Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nop, to je nesto do tvojih podesavanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema gledao sam, nigde nisam našao podešavanja za to

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jel se dešava nekom dok gleda neki video da mu ekran nekako menja nijanse boje, toplotu boje, saturation itd. Tačno se primeti, pogotovo na tamnim scenama i onda kad mi stigne obaveštenje tačno vidim kako se ekran vrati u normalni ili odjednom izadjem na home screen i ekran polako vrati svoje normalne boje. Ovo mi se dešava samo na HBO GO app, na yt i ostale strimove ne, čak ni u galeriji sa videima

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Koji telefon?

Ma neka automatika je tu ukljucena sigurno.

Поздрав друштво,
Јел имао неко проблем са сајтом хбо-а да пали гео блокирање?
Нет ми је сбб-ов, проверио сам ип и ок је тј приказује нормално да је Српски.
На телефону исто не ради осим кад га пребацим преко 4г-a тј преко теленора онда шљака нормално.

iP7

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

To ti nije do telefona nego do interneta i same aplikacije. Ja imam iP X i to sam isto primetio da kad je net lošiji gubi se na kvalitetu slike i samim tim su i boje drugačije. To mi se dešava i na PC-u. Znaci nije do telefona nego je najviše do ne tako sjajne optimizacije same aplikacije.

Поздрав друштво,
Јел имао неко проблем са сајтом хбо-а да пали гео блокирање?
Нет ми је сбб-ов, проверио сам ип и ок је тј приказује нормално да је Српски.
На телефону исто не ради осим кад га пребацим преко 4г-a тј преко теленора онда шљака нормално.

Ja mislim da si ti kod sbb-a iza nata,i da ti to pravi problem.Mozda gresim

To ti nije do telefona nego do interneta i same aplikacije. Ja imam iP X i to sam isto primetio da kad je net lošiji gubi se na kvalitetu slike i samim tim su i boje drugačije. To mi se dešava i na PC-u. Znaci nije do telefona nego je najviše do ne tako sjajne optimizacije same aplikacije.

Da, to znam. Kvalitet na HBO GO se prilagodjava na kvalitet i brzinu interneta, kako mobilnog tako i wifi. Ma wifi mi je odličan kad gledam, ne gubi kvalitet uopšte stvarno extra izgleda isto tako i na 4G ali boje menja, pa menja. Posebno se primeti kad gledam u mrklom mraku sa night shiftom. Ovo ne smeta, naprotiv lepo izgleda na noćnim scenama jer se prosvetle, jednostavno boje se same prilagodjavaju u toku streama ali ono hteo sam čisto da pitam jer na netu nisam našao bkvl ništa za ovo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Je l ima jos neko problem sa prevodom? Radi par sekundi pa nestane. Bilo je azuriranje, navodno pise ispravili problem sa titlovima, medjutim i posle azuriranja opet ista stvar.

Da pitam i ovde

Jel ima neko apk za hbo go koji radi na box-u? Ja insstaliram na box (MX III G) ali kad pokrenem ne mogu da se ulogujem. Kad dodjem do strane da izaberem operatera ne mogu ni jednog a otvori mi padajuci meni sa ponudjenim. Kad kliknem npr telenor nista se ne desava!?

Probaj prvo da restartujes box, imao sam isti problem na tabletu pre par dana i posle nekog restarta proradilo.

Ako ne probaj da skines neku drugu verziju, stariju ili noviju od te.

Ima li neko problem s titlovima na ios uredjajima? Kasne, nestaju, pa se opet pojave i tako u krug. Isto i na ip i na ipadu, dok recimo na ps4 nemam tib problema.. nisam siguran ali cini mi se da je ovo sve pocelo sa novom verzijom app.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja imam taj problem na apple tv 4k,to je pocelo od pre neki dan da zeza.

A najveca ironija je sto u opisu poslednjeg updeta za app stoji “subtitles bug fix” [emoji23]

Ja sam imao problem sa titlovima, međutim posle poslednjeg ios 12 update titlovi su mi normalno proradili i na apple tv 4 i na telefonu i to pre nego što su ažurirali aplikaciju. Probaj da izbrišeš pa ponovo instaliraš aplikaciju.

Vidim da su neki uspeli da instaliraju HBO Go na Apple TV4, na kom regionu vam je itunes nalog, ja imam na americkom i nasao sam app HBO GO, al kad ga pokrenem dobijem poruku da je HBO Go samo za US.

Mislim da mozes bilo koji ex yu region. Ja moje ios uredjaje drzi na HR..

Otvori nalog na Hrvatski Store, pa na podešavanjima u atv4 potraži stranicu sa računima i račun za itunes store prebaci na taj hrvatski nalog, skini HBO GO i prijavi se svojim hbogo nalogom. Posle toga vrati itunes račun na U.S i normalno koristiš HBO go.

Registrujem se po prvi put na HBO GO pre neki dan i istog dana odjavio nalog a razlog je taj što kao direktni pretplatnik ne mogu da gledam na LG Smart televizoru. Aplikacija HBO GO traži TV pin od kablovskih provajdera a nijedan od ponuđenih ne postoji u Smederevu. Zovem ja podršku, oni kao, pa kako, pa koji TV? Aha, a pa nažalost ne možete na LG i to imate napisano na našem sajtu, strana 245. ali ako imate u kući Samsung onda možete ili ako imate HDMI kabl onda možete da spojite računar trt mrt.....hvala doviđenja, ne treba, gasim nalog.

HBO i LG nemaju saradnju. Bruka, razočaranje, šok i neverica.

Poslednja izmena:
Sa Google Chromecast ćeš rešiti problem. Jeste da košta oko 50€ ali je meni mnogo lagodnije da pustim HBO Go preko telefona i onda odradim cast na LG TV koji imam nego da koristim app od Web OS koja je totalno nezgodna za kontrolu. Ovako kada pustiš preko Chromecast telefon ti bude kao daljinac.

Meni je lepše kad ne moram da upošljavam dve ili više tehnologija kako bi jedna radila kako treba.
Pritom miracast izvuče bateriju na telefonu ko od šale a ako je telefon na punjaču tokom trajanja filma/serije, usija se telefon do samog pregorevanja tako da ne bih da rizikujem.
Aplikacije kod mene na tv rade fino i imam miš/tastaturu.

Nema veze, sva sreća piratebay je živ a sve što izađe premijerno na hbo, za par sati je na netu.

Miracast i Cast protokol nemaju veze jedno sa drugim. Miracast je tupavi mirroring ekrana telefona (= telefon je taj koji vuče stream sa neta, dekodira video i plus ponovo enkoduje i šalje to na TV) dok Cast protokol samo prosleđuje link na Chromecast uređaj koji je taj koji stream dovlači i reprodukuje a mobilni je samo daljinac.
Zajedničko im je samo da oba rade preko WiFi-a...

Ne znam da li se razumemo... Kada koristiš HBO Go i prebaciš sliku na TV uz pomoć Google Chromecast, posle možeš i da ugasiš mobilni, slika se na TV ne prekida. Nema razloga niti da ugreje bateriju niti da je brže prazni. Dakle, ne pričam o screen mirroring, to je već druga stvar.
Edit: pretekao me kolega sa komentarom [emoji6]

Poslednja izmena:
Možeš i preko Telenora da se pretplatiš i tu dobijaš i TV pin koji ti treba.
Dodatak je dostupan i pripejd korisnicima po ceni od 745 dinara mesečno. Jeste komplikovanije od klasične pretplate preko sajta ali radi posao.

Google chromecast je odlicna stvar. Moja preporuka. Koristim ga jos od prve verzije. Samo lcd tv, wifi i on i ne treba ti nikakvav smart. Pre mesec dana pazario sam u Fra jos 2 komada na akciji po 35 evra. Opremio sve tv. Inace su skoro izbacili i 4k google chromecast za vece dijagonale i panele koji podrzavaju UHD. Kod nas jos slaba mogucnost upotrebe.
Sa Google Chromecast ćeš rešiti problem. Jeste da košta oko 50€ ali je meni mnogo lagodnije da pustim HBO Go preko telefona i onda odradim cast na LG TV koji imam nego da koristim app od Web OS koja je totalno nezgodna za kontrolu. Ovako kada pustiš preko Chromecast telefon ti bude kao daljinac.

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk

Google chromecast je odlicna stvar. Moja preporuka. Koristim ga jos od prve verzije. Samo lcd tv, wifi i on i ne treba ti nikakvav smart. Pre mesec dana pazario sam u Fra jos 2 komada na akciji po 35 evra. Opremio sve tv. Inace su skoro izbacili i 4k google chromecast za vece dijagonale i panele koji podrzavaju UHD. Kod nas jos slaba mogucnost upotrebe.

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Ja sam ga skoro uzeo zbog EON app, a da sam znao koliko je dobra stvar kupio bih ga odavno. Eto slučajno sam provalio da mi HBO Go više odgovara preko njega nego preko TV aplikacije.

Poenta priče je da se ne kupuje dodatna oprema u cilju praćenja sadržaja. Kad bude HBO sarađivao sa LG, možda se tad i vratim a dotle, da bacam dodatno pare na dodatke kako bih pratio njihov sadržaj, pa baš neću. Kao što rekoh, na piratebay FHD snimci stižu par sati nakon premijere svakog filma/serije nego eto, hteo sam da probam, da vidim kako to izgleda pa ako mi se i svidi pa da im i dajem pare ali ništa *mjau**mjau**mjau*.
Prošlo je to doba kada sam pored televizora imao još nekoliko uređaja kako bih pratio različite programe. Hoću bre da na jednom uređaju imam sve, po jednoj ceni. Molim lepo. :)

HBO sarađuje sa LG jer da nije tako otkud bi se po default-u na njima već nalazila preinstalirana HBO Go aplikacija?! Pitao si za rešenje i napisali smo ti ili taj uređaj ili pretplata preko provajdera npr Telenor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno