Znači ne radiš ništa, samo sediš u firmi? :-D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
zamenio ga za S7 ali duos,obzirom da mi trebaju 2 sim. Ma ista baterija. Sa mojom upotrebom od 7 do 15h i kraj baterije. Kapiram da su polovni fonovi pa da je baterija oslabila.. Ne obraćam pažnju jer odavno koristim power bank...Jesi li uspeo da sredis curenje baterije?
U prevodu, kao sto sam i rekao, upgrade-om na Oreo si dobio samo gubitak vremenazamenio ga za S7 ali duos,obzirom da mi trebaju 2 sim. Ma ista baterija. Sa mojom upotrebom od 7 do 15h i kraj baterije. Kapiram da su polovni fonovi pa da je baterija oslabila.. Ne obraćam pažnju jer odavno koristim power bank...
Kako mislis ocajna baterija? Ako gledas sa prethodne strane sto je Dark Side postavio, to je zato sto je poverovao "Upgrade manijacima" a ne iskusnim SamsungovcimaDa li vredi sada kupovati kao nov sa oglasa full za oko 260 eura?I da li mu je baterija bas toliko zaista ocajna?Ako ne moze 4h Sota onda je kupovina bacanje para.
Imas na kp refurbished modele (znaci kao novi) za 220e a novi su 320e. E sad koliko je pametno kupovati refurb nemam pojma.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kako prepoznati refurbished model?
Preko Phone INFO ★Samsung★ aplikacije. Jedan lik ih cak prodaje za 180e
Puca vec 5 meseci kod mene. Kad je zavrsio sladoled po fonu islo je glatko na nekih nedelju dana.Jel ima neko problem sa home dugmetom na s7, kad ga pritisnem cuje se kao da unutra ima peska, krcka, lomi se nesto
Mislio sam da je to bio problem samo kod iphona 5s-->6s
I kako moze da se prištedi dugme od pritiskanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari