Da, i meni je boja prelepa, ali ja nisam baš mogla da biram boju, bila je samo jedna u ponudi. Pretpostavljam da se logo tako lepo vidi i kroz Spigen kao i kroz Imak. Da, baš mi se sviđa. Ali ja imam crn mob i nisam sigurna da bi se kroz providni Spigen logo video (pošto mi se Spigen case više sviđa, jaći je; prozirnost je sigurno ista i kod jednog i kod drugog). Bzv mi je da naručujem providni Spigen i da mi se logo ne vidi, jer bih ga samo zbog toga naručila. Takođe nisam sigurna da li providni case na crnom mobu možda izgleda 'neprigodno' tj malo jeftino? Jer kad stavim providni Case iz fabričke kutije, meni to grozno izgleda.@Dushanna
Nemam ti šta pametno raportirati.
Providni case kao i svaki drugi, po pitanju vidljivosti. Požuteo je od vremenskih uslova nakon recimo 8-10 meseci, što mi je bilo razočaravajuće za Spigen, ali Predpostavljam da od toga nema spasa. Levo je Spigen, telefon je desno u IMAK case-u
Boja je prelepa da bi se držala u nekom neprovidnom case-u
Ruzan je case potpuno je pozutio viseDa, i meni je boja prelepa, ali ja nisam baš mogla da biram boju, bila je samo jedna u ponudi. Pretpostavljam da se logo tako lepo vidi i kroz Spigen kao i kroz Imak. Da, baš mi se sviđa. Ali ja imam crn mob i nisam sigurna da bi se kroz providni Spigen logo video (pošto mi se Spigen case više sviđa, jaći je; prozirnost je sigurno ista i kod jednog i kod drugog). Bzv mi je da naručujem providni Spigen i da mi se logo ne vidi, jer bih ga samo zbog toga naručila. Takođe nisam sigurna da li providni case na crnom mobu možda izgleda 'neprigodno' tj malo jeftino? Jer kad stavim providni Case iz fabričke kutije, meni to grozno izgleda.
Ima li neko crni mob a providni Case da pokaže fotku?
Hvala! Da, znam kako to izgleda.Evo kako je to izgledalo s dbrandom- mat crni, i crvena slova.
Jeste, baš je ružanRuzan je case potpuno je pozutio vise![]()
Providni spigen top stoji na crnoj. Ove od 200 dinara sto pozute mu ne mogu prici.Hvala! Da, znam kako to izgleda.
Jeste, baš je ružanznači providan case je lep na mobu u boji, a na crnom je ružan. Tako sam nešto i mislila. OK, dobro je da sam videla, da znam da ne naručujem. THX
![]()
Fotku providnog Spigena je Markosmi stavio nekoliko poruka ranije i sam je rekao da žuti a i vidi se na njegovoj fotki.Providni spigen top stoji na crnoj. Ove od 200 dinara sto pozute mu ne mogu prici.
Super izgleda. Kakav je grip?Evo kako je to izgledalo s dbrandom- mat crni, i crvena slova..![]()
![]()
Sent from my Xiaomi Poco F1 using Tapatalk
Neka ti je sa srecom i da te u zdravlju sluzi! Nikako,najvece smece. Ja sam je koristio samo dok nisam uzeo novu za njega.Postadoh i ja srecni vlasnik u silver boji. Prvi utisak odlican. Kako vam se pokazala futrola koja ide uz njega?
Sent from my HTC_M10h using Tapatalk
Uzmi spigen (ako ti ne smeta kao izgleda rugged armour) i bićeš prezadovoljan..Postadoh i ja srecni vlasnik u silver boji. Prvi utisak odlican. Kako vam se pokazala futrola koja ide uz njega?
Da, slažem se sa onim što su ti rekli drugi članovi: uzmi brzo dobar case.Postadoh i ja srecni vlasnik u silver boji. Prvi utisak odlican. Kako vam se pokazala futrola koja ide uz njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari