serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Nop, to je nesto do tvojih podesavanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel se dešava nekom dok gleda neki video da mu ekran nekako menja nijanse boje, toplotu boje, saturation itd. Tačno se primeti, pogotovo na tamnim scenama i onda kad mi stigne obaveštenje tačno vidim kako se ekran vrati u normalni ili odjednom izadjem na home screen i ekran polako vrati svoje normalne boje. Ovo mi se dešava samo na HBO GO app, na yt i ostale strimove ne, čak ni u galeriji sa videima
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Koji telefon?
iP7
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Поздрав друштво,
Јел имао неко проблем са сајтом хбо-а да пали гео блокирање?
Нет ми је сбб-ов, проверио сам ип и ок је тј приказује нормално да је Српски.
На телефону исто не ради осим кад га пребацим преко 4г-a тј преко теленора онда шљака нормално.
To ti nije do telefona nego do interneta i same aplikacije. Ja imam iP X i to sam isto primetio da kad je net lošiji gubi se na kvalitetu slike i samim tim su i boje drugačije. To mi se dešava i na PC-u. Znaci nije do telefona nego je najviše do ne tako sjajne optimizacije same aplikacije.
Probaj da izbrišeš cash i data.Je l ima jos neko problem sa prevodom? Radi par sekundi pa nestane. Bilo je azuriranje, navodno pise ispravili problem sa titlovima, medjutim i posle azuriranja opet ista stvar.
Sa Google Chromecast ćeš rešiti problem. Jeste da košta oko 50€ ali je meni mnogo lagodnije da pustim HBO Go preko telefona i onda odradim cast na LG TV koji imam nego da koristim app od Web OS koja je totalno nezgodna za kontrolu. Ovako kada pustiš preko Chromecast telefon ti bude kao daljinac.
Ja sam ga skoro uzeo zbog EON app, a da sam znao koliko je dobra stvar kupio bih ga odavno. Eto slučajno sam provalio da mi HBO Go više odgovara preko njega nego preko TV aplikacije.Google chromecast je odlicna stvar. Moja preporuka. Koristim ga jos od prve verzije. Samo lcd tv, wifi i on i ne treba ti nikakvav smart. Pre mesec dana pazario sam u Fra jos 2 komada na akciji po 35 evra. Opremio sve tv. Inace su skoro izbacili i 4k google chromecast za vece dijagonale i panele koji podrzavaju UHD. Kod nas jos slaba mogucnost upotrebe.
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari