Nema poco šta da traži pored u11. Ne čini telefon samo baterija i čip, već celokupan paket, a tu je u11 par koplja ispred prehajpovanog poco-a.
Oko 350e košta u11 na kp. O dizajnu ne treba previše diskutovati ali bezvezni-ogavni noč koji ničemu ne služi nikako ne može da izgleda bolje od 16:9 ekrana sa malo većim bezelima. Nemam ja ništa protiv poco-a ali bzv se toliko gura u prvi plan samo zbog čipa. Sramota je uopšte porediti kameru na poco i u11.
Pa nisu ista klasa. To će ti svi reći. Nije los A8, jer ima bolji odnos ekrana sa "mesom" okolo ekrana, ali je ipak srednja klasa. Sa druge strane u11 ti je top model te kompanije, ali malo stariji. Sve se svodi na lične afinitete. Opet ekrani se razlikuju AMOLED vs IPS itd... ima već dosta sličnih tema, a najbolje će ti ljudi savetovati, ako kažeš kako koristiš telefon.Valjda se radashin nece ljutitida postavim ovde jedno pitanje da ne bih otvarao novu temu. Trebam da uzmem neki fon kod operatera pa se dvoumim izmedju U11 i A8(2018)...
Dakle, sta je bolje?
Pa da, Mi8 skuplji 100 evra od Poco, a 50 od U11...Uzmi mi8.![]()
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Valjda se radashin nece ljutitida postavim ovde jedno pitanje da ne bih otvarao novu temu. Trebam da uzmem neki fon kod operatera pa se dvoumim izmedju U11 i A8(2018)...
Dakle, sta je bolje?
....Galaxy s5 mi je bio poslednji Samsung koji sam imao, od tad vise nikad Samsung....
S5 je najgori telefon koji je Samsung napravio. Hardverski i softverski. Od S6 su se znatno poboljšali. Mogao si im dati još neku šansu.[emoji1]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa da u normalnom radu nema neke razlike izmedju budzet snapdragona 625/636 i 845. I 3gb rama je sasvim dovoljno. Snap 845 ima poente samo za igrice, mada dobrih 3d igrica za Android i nema. Jedino moze biti koristan za neke emulatore tipa Dolphin-tu je povelika razlika i izmedju 835 i 845. Ja i svi koje znam igraju samo neke 2d igre na telefonu, a te 3d igre se koriste samo za test kad se kupi nov telefon da se vidi dal je stvarno brzi od prethodnog i posle se obrisu.Svakoj normalnoj osobi je sasvim dovoljan recimo Redmi 5 plus od 150 jura. Ima veliki i lep ekran, brzo radi, ima sve što ti treba, kamera pristojna, u suštini ti na telefonu ni ne treba bolja.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Naravno da ima razlike u radu između snap 625 i 835 npr. To ako ti ne primećuješ ne znači da ne postoji. Ja ih koristim svakog dana i naravno da mogu da primetim razliku. Od brzine otvaranja app pa do animacija. Sam post processing slika npr nije isti... Tako da i te kako ima razlike...
....S druge strane, efikasnost SD 625, a pogotovo SD 450 koji je isti chip, sa nesto nizim CPU klokom, je neverovatna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari