Conquer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.03.2017
- Poena
- 175
Moja perspektiva je da bi pre uzeo novi ip x nego taj xr (biće ih sigurno još neko vreme po oglasima), a kontam da će sa cenom biti tu negde.Gledas iz pogresne perspektive, za 250 dolara manje ili cak vise eura manje dobijas telefon koji ima sve sto ima i skuplji uz razlike koje su za veliku vecinu zanemarljive, sto znaci da ce npr klinci biti zadovoljni jer ce dobiti novi dizajn, za razliku od prosle godine a i roditelji jer ce ustedeti 250 ili vise dolara. Plus su tu nove boje koje ce biti hit. Druga stvar je sto ce sada mnogi koji imaju iPhone prethodnih generacija dobiti mogucnost da po regularnoj ceni dobiju novi dizajn i predju na novu apple filozofiju ( bez touch id i sa face id) a to su dve kljucne stvari koje su promenile nacin koriscenja telefona.
Svako ko se iole razume ali s druge strane nema puno korisnika smart telefona koji tako dobro poznaju nove tehnologije kao ljudi koji čitaju ovaj forum. Za veliku većinu (posebno mlade) će Xr biti pun pogodak. 250 dolara znači 20ak dolara manja mesečna rata kad se telefon uzima preko operatera.Moja perspektiva je da bi pre uzeo novi ip x nego taj xr (biće ih sigurno još neko vreme po oglasima), a kontam da će sa cenom biti tu negde.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ozbiljno bolje fotografije na Pixel 2.Ponovo nisu skinuli Pixel 2 sa trona što se tiče kamere .. stvarno čudno.
https://www.theverge.com/2018/9/18/...-xs-max-review-camera-processor-battery-price
Šta li će onda pixel3 da uradi za mesec dana
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Po mom mišljenju XR je besmislen telefon, ne dobijaš neku uštedu na ceni koliko gubiš u odnosu na XS. Nije mi jasna uopšte cenovna pozicija, ko je spreman da izdvoji 750$ za telefon što je već dosta, to svakako nije midrange, neće hteti da izdvoji tih dodatnih 250$ za iPhone XS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari