Šta je novo?

HTC U 11

Evo i malo bolje slike. Sinoć je bilo pod sijalicom. Sad na dnevnom svetlu. Na žalost, slikano sa J7
f70a6a1369f127edd67575c6f54985fa.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da me neko pita koje mi je boje tel, ne bih znao (plavi je) obzirom da je stalno u case-u :D

@Dushanna
Nemam ti šta pametno raportirati.
Providni case kao i svaki drugi, po pitanju vidljivosti. Požuteo je od vremenskih uslova nakon recimo 8-10 meseci, što mi je bilo razočaravajuće za Spigen, ali Predpostavljam da od toga nema spasa. Levo je Spigen, telefon je desno u IMAK case-u
Boja je prelepa da bi se držala u nekom neprovidnom case-u
Da, i meni je boja prelepa, ali ja nisam baš mogla da biram boju, bila je samo jedna u ponudi. Pretpostavljam da se logo tako lepo vidi i kroz Spigen kao i kroz Imak. Da, baš mi se sviđa. Ali ja imam crn mob i nisam sigurna da bi se kroz providni Spigen logo video (pošto mi se Spigen case više sviđa, jaći je; prozirnost je sigurno ista i kod jednog i kod drugog). Bzv mi je da naručujem providni Spigen i da mi se logo ne vidi, jer bih ga samo zbog toga naručila. Takođe nisam sigurna da li providni case na crnom mobu možda izgleda 'neprigodno' tj malo jeftino? Jer kad stavim providni Case iz fabričke kutije, meni to grozno izgleda.

Ima li neko crni mob a providni Case da pokaže fotku?

Evo kako je to izgledalo s dbrandom- mat crni, i crvena slova..
94f37fa4e4defea8f98a096e2ac762f2.jpg
884a0d7ad01d1f245da3d2ce28edcf37.jpg

Sent from my Xiaomi Poco F1 using Tapatalk

Da li neko zna/može da ispolira staklo na displeju mobilnog telefona od ogrebotine (dužine 2.5 - 3cm), ne deluje da je duboka ogrebotina, ali je ipak vidljiva kada je ugašen displej?

Da, i meni je boja prelepa, ali ja nisam baš mogla da biram boju, bila je samo jedna u ponudi. Pretpostavljam da se logo tako lepo vidi i kroz Spigen kao i kroz Imak. Da, baš mi se sviđa. Ali ja imam crn mob i nisam sigurna da bi se kroz providni Spigen logo video (pošto mi se Spigen case više sviđa, jaći je; prozirnost je sigurno ista i kod jednog i kod drugog). Bzv mi je da naručujem providni Spigen i da mi se logo ne vidi, jer bih ga samo zbog toga naručila. Takođe nisam sigurna da li providni case na crnom mobu možda izgleda 'neprigodno' tj malo jeftino? Jer kad stavim providni Case iz fabričke kutije, meni to grozno izgleda.

Ima li neko crni mob a providni Case da pokaže fotku?
Ruzan je case potpuno je pozutio vise :)
ccc2db16507e4dd62ebe1ad4cd8355ad.jpg

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Ova u11 plava nije ni prismrdeti plavoj na mojoj u ultri,ko je video fon uzivo zna o cemu pricam,sto takvu plavu nisu zadrzali bem li ga.

Meni se bas svidja kako su i na u12+ uradili

Hvala! Da, znam kako to izgleda.

Jeste, baš je ružan :( znači providan case je lep na mobu u boji, a na crnom je ružan. Tako sam nešto i mislila. OK, dobro je da sam videla, da znam da ne naručujem. THX :)
Providni spigen top stoji na crnoj. Ove od 200 dinara sto pozute mu ne mogu prici.

Providni spigen top stoji na crnoj. Ove od 200 dinara sto pozute mu ne mogu prici.
Fotku providnog Spigena je Markosmi stavio nekoliko poruka ranije i sam je rekao da žuti a i vidi se na njegovoj fotki.

Odličan je bio, generalno za svaki telefon koji ima neku vrstu skina uzimam , uglavnom mat, jer kao što rekoh, najbolji grip ima :) i pritom ne grebe se, ne ostaju otisci ko na staklu.win-win u svakom smislu.:)
Odličan je meni bio u11, jedino mi žao što nisam probao neke custom romove I slično...

Sent from my Xiaomi Poco F1 using Tapatalk

Skinuo i odbacio danas masku da ga nosim bez, covece kao novi telefon da sam nabavio, odlican osecaj [emoji2]

U11 via TT

Slažem se. Bez maske je mnogo lepši osećaj. Ali kako se samo lepe otisci za pozadinu, to je strašno. Kao da su ga i napravili da se samo nosi u masci...

A tek kako se skupljaju ogrebotinice.. Dbrand ili slick wraps pa da razmisliš da ga nosiš bez..
Ja sam do sada sve telefone nosio bez ovaj ne želim [emoji16] Baš sam se navikao na spigen

Sta mislite jel vredi i dalje uzimati U11 pored U12+?Da li opravdava u ceni to sto je ovaj novi toliko skuplji?Meni se licno oba svidjaju.

Nije opravdano skuplji, al iskreno kad bih imao pare u12+ bi odavno bio kod mene [emoji23]

Tako je kad zagotivis neku marku telefona. :)
I ja volim Nokiu, a nisam imao Htc jos od Wildfire S modela pa sam se malo uzeleo. :)

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Baš sam zadovoljan sa htc i zgotivio sam ih kao marku.. Imao sam m7 pa m8 pa mali izlet na iPhone i sad konačno srce na mestu sa u11.. Čim ugrabim priliku u12+ je moj.. Sviđa mi se opasno..

Postadoh i ja srecni vlasnik u silver boji. Prvi utisak odlican. Kako vam se pokazala futrola koja ide uz njega?

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Postadoh i ja srecni vlasnik u silver boji. Prvi utisak odlican. Kako vam se pokazala futrola koja ide uz njega?

Neka ti je sa srecom i da te u zdravlju sluzi! Nikako,najvece smece. Ja sam je koristio samo dok nisam uzeo novu za njega.

Uzmi spigen (ako ti ne smeta kao izgleda rugged armour) i bićeš prezadovoljan..

Uzimaj brzo novu, pošto ivice brzo počinju da pucaju

Kakav je ekran na U11? Na koliko nitsa svetli?
I kakav je generalno taj LCD u odnosu na druge IPS ekrane?

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Meni odličan, dosta blizu amoledu po bojama.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Osvetljenje: 580 nitsa.
Meni odlično odgovara. Nemam potrebu za jačim osvetljenjem, ima dobar auto brightness. Zavisi i od toga na sta si navikao. Boje su fenomenalne, potpuno prirodne, za razliku od amoleda, pošto ja ne volim amoled zbog neprirodnih boja (ograđujem se, bar oni koje sam videla, recimo nisam videla S9 i S9+; S8 i sve na dole je ko Diznilend, naravno po mom mišljenju i za moje potrebe).

Da, slažem se sa onim što su ti rekli drugi članovi: uzmi brzo dobar case.

Prelistaj ovu temu, ovde imaš dosta različitih fotki case-ova koje su ljudi postavili. Svako ti može reći da je case koji je on uzeo najbolji. Sve zavisi od potreba tvojih.

Ja neću da ti kažem da je ovo najbolji case, samo ću ti navesti razloge zašto sam ga uzela: ja sam uzela crni Spigen, zato što je to jedan od najjačih case-ova, a da lepo izgleda, odnosno da ne ode u onu varijantu landrovera. Taj case ima još jednu prednost, on je izdignut nekoliko milimetara iznad ekrana, što bi teoretski značilo da ako ti telefon padne na ekran da će pasti prvo na ivice case-a. To je teorija, u praksi to nisam probala. :) Spigen i dobro izgleda za one koji vole te malo jače case-ove.

Ipak pregledaj temu i pogledaj šta su ljudi pisali a naročito fotografije koje su postavljali.

Fon je super! Bićeš zadovoljan, videćeš :)

@dushanna da li si koristila još neki IPS pored htcovih?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Naravno :)

Vrh Dno