Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ne, ovo je ponuda za nove korisnike. Prva 4 meseca free a posle se plaća, uz ugovor na 12 meseci.
Arene spadaju u osnovni paket, a posto je Zvezda ušla u Ligu šampiona, zgodno dođu za reklamu :)

Ovaj...
4418b1406999318647b4a1cb186c79d5.jpg

Sent from my EML-L09 using Tapatalk

Kakav je novi STB, da li je daljinski I dalje kriminalan na daljini preko 2m?

Tek provukao kabal i ono što je bolje, to je brzina prebacivanja kanala, bez ikakve zadrške. Odziv na daljinski je isto tako brz i sa 2,5 m.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ostao isti interfejs???

Bio sam sada do Mts-a i pitao da li menjaju postojece stb uredjaje za nove, konkretno da li menjaju stare stb za nove huawei stb q11. Receno mi je da ne menjaju nista, da sve ostaje po starom, cudila se i pitala me odakle mi takva informacija. Zivim u Smederevu.

Jesi je pitao jel imate uopste nove STB-ove? Osecam da bi se cudila i tada i pitala te otkud ti ta informacija. :D

verovatno nisu jos krenuli masovno, verovatno ce ih u pocetku davati samo za nove ugovore..

koliko vidim sada je pogodnost za nove ugovore sto daju 2 dodatna stb uredjaja besplatno, dakle ukupno 3 bez doplate.. nije lose, samo da mi istekne ugovor pa da ga obnovim opet.

Sent from Galaxy S8

Poslednja izmena:
Pitao i kaze da i starim i novim korisnicima daju stare postojece modele stb uredjaja. Nemaju i prvi put cuje za nove modele stb uredjaja. Novo je to sto mi je ponudila dodatni stb uredjaj besplatno, procedura je da dodatni uredjaj odjavim na jedan dan, posle toga uzmem ga opet ali za dzabe. Meni je to bilo cimanje pa nisam. Ostajem da placam dodatni stb sa 50% popusta, uzeo ga pre 4 meseca, tada je bila ta promocija.

Zna li neko da li postoji način da se sa jednog porta iz rutera izvuče više linija, nebitno za IPTV ili net? Pošto ima samo 4, a meni treba bar još jedan.

A hoce li malo ponudu da srede i da uklone one kanale koje nemamo kupljene kao ranije da ne smetaju??
A sto se tice uredjaja mogu da ih stave tamo gde ne sija sunce.

Poslednja izmena:
Pitao i kaze da i starim i novim korisnicima daju stare postojece modele stb uredjaja. Nemaju i prvi put cuje za nove modele stb uredjaja. Novo je to sto mi je ponudila dodatni stb uredjaj besplatno, procedura je da dodatni uredjaj odjavim na jedan dan, posle toga uzmem ga opet ali za dzabe. Meni je to bilo cimanje pa nisam. Ostajem da placam dodatni stb sa 50% popusta, uzeo ga pre 4 meseca, tada je bila ta promocija.
Čekaj dodatni stb daju postojećim korisnicima za dž?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

I ja se cudio, kaze da daju i postojecim, samo mora da se odjavi dodatni stb, sutra ponovo uzmes dodatni za dz. Nadam se da ce neko da potvrdi ovo sto mi je rekla? Inace kako kaze to vazi od 11.9.2018 god.

Važi bio sam. Inače kao stari korisnik uz ugovor na 12 meseci, dobio 6 meseci gratis. Bila je i druga mogućnost da se dobije hbo i još neki paket...

Zanimljiovo u samom ugovoru ne piše to, ali dobio sam sms i insistirao na tome, da ostane pisani trag.

Pa to je lepa novost. Moraću da idem da odjavim pa da ga dobijem za dž, ali i dalje ne mogu da verujem :)

Cekaj sad,ja imam Box 4 koji mi istice u maju iduce godine i imam dodatni stb koji placam 250 din.Je l to znaci da i ja mogu da odjavim taj dodatni i da uzmem 2 za dzabe jer imam jos jedan tv?

Sad sam bio na chatu sa njima i rekli su mi da mogu da koristim STB gratis kad mi bude manje od 3 meseca pred istek ugovora.Tako da cekacu da dodje maj.

Ovi u poslovnici MTS-a pooooojma nemaju. Zvao jutros na 0800-100-100 i rekose mi da gratis dodatni stb imaju pravo samo oni koji potpisuju novi ugovor. Ja posto novi ugovor sam potpisao pre 4 meseca ima da se nacekam. Dakle nemam pravo na dodatni besplatni stb. Ko sve ne radi u tim poslovnicama MTS-a, nemaju ljudi pojma ni gde su ni sta su. Cak i kad predjem na optiku nemam nikakve beneficije jer sam koristio na pocetku ug.obaveze
3 meseca gratis usluge. Ugovor se samo nastavlja kad uvedu optiku.

Ja cu u maju se sa Box 4 prebaciti na Box 3 plus mobilni pa bar i ta tri meseca da se dobiju za dinar...

Uzeo sam Box 3. Samo da pitam da li STB uredjaj kad se ne gleda TV treba ugasiti ili treba da radi non stop ?

ako ti je linija dovoljno dobra da IPTV ne smanjuje brzinu neta, ne moras ih gasiti. ja moja dva nikad ne gasim.

Sent from Galaxy S8

ako ti je linija dovoljno dobra da IPTV ne smanjuje brzinu neta, ne moras ih gasiti. ja moja dva nikad ne gasim.

Sent from Galaxy S8

Ne znam sta je u pitanju ali nesto smanjuje ali mislim da ne smanjuje TV.

Kada sam uzeo opremu u poslovnici su mi rekli da verovatno nece istog dana da mi povecaju brzinu sa 10 mb/s na 50 , zavisi kad ce tehnicari da izadju na teren.Tom prilikom sam zatrazio dodatni STB uredjaj. Dosao kuci, testiram sa starim netom strim u HD na netu i MTS tv na drugoj strani radi prefektno, gledam CZ-Napoli. Skidam torrrente i gledam TV , ma prefekcija kako radi.

Sutra nestaje mi net izlazim na terasu i vidim tehnicari su kod stanice ( vidim stanicu sa terase vazdusnim putem ako ima 50m a mozda i manje). Nakon sto su ti tehnicari cackali i aktivirali 50 mb/s ( to mi je kasnije potvrdio i operator da je tog dana aktivirano) internet katastrofa radi, ne mogu da gledam strimove, stranice se losije otvaraju na speedtestu mi prikazuje 10mb/s , pa i manje. Par puta je pokazali 25 mb/s ali opet je sa tih 25 mb/s gore nego sa prethodnih 10, ne mogu strimovi da se gledaju, stranice se lose otvaraju. Ping je 15-20 ms.

Da li neko zna sta moze da bude u pitanju ? Znam da se ovde radio neko testiranje mreze da li moze da podrzi, ja sam nub, pa ne znam kako to ide.

Da li mozete nekako da mi pomognete, znaci dok ovi nisu cackali radilo je prefektno, inace televizija radi ok.I kad se ugasi TV, internet isto brljavi, nista se ne poboljsava.

Poslednja izmena:
Zvao sam i dalje isto. doduse nije proslo 24h od mog poziva.

Kako bese ide onaj sajt da se proveri kakva je linija i kakva je stanica ili tako nesto.

Poslednja izmena:
Neko uspeo da odjavi dodatni STB pa uzme ponovo gratis?

Sent from my EML-L09 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno