti oko zavrsetka.

Pošto sam uzeo onomad Twitch Prime zbog nekih igara, a uz njega ide i Amazon Prime Video, odgledah pokoju seriju iz produkcije.

Sneaky Pete - odlična prva sezona, mnogo slabija druga.

Goliath - nažalost, isto. Prva sezona i više nego odlična, ali druga potpuno drugačija serija.

This is Us - isto odličan početak, posle postane baš "meh"...

The Man In The High Castle - Iako ima čudnih momenata, ipak ostaju u okviru sveta i stila serije, i lično mi je bila bolja od gorepomenutih. Vidi se da je rađeno po knjizi, priča se relativno smisleno razvija.

Jack Ryan - Slab sam na Jim-a jako (a i na Bunk-a), ali mi to ipak nije bilo dovoljno da oguglam na silne rupe u priči. Gledaću sigurno i dalje kad izađe, al treba se baš potruditi da ne razmišljate preterano dok gledate, inače sledi nerviranje.

Ipak, vredelo je gledati, makar samo zbog momenta
kada Bunk konačno rokne onog neuništivog lika. 😀

Patriot - Nisam uopšte čuo za seriju pre, naleteo na reklamu kod njih i delovalo zanimljivo, pa pogledao. Mogu slobodno reći da mi je trenutno jedna od boljih stvari koje odgledah, legla mi je neverovatno. Ima malo čudniji stil i tempo, tako da se verovatno neće svakome dopasti, ali od mene čista 10.

И прва и друга епизода Саут Парка добре

dobar za sad south park... svidja mi se sto su izasli malo iz tekucih desavanja kao u prethodnim sezonama i vratili se na pristup iz ranijih sezona.

Auuuu koliko upropastiše ovaj Big Bang Theory.
Mislim upropastili su ga još pre nekoliko sezona ali ovo je raspad.
Sva sreća da je poslednja sezona

AHS8 - posle 4 epizode, zaista velemajstorsko povezivanje svih sezona.......

Jel imate neku preporuku za svedsku/norvesku seriju? Zanr nesto tipa kao original Millenium trilogija filmovi, Q department filmovi... ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na prvu loptu Bron/Broen i Forbrydelsen.

I meni odmah palo na pamet ali verujem da je to gledao. Ako nije eto resenja ..

Ne mogu da pricam u tudje ime, ali ja bih recimo u tom slucaju pitao ‘mozeli preporuka za skandinavsku seriju tipa bron ili forbrydelsen’, posto mu to dodje kao neki benchmark za skandi serije.

Od skandinavskih novijih serija koje su trenutno aktuelne preporuka za Advokaten i Conspiracy of silence, odgledao par epizoda od svake na tvu uhvatio u prolazu i nisu loše.. sličan broen trip.

Inače završio Iron Fist drugu sezonu i za nijansu bolja od prve. ( ja sam jedan od retkih kome se svidela prva sezona ).
Radujem se trećoj sezoni jer ima porencijala.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Odgledao i drugu sezonu La Casa Del Papel...premotavao sam epizode,mnogo nebitnih delova,sporih delova i sl.
Ništa posebno ja ne videh u ovoj seriji.
Vidim da će biti i treća sezona pa počinju polako da mi liče na neku špansku verziju Prison Breaka

Profesor = Scofield :d

^ Znaci slobodno moze da se preskoci serija?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno